Pare patronul ăla sărac care face faza clasică cu “echipamente pe datorie”. De obicei ăsta îți promite laptop “de top” (traducere: second-hand prăfuit), dar ți-l trece la 2500 Euro. Iar dacă vrei să pleci, îți cere toți banii înapoi plus “taxă de service”Ioanna6 scrie: 19 Aug 2025 10:06 M-am uitat pe site-ul lui fată… Mor!!!! Chestia cu “lipsa autonomiei creative”… la el creativ însemna să faci ce zice el. Dacă voiai alt vibe în cameră, îți spunea că nu merge, că el “știe mai bine”.
Videochat cu Adrian I Florin de la Cam Agent - e pe bune sau vrăjeală?
Nu cred că mai are vreun model. Ăsta e pe uscat, de aia umblă după fetele din alte studiouri să le salveze. El nu mai e relevant nicăieri, îl evită toți.Ceci4 scrie: 19 Aug 2025 10:09 Și acum, cu fața lui de băiat serios, zice pe TikTok nu acceptați echipamente pe datorie, că vă leagă studioul de ele. Păi tu, Adi, ai inventat practica asta, ce vorbești?!![]()
Eu deja i-am dat block peste tot. Mulțumesc că m-ați lămuritIoanna6 scrie: 20 Aug 2025 09:17 Da, și își face content pe spatele poveștilor triste, ca să pară că e omul bun. Dar finalul e mereu același: “vino la mine, îți fac training”. Și iei țeapă.
Și teatrul ăsta e prost regizat… dacă vrei divertisment, mai bine te uiți la un serial turcesc. Dar ați văzut tricoul Boss, ăla negru? Adrian I. Florin, omul cu un singur tricou de firmă
) Deci nu mai pot!!! Ăsta zicea undeva că e și avocat. Ce avocat, fată?
La el trainingul e: “fă ochi dulci, pune rochia aia” și gata, îți ia 30% din câștig.Asta dacă nu încearcă să te ia cu hai fata dulce la o cafea.Ceci4 scrie: 20 Aug 2025 09:19 Și teatrul ăsta e prost regizat… dacă vrei divertisment, mai bine te uiți la un serial turcesc. Dar ați văzut tricoul Boss, ăla negru? Adrian I. Florin, omul cu un singur tricou de firmă) Deci nu mai pot!!! Ăsta zicea undeva că e și avocat. Ce avocat, fată?
Fetelor, dar stau și mă gândesc… cum de totuși un om ca ăsta apare peste tot pe net?Ioanna6 scrie: 20 Aug 2025 09:21 Iar când nu iese treaba, îți spune că “nu te-ai implicat destul”. Ăsta e sfatul suprem. De câte ori n-am auzit-o pe asta… De asta cred că are boală pe studiourile mai mari….că na, el e unde e și a rămas săracul videochatului.