Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
_ana_;15838 wrote: sa te intreb ceva...cand o sa vina cardul Paxum...daca nu aleg sa imi faca Atm-ul conversie...se poate?...
Ai idee daca e ca la monose...gen avantaj la curs valutar daca nu aleg de la Atm conversia?....
Cred ca da, si la FCP aveam optiunea aceasta cu conversia Nu are nimeni cardul Paxum inca, deci putem doar sa presupunem ca va functiona ca si cel de la Choice Bank...
Nadia;15839 wrote: Cred ca da, si la FCP aveam optiunea aceasta cu conversia Nu are nimeni cardul Paxum inca, deci putem doar sa presupunem ca va functiona ca si cel de la Choice Bank...
Merci...
Eu am avut card paxum acum 2 ani...doar ca mereu am dat conversie de la Atm...si cam pierdeam la curs valutar
Sa stii ca asta faceam si eu la FCP, ca nu stiam exact care e faza cu conversia... si la BCR pierdeam extrem de mult. Dar e bine ca macar stim de acum inainte
Cand alegeam sa nu fac conversia la fc,scoteam de la raifaissen de exp,si scoteam banii la cursul lor..gen 3.7..daca alegeai conversia,era un 3.2..ceva umil rau..la monese oare o fi la fel,sau cursul va fi mai mare,precum la cei care si au transferat banii pe card romanesc...ca gen dolaru era 3.8 si ei au luat cu 4.0
Nadia;15844 wrote: Sa stii ca asta faceam si eu la FCP, ca nu stiam exact care e faza cu conversia... si la BCR pierdeam extrem de mult. Dar e bine ca macar stim de acum inainte
Exact...e bine ca macar stim de acum inainte
Sincer...de pe acest forum am aflat multe informatii pretioase
Penguin;15860 wrote: Cand alegeam sa nu fac conversia la fc,scoteam de la raifaissen de exp,si scoteam banii la cursul lor..gen 3.7..daca alegeai conversia,era un 3.2..ceva umil rau..la monese oare o fi la fel,sau cursul va fi mai mare,precum la cei care si au transferat banii pe card romanesc...ca gen dolaru era 3.8 si ei au luat cu 4.0
Oricum si la cursul lor, tot plăteai 2% comision, pe lângă cei $3, fiindcă scoteai in alta monedă decat cea a cardului. De asta era intotdeauna sub cursul Mastercard. Astfel ca optiunile astea mereu au fost păguboase.
La Monese stiu ca scoti la cursul Mastercard, la care se mai aplica 0.5% daca esti client premium sau standardul 2% pentru clientii free. Parca asa am vazut pentru schimbul valutar.
Master card are un curs valutar propriu care de cele mai multe ori este mai bun/avantajos decat ce ne ofera noua bancile ca rata de schimb la bancomat. Drept urmare cand dai sa retragi o anumita suma de bani de la bancomat, te intreaba: Cu conversie (adica se vor retrage DOLARI de la tine de pe card si schimbul valutar il va face banca de care apartine bancomatul) sau Fara conversie (adica conversia se va face la cursul master card si practic retragi DIRECT LEI de la tine de pe card)
Nu stiu cum sa iti explic mai bine de atat ca sa intelegi.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”