Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Bi_Anca scrie: 22 Aug 2025 10:03
Aia cu control excesiv e tare. Are un TikTok cu asta. Fată, dacă îți schimbai parfumul fără să-i spui, era scandal.
Îmi place și aia cu “manipularea așteptărilor”. El e întruchiparea termenului. Promitea luna de pe cer și îți dădea sfaturi prietenești. Adrian I Florin, regele ghinionului pentru modele, așa ar trebui să își spună , nu Cam Agent.
Mi se pare că-i dăm prea multă atenție. Omul e o combinație între vânzător de uși și actor prost într-o telenovelă ieftină. Fața aia a lui spune totul.
Danutza98 scrie: 22 Aug 2025 10:07
Mi se pare că-i dăm prea multă atenție. Omul e o combinație între vânzător de uși și actor prost într-o telenovelă ieftină. Fața aia a lui spune totul.
Și cu toate astea, mai găsește câte o fată care îl crede… până se trezește că a muncit degeaba și a plătit marile lecții de videochat cu banii ei. Dacă aș avea câte un dolar pentru fiecare cunoscător în videochat pe care l-am întâlnit aș fi la Dubai acum.
Danutza98 scrie: 22 Aug 2025 10:07
Și cu toate astea, mai găsește câte o fată care îl crede… până se trezește că a muncit degeaba și a plătit marile lecții de videochat cu banii ei. Dacă aș avea câte un dolar pentru fiecare cunoscător în videochat pe care l-am întâlnit aș fi la Dubai acum.
Să vezi cum arată când face live-uri. Zici că e un pensionar de la casa de bătrâni care vrea să explice TikTok-ul. Tot se bâlbâie și vrea să pară bogat, că are mașină, că uite ce succes am…. Și el bagă merdenele de 3 lei bucata.
N-aveți idee cât de bună e discuția asta pentru mine….Acum am înțeles și mai bine că individul ăsta e foarte toxic . Așa cum era să mă păcălească pe mine, poate păcăli și alte fete care n-au experiență. Trebuie să știe lumea ce fel de guru e.
Exact, fată. E bine că discutăm aici pe forum. Poate intră și alte fete și văd cum e de fapt, nu doar vrăjelile lui. Aici găsesc și fapte pe bune, nu doar povești lacrimogene cu el în rol de salvator.
Bi_Anca scrie: 25 Aug 2025 10:01
Exact, fată. E bine că discutăm aici pe forum. Poate intră și alte fete și văd cum e de fapt, nu doar vrăjelile lui. Aici găsesc și fapte pe bune, nu doar povești lacrimogene cu el în rol de salvator.
Ar fi și mai tare să mergem pe contul lui de TikTok și YouTube și să-i comentăm acolo. Să vadă și fetele care dau peste el direct pe net ce prostii spune, nu doar ce vrea el să audă lumea.
Îl putem educa chiar pe terenul lui . Dacă îi lași acolo un comentariu cu experiența reală, poate salvezi o fată de la țeapă. Poate așa s-ar mai abține de la chestii libidinoase cu modelele.
Danutza98 scrie: 25 Aug 2025 10:03
Îl putem educa chiar pe terenul lui . Dacă îi lași acolo un comentariu cu experiența reală, poate salvezi o fată de la țeapă. Poate așa s-ar mai abține de la chestii libidinoase cu modelele.
Eu primul comentariu o să-l pun despre tricoul ăla Boss al marelui Adrian I. Florin sau Cam Agent . Apare numai cu el, că doar pe ăsta și-l permite. Și cică e imagine de businessman…
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”