Videochat cu Adrian I Florin de la Cam Agent - e pe bune sau vrăjeală?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ceci4

Bi_Anca scrie: 22 Aug 2025 10:03 Aia cu control excesiv e tare. Are un TikTok cu asta. Fată, dacă îți schimbai parfumul fără să-i spui, era scandal.
Îmi place și aia cu “manipularea așteptărilor”. El e întruchiparea termenului. Promitea luna de pe cer și îți dădea sfaturi prietenești. Adrian I Florin, regele ghinionului pentru modele, așa ar trebui să își spună , nu Cam Agent.
Danutza98

Mi se pare că-i dăm prea multă atenție. Omul e o combinație între vânzător de uși și actor prost într-o telenovelă ieftină. Fața aia a lui spune totul.
Bi_Anca

Danutza98 scrie: 22 Aug 2025 10:07 Mi se pare că-i dăm prea multă atenție. Omul e o combinație între vânzător de uși și actor prost într-o telenovelă ieftină. Fața aia a lui spune totul.
Și cu toate astea, mai găsește câte o fată care îl crede… până se trezește că a muncit degeaba și a plătit marile lecții de videochat cu banii ei. Dacă aș avea câte un dolar pentru fiecare cunoscător în videochat pe care l-am întâlnit aș fi la Dubai acum.
Ioanna6

Bi_Anca scrie: 22 Aug 2025 10:09
Danutza98 scrie: 22 Aug 2025 10:07 Mi se pare că-i dăm prea multă atenție. Omul e o combinație între vânzător de uși și actor prost într-o telenovelă ieftină. Fața aia a lui spune totul.
Și cu toate astea, mai găsește câte o fată care îl crede… până se trezește că a muncit degeaba și a plătit marile lecții de videochat cu banii ei. Dacă aș avea câte un dolar pentru fiecare cunoscător în videochat pe care l-am întâlnit aș fi la Dubai acum.
Să vezi cum arată când face live-uri. Zici că e un pensionar de la casa de bătrâni care vrea să explice TikTok-ul. Tot se bâlbâie și vrea să pară bogat, că are mașină, că uite ce succes am…. Și el bagă merdenele de 3 lei bucata.
AdrianaMe

N-aveți idee cât de bună e discuția asta pentru mine….Acum am înțeles și mai bine că individul ăsta e foarte toxic 😒. Așa cum era să mă păcălească pe mine, poate păcăli și alte fete care n-au experiență. Trebuie să știe lumea ce fel de guru e.
Bi_Anca

Exact, fată. E bine că discutăm aici pe forum. Poate intră și alte fete și văd cum e de fapt, nu doar vrăjelile lui. Aici găsesc și fapte pe bune, nu doar povești lacrimogene cu el în rol de salvator.
Ceci4

Bi_Anca scrie: 25 Aug 2025 10:01 Exact, fată. E bine că discutăm aici pe forum. Poate intră și alte fete și văd cum e de fapt, nu doar vrăjelile lui. Aici găsesc și fapte pe bune, nu doar povești lacrimogene cu el în rol de salvator.
Ar fi și mai tare să mergem pe contul lui de TikTok și YouTube și să-i comentăm acolo. Să vadă și fetele care dau peste el direct pe net ce prostii spune, nu doar ce vrea el să audă lumea.
Danutza98

Îl putem educa chiar pe terenul lui 😂. Dacă îi lași acolo un comentariu cu experiența reală, poate salvezi o fată de la țeapă. Poate așa s-ar mai abține de la chestii libidinoase cu modelele.
Ioanna6

Danutza98 scrie: 25 Aug 2025 10:03 Îl putem educa chiar pe terenul lui 😂. Dacă îi lași acolo un comentariu cu experiența reală, poate salvezi o fată de la țeapă. Poate așa s-ar mai abține de la chestii libidinoase cu modelele.
Eu primul comentariu o să-l pun despre tricoul ăla Boss al marelui Adrian I. Florin sau Cam Agent 🤣. Apare numai cu el, că doar pe ăsta și-l permite. Și cică e imagine de businessman…
Bi_Anca

Boss la tricou, boss la vrăjeală… în rest, e șef de măcănit pe TikTok. 🤮
Scrie răspuns