Videochat cu Adrian I Florin de la Cam Agent - e pe bune sau vrăjeală?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Danutza98

AdrianaMe scrie: 20 Aug 2025 09:22
Ioanna6 scrie: 20 Aug 2025 09:21 Iar când nu iese treaba, îți spune că “nu te-ai implicat destul”. Ăsta e sfatul suprem. De câte ori n-am auzit-o pe asta… De asta cred că are boală pe studiourile mai mari….că na, el e unde e și a rămas săracul videochatului.
Fetelor, dar stau și mă gândesc… cum de totuși un om ca ăsta apare peste tot pe net? 😳 Adică îl vezi pe TikTok, pe Instagram, face live-uri, clipuri… Înseamnă că tot îl bagă cineva în seamă, că altfel n-ar fi așa activ.
Fată, îți zic eu cum. Așa s-a lansat și în Timișoara. Era peste tot, ca gumă lipită de pantof 🤦‍♀️. Unde prindea o fată, hop cu papagalul: hai la LCM, îți fac eu carieră. Și după ce o aducea, normal că se dădea la ea. Toate studiourile sunt “rele” în poveștile lui, dar la LCM, din câte am auzit, e cel mai aiurea loc. De aia îi pleacă fetele una câte una.
Bi_Anca

Eu cred că e activ că își bagă ce bani mai are în reclame plătite pe TikTok. Poate a agățat 2-3 fete, le-a luat banii pe trainingul lui de 2 lei, și cu aia își plătește reclamele să mai agațe alte fraiere.
Ceci4

Bi_Anca scrie: 21 Aug 2025 09:09 Eu cred că e activ că își bagă ce bani mai are în reclame plătite pe TikTok. Poate a agățat 2-3 fete, le-a luat banii pe trainingul lui de 2 lei, și cu aia își plătește reclamele să mai agațe alte fraiere.
Da, e un fel de circuit al prostelii: fraiera nouă îi dă bani, el bagă în ad-uri, prinde alta, îi ia și ei banii… și tot așa, până se prinde lumea și-l lasă pe uscat.
Ioanna6

Ceci4 scrie: 21 Aug 2025 09:10
Bi_Anca scrie: 21 Aug 2025 09:09 Eu cred că e activ că își bagă ce bani mai are în reclame plătite pe TikTok. Poate a agățat 2-3 fete, le-a luat banii pe trainingul lui de 2 lei, și cu aia își plătește reclamele să mai agațe alte fraiere.
Da, e un fel de circuit al prostelii: fraiera nouă îi dă bani, el bagă în ad-uri, prinde alta, îi ia și ei banii… și tot așa, până se prinde lumea și-l lasă pe uscat.
Și mai e și chestia că o face de sărăcie. Nu are job, nu are altă sursă de venit. Stă pe TikTok toată ziua, postează aceleași prostii reciclate și se crede influencer. Dacă ar încerca să facă videochat pentru bărbați, ar face foamea în prima săptămână, că nu-l vrea nimeni 😏. Adrian Florin, model pe 1 dolar minutul :)) Fieți-vă milă și scoteți-mă din foaaaame! :))
Danutza98

Plus că e prea bătrân și prea… cum să zic frumos… papagal ca să-l bage cineva în seamă în alt domeniu. Așa că vânează fete tinere, naive, să le ia banul cu Cam Agent, schema vieții.
Bi_Anca

Danutza98 scrie: 21 Aug 2025 09:12 Plus că e prea bătrân și prea… cum să zic frumos… papagal ca să-l bage cineva în seamă în alt domeniu. Așa că vânează fete tinere, naive, să le ia banul cu Cam Agent, schema vieții.
Trebuie să recunoașteți că are un papagal de zici că citește din manual. Modelele noi, care nu-l cunosc, poate îl bagă în seamă la început. 🤮Dar când văd că tot ce zice e copy-paste și că în practică nu știe nimic, își dau seama că e vrăjeală.
Ceci4

Exact! Și culmea, folosește chiar problemele reale din industrie ca să-și facă el reclamă. Gen “lipsă de transparență” – păi tu, Adi Florin, erai campionul netransparenței la LCM. Cum poți să mai vorbești de alții?
Ioanna6

La “contracte abuzive” el a scris manualul la asta. Dacă plecai, îți calcula fiecare fir de praf din cameră. Iar stilul ăla libidinos că hai să mai vorbim și personal, poate mai ieșim….
Danutza98

Ioanna6 scrie: 22 Aug 2025 10:01 La “contracte abuzive” el a scris manualul la asta. Dacă plecai, îți calcula fiecare fir de praf din cameră. Iar stilul ăla libidinos că hai să mai vorbim și personal, poate mai ieșim….
Ăla cu “sprijinul real” mă termină 🤣. Sprijinul lui e să îți zică să te aranjezi mai bine și să stai mai aproape de cameră. Atât. Cine e atât de fraieră să dea din banii ei pentru asta? Sunt traineri mult mai buni și în Timișoara și în altă parte.
Bi_Anca

Aia cu control excesiv e tare. Are un TikTok cu asta. Fată, dacă îți schimbai parfumul fără să-i spui, era scandal.
Scrie răspuns