Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Ioanna6 scrie: 20 Aug 2025 09:21
Iar când nu iese treaba, îți spune că “nu te-ai implicat destul”. Ăsta e sfatul suprem. De câte ori n-am auzit-o pe asta… De asta cred că are boală pe studiourile mai mari….că na, el e unde e și a rămas săracul videochatului.
Fetelor, dar stau și mă gândesc… cum de totuși un om ca ăsta apare peste tot pe net? Adică îl vezi pe TikTok, pe Instagram, face live-uri, clipuri… Înseamnă că tot îl bagă cineva în seamă, că altfel n-ar fi așa activ.
Fată, îți zic eu cum. Așa s-a lansat și în Timișoara. Era peste tot, ca gumă lipită de pantof . Unde prindea o fată, hop cu papagalul: hai la LCM, îți fac eu carieră. Și după ce o aducea, normal că se dădea la ea. Toate studiourile sunt “rele” în poveștile lui, dar la LCM, din câte am auzit, e cel mai aiurea loc. De aia îi pleacă fetele una câte una.
Eu cred că e activ că își bagă ce bani mai are în reclame plătite pe TikTok. Poate a agățat 2-3 fete, le-a luat banii pe trainingul lui de 2 lei, și cu aia își plătește reclamele să mai agațe alte fraiere.
Bi_Anca scrie: 21 Aug 2025 09:09
Eu cred că e activ că își bagă ce bani mai are în reclame plătite pe TikTok. Poate a agățat 2-3 fete, le-a luat banii pe trainingul lui de 2 lei, și cu aia își plătește reclamele să mai agațe alte fraiere.
Da, e un fel de circuit al prostelii: fraiera nouă îi dă bani, el bagă în ad-uri, prinde alta, îi ia și ei banii… și tot așa, până se prinde lumea și-l lasă pe uscat.
Bi_Anca scrie: 21 Aug 2025 09:09
Da, e un fel de circuit al prostelii: fraiera nouă îi dă bani, el bagă în ad-uri, prinde alta, îi ia și ei banii… și tot așa, până se prinde lumea și-l lasă pe uscat.
Și mai e și chestia că o face de sărăcie. Nu are job, nu are altă sursă de venit. Stă pe TikTok toată ziua, postează aceleași prostii reciclate și se crede influencer. Dacă ar încerca să facă videochat pentru bărbați, ar face foamea în prima săptămână, că nu-l vrea nimeni . Adrian Florin, model pe 1 dolar minutul ) Fieți-vă milă și scoteți-mă din foaaaame! )
Plus că e prea bătrân și prea… cum să zic frumos… papagal ca să-l bage cineva în seamă în alt domeniu. Așa că vânează fete tinere, naive, să le ia banul cu Cam Agent, schema vieții.
Danutza98 scrie: 21 Aug 2025 09:12
Plus că e prea bătrân și prea… cum să zic frumos… papagal ca să-l bage cineva în seamă în alt domeniu. Așa că vânează fete tinere, naive, să le ia banul cu Cam Agent, schema vieții.
Trebuie să recunoașteți că are un papagal de zici că citește din manual. Modelele noi, care nu-l cunosc, poate îl bagă în seamă la început. Dar când văd că tot ce zice e copy-paste și că în practică nu știe nimic, își dau seama că e vrăjeală.
Exact! Și culmea, folosește chiar problemele reale din industrie ca să-și facă el reclamă. Gen “lipsă de transparență” – păi tu, Adi Florin, erai campionul netransparenței la LCM. Cum poți să mai vorbești de alții?
La “contracte abuzive” el a scris manualul la asta. Dacă plecai, îți calcula fiecare fir de praf din cameră. Iar stilul ăla libidinos că hai să mai vorbim și personal, poate mai ieșim….
Ioanna6 scrie: 22 Aug 2025 10:01
La “contracte abuzive” el a scris manualul la asta. Dacă plecai, îți calcula fiecare fir de praf din cameră. Iar stilul ăla libidinos că hai să mai vorbim și personal, poate mai ieșim….
Ăla cu “sprijinul real” mă termină . Sprijinul lui e să îți zică să te aranjezi mai bine și să stai mai aproape de cameră. Atât. Cine e atât de fraieră să dea din banii ei pentru asta? Sunt traineri mult mai buni și în Timișoara și în altă parte.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”