Videochat cu Adrian I Florin de la Cam Agent - e pe bune sau vrăjeală?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ceci4

Bi_Anca scrie: 25 Aug 2025 10:04 Boss la tricou, boss la vrăjeală… în rest, e șef de măcănit pe TikTok. 🤮
Dacă tot apare zilnic cu fața lui pe feed, măcar să fie cu comentarii care-l dau de gol.
Danutza98

Așa o să știe și altele că el nu e expert ci expert în comision pe munca altora. Adică e de evitat ca gripa.
Bi_Anca

Danutza98 scrie: 25 Aug 2025 10:05 Așa o să știe și altele că el nu e expert ci expert în comision pe munca altora. Adică e de evitat ca gripa.
Eu zic serios, fetelor… ar trebui să-i raportăm toate conturile lui Adrian Florin pe TikTok. Nu doar unul, toate. Să nu mai aibă nici pe unde să mintă fetele cu promisiunile lui de aur. Știi cum e?
Dacă tot își bagă el banii în reclame ca să agațe modele, măcar să-i strice cineva planul de afaceri. Dacă îl blochează TikTok, poate scapă câteva fete de discursurile lui de 15 minute în care spune aceleași 3 fraze de parcă le citește dintr-un caiet vechi.
Ceci4

Bi_Anca scrie: 25 Aug 2025 10:06
Danutza98 scrie: 25 Aug 2025 10:05 Așa o să știe și altele că el nu e expert ci expert în comision pe munca altora. Adică e de evitat ca gripa.
Eu zic serios, fetelor… ar trebui să-i raportăm toate conturile lui Adrian Florin pe TikTok. Nu doar unul, toate. Să nu mai aibă nici pe unde să mintă fetele cu promisiunile lui de aur. Știi cum e?
Dacă tot își bagă el banii în reclame ca să agațe modele, măcar să-i strice cineva planul de afaceri. Dacă îl blochează TikTok, poate scapă câteva fete de discursurile lui de 15 minute în care spune aceleași 3 fraze de parcă le citește dintr-un caiet vechi.
Un patron care își face business cu o fostă iubită din studio spune totul despre cât de moral e și cât respect are pentru modelele cu care lucrează. 🤦‍♀️ Dacă îți trebuie relații în pat ca să fii partener “de afaceri” cu el, îți dai seama cam ce fel de valori are. Și apoi vine cu fața serioasă pe TikTok să facă morală studiourilor despre cum să tratezi corect modelele.
Hai să fim serioase… ăsta e genul care îți dă lecții de etică cu telefonul plin de screen-uri din chat-urile cu modelele lui.
Danutza98

Ceci4 scrie: 25 Aug 2025 10:07
Bi_Anca scrie: 25 Aug 2025 10:06
Un patron care își face business cu o fostă iubită din studio spune totul despre cât de moral e și cât respect are pentru modelele cu care lucrează. 🤦‍♀️ Dacă îți trebuie relații în pat ca să fii partener “de afaceri” cu el, îți dai seama cam ce fel de valori are. Și apoi vine cu fața serioasă pe TikTok să facă morală studiourilor despre cum să tratezi corect modelele.
Hai să fim serioase… ăsta e genul care îți dă lecții de etică cu telefonul plin de screen-uri din chat-urile cu modelele lui.

Jur, ăsta parcă e prezentator de horoscop 🤣. Are tonul ăla de profet care știe tot și îți spune ce “te așteaptă” în cariera ta de model. Îl și văd: când o să moară Neti Sandu, îl pune ProTV la ora 5, cu fundal de stele, să le spună modelelor în direct câți bani o să facă pe Chaturbate în ziua aia. “Peștii vor avea o zi bună la tips, Leii să evite membrii cu mustață, iar Fecioarele să-și facă cont nou că le scade ratingul” 😂
AdrianaMe

😂 Te ador Dănutza! Vă pup, fetelor 😘. ❤️Mersi că mi-ați deschis ochii. Sper să mai citească și alte fete thread-ul ăsta și să nu mai cadă nimeni în plasa lui.❤️
CamAgent

Ups, fiind un om pe care nu prea il intereseaza ce se vorbeste despre el nu am stat zilnic sa ma "googalesc" vorba aia, azi am avut ceva timp si am dat peste aceste comentarii...evident troli.
Ce ma bucura faptul ca unii nu au viata, si troleaza un forum asa zis independent! :P
Oamenii care controleaza acest forum uita ca eu mi-am construit imaginea tot pe un scandal...stiu ei cum.... ca sunt si ei la fel de vechi ca mine, poate nu as vechi, dar cam demodati....nu as vrea sa vorbesc despre ei, ca eu daca vorbesc mai si motivez cu ceva dovezi pe care le am deja ( modele care mi-au scris despre studiouri si ce au patit pe acolo, samd), asa ca sa stie daca citesc asta ;)
Cum se vede sunt 5 conturi create in aceeiasi zi si active la fel in aceeiasi zi, ce coincidenta :), si care au comentat excesiv despre mine, multe aberatii!
Dar e ok, daca se vorbeste despre mine insemna ca sunt cineva si deranjez!
Pe mine ma bucura asta, la fel le transmit celor care au depus eforturi sa scrie pe aici.....sau ma rog celui care a depus eforturi, ca nu exista publictate negativa, e doar publicitate!
Acum 12 ani cineva (tot din industrie) a mers mai departe m-a dat la presa pentru a ma denigra, acela a fost momentul meu de glorie care practic mi-a creat o imagine!
Acum ca incep sa fiu mentionat si pe formuri, chiar si asa controlate....mi se face din nou un favor :D
Ce sa le zic celor care nu au loc de mine, decat ca le doresc succes in ceea ce fac (cam scartie businessul de studio daca este timp de a denigra oameni pe un forum controlat :D ), si ca le multumesc ca isi fac timp si pentru mine sa mai comenteze pe acest forum evident cu conturi fake :)
Nici nu am agit sa raspund, ca oricum macar de au fi venit cu informatii reale, pe care sa le pot contrazice, dar asa, la ce sa raspund????
Am atasat print screen uri cu conturile care au comentat despre mine, a se observa cand au fost deschise, data si ora, si pana la ce data au fost active ultima oara, prea mare coincidenta! 8-)
Inca nu am inceput sa vorbesc, asa cu dovezi si subiect si predicat despre altii, cand o voi face, cu siguranta nu voi trola un forum, o voi face intr-un alt mod, si apropo cu dovezi...nu cu aberatii!
Poate daca ma mai faceti faimos, pe aici ma si hotarasc sa incep sa imi dau drumul la gura, stiu atatea despre voi ca nu stiti nici voi vorba aia :D
Fişiere ataşate
Fromu videochat Bianca.jpg
Fromu videochat Bianca.jpg (190.46 KiB) Vizualizat de 71 ori
Forum Videochat Adriana.jpg
Forum Videochat Adriana.jpg (202.5 KiB) Vizualizat de 71 ori
Membru Ceci ForumVideochat.ro.jpg
Membru Ceci ForumVideochat.ro.jpg (181.94 KiB) Vizualizat de 71 ori
Scrie răspuns