Videochat cu Adrian I Florin de la Cam Agent - e pe bune sau vrăjeală?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
AdrianaMe

Salut 😘…e cineva pe aici? Am 18 ani, sunt model independent din Craiova, m-am apucat recent de videochat. Pe TikTok mi-a apărut unu’, Adrian I. Florin, zice și “Cam Agent” 🤨. Zice că e mare expert, vorbește de parcă tot ce mișcă în videochat e toxic și el e cavalerul pe cal alb. Pe moment m-a băgat în ceață, părea convingător. Dar mie mi se pare dubios, are față de băiat care îți vinde aspiratoare second hand. Îl știe cineva?
Bi_Anca

Fată, 😂 mă apucă râsul numai când îl văd. Îl știu pe fraier 🙂Se dă mare justițiar că “studiourile nu spun procentele reale” și “te ascund de adevăr”… dar se știe că el la LCM le tăia modelelor din bani cum voia el. Procentele la el erau ca un labirint, nu știau fetele niciodată cât le rămâne. El vorbește de transparență… da’ n-a văzut transparența decât la geamul din birou.
Ceci4

Confirm 100%. La noi la studio din București e gluma sezonului. 🤡🤭 El cică luptă contra “contractelor abuzive”, dar am mai văzut cineva pe forum cate zicea că la LCM dacă plecai, trebuia să plătești chirie, laptop, cabluri, scaunul pe care ai stat… tot! Și zicea că nu glumește. Contractele erau făcute să te țină acolo până le venea pensia modelelor.
Danutza98

Ceci4 scrie: 18 Aug 2025 15:30 Confirm 100%. La noi la studio din București e gluma sezonului. 🤡🤭 El cică luptă contra “contractelor abuzive”, dar am mai văzut cineva pe forum cate zicea că la LCM dacă plecai, trebuia să plătești chirie, laptop, cabluri, scaunul pe care ai stat… tot! Și zicea că nu glumește. Contractele erau făcute să te țină acolo până le venea pensia modelelor.
Eu am prietene care au lucrat la el, că sunt model independent în Timișoara. Ăla făcea contract cu clauze de te lua amețeala. Perioadă minimă de lucru? Check. Penalități dacă pleci? Check. Și interdicție să lucrezi în alt studio după? Triple check. Și acum, pe TikTok, e mare avocat al modelelor… doar că uită să zică că pe vremea lui el era cel mai abuziv patron de studio.
Ioanna6

Am văzut clipul lui cu “fata din Cluj” pe care nu o lăsa patronul să plece. Fata aia a luat 3000€ împrumut de la studio pentru echipamente, și voia să dispară fără să dea banii înapoi. Dar în povestea lui e “victima sistemului” 🤦‍♀️. Păi dacă ar fi fost el patron, îi băga penalizare de 5000€ și-i tăia netul în cameră.
AdrianaMe

Vai de mine 😳… eu chiar credeam că e un fel de “fratele mai mare” al modelelor. Îmi dau seama că m-aș fi dus direct în gura lupului.
Bi_Anca

AdrianaMe scrie: 19 Aug 2025 10:04 Vai de mine 😳… eu chiar credeam că e un fel de “fratele mai mare” al modelelor. Îmi dau seama că m-aș fi dus direct în gura lupului.
Fată, vezi că el e maestru în manipularea așteptărilor. Îl știu fetele care au lucrat pe acolo. Îți promite bani mulți în primele luni, dar în realitate dacă nu făceai cifre de 5 stele, te muta pe un colț de platformă unde nu te vedea nici bunicul din America. 🤮Și venea apoi cu placa: “Tre’ să mai investești în mine, în training”… care training? O cafea amară și “fă cu ochiul mai des”.
Ceci4

Da’ partea cu “lipsa de sprijin” e preferata mea 🤣. La el sprijinul era: te punea în fața camerei, îți spunea “fii tu” și apoi îți lua comisionul. Dacă aveai probleme tehnice, îți zicea să cauți pe Google. Dacă plângeai că nu faci bani, îți recomanda să zâmbești mai mult. Ce coach de 2 lei!
Danutza98

Ceci4 scrie: 19 Aug 2025 10:05 Da’ partea cu “lipsa de sprijin” e preferata mea 🤣. La el sprijinul era: te punea în fața camerei, îți spunea “fii tu” și apoi îți lua comisionul. Dacă aveai probleme tehnice, îți zicea să cauți pe Google. Dacă plângeai că nu faci bani, îți recomanda să zâmbești mai mult. Ce coach de 2 lei!
Și tot el vorbește de “control excesiv”… dar el îți făcea program de 8 ore fix, cu pauze când zicea el. Dacă aveai chef să ieși mai devreme, îți spunea că “îți tai din comision”. Plus că decidea ce muzică pui, ce culoare ai la unghii și dacă porți părul prins sau nu. Asta nu e control excesiv, e teroare.
Ioanna6

M-am uitat pe site-ul lui fată… Mor!!!! Chestia cu “lipsa autonomiei creative”… la el creativ însemna să faci ce zice el. Dacă voiai alt vibe în cameră, îți spunea că nu merge, că el “știe mai bine”.
Scrie răspuns