Buna tuturor
azi am primit prima plata de la CB pe contul meu paxum .
am facut transfer catre cardul meu bancar de la raiffeisen bank
la suma de 1000$ am platit 35.50 $ Comission
din ce am inteles de la Paxum bani vor fii in cardul meu dupa 3 zile lucratoare vom vedea si vom anuntate cand vom primii banii in card
>:D<>:D<
experienta mea cu paxum recente
July;10259 wrote: Multumim! Sincer mi se pare cam mare comisionul,dar nu avem incotro.Eu inca astept sa imi aprobe buletinul 
mare nu este e cam att era plata si la firstchoice daca fac calcul mai bine despre aprobere buletin cauta @paxiumchris pe twitter si vb cu iel sa va grabeste aprobere
SUCCES

mare nu este e cam att era plata si la firstchoice daca fac calcul mai bine despre aprobere buletin cauta @paxiumchris pe twitter si vb cu iel sa va grabeste aprobere
SUCCES
We only have what we Give
Buna tuturora de pe forum,toata lumea e foarte grăbită să facă cont pe paxum,in secunda 2 sa i se dea accept, și în secunda 3 sa aibe banii pe cont și dacă sar putea in secunda 4 sa aibe banii in mînă,imi pare rau sa vă dezamăgesc dar durează ceva mai mult pînă ai cardul paxum in mînă aia daca pași pe care îi parcurgi de cind creezi contul îi parcurgi corect adica sa citești bine ce te întreabă si ce completezi acolo la datele tale in o lună și două săptămâni(45,50,zile)ai cardul daca nu ești un sau o zgariebrânză in sensul sa il faci expres sa il primești rapid doar ca costul e ceva mai mare altfel vine cu vaporul cine știe cind țin să precizez că sunt deținător de două carduri paxum astept întrebări daca pot sa ajut pe cineva o fac cu plăcere.
arabu1988;10260 wrote: mare nu este e cam att era plata si la firstchoice daca fac calcul mai bine despre aprobere buletin cauta @paxiumchris pe twitter si vb cu iel sa va grabeste aprobere
SUCCES
Nu inteleg.Niciodata ,indiferent de suma nu mi-a luat nimeni mai mult de 5 $ site-yl, 5 $ ATM ul si ,cursul valutar in functie de banca
SUCCES
Nu inteleg.Niciodata ,indiferent de suma nu mi-a luat nimeni mai mult de 5 $ site-yl, 5 $ ATM ul si ,cursul valutar in functie de banca
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann;10261 wrote: Say whaaaaat?Nu creeed.Pai si comisionul de 5 $ unde a ramas.Cine e de vina?
cursul de schimb DOLLAR in RON de la Paxum mai bun decat cursul de la banca azi este 3.68 RON deci dupa calculu meu nu e chiar asa de multi differnte
si nu inteleg ce ai vrut sa spui cu 5$ daca te refer ca asa spune ca e comission de la PAXUM da 5$ in cazul ce fac Transfer Direct in Cont nu in card este 5$ dar eu am prefrat in card ca si PAYPAL
cursul de schimb DOLLAR in RON de la Paxum mai bun decat cursul de la banca azi este 3.68 RON deci dupa calculu meu nu e chiar asa de multi differnte
si nu inteleg ce ai vrut sa spui cu 5$ daca te refer ca asa spune ca e comission de la PAXUM da 5$ in cazul ce fac Transfer Direct in Cont nu in card este 5$ dar eu am prefrat in card ca si PAYPAL
Ann;10263 wrote: Nu inteleg.Niciodata ,indiferent de suma nu mi-a luat nimeni mai mult de 5 $ site-yl, 5 $ ATM ul si ,cursul valutar in functie de banca
comission de la CB la paxum este 0.25$ dar in cazul de daily payout este 5$
comission de la CB la paxum este 0.25$ dar in cazul de daily payout este 5$
arabu1988;10264 wrote: cursul de schimb DOLLAR in RON de la Paxum mai bun decat cursul de la banca azi este 3.68 RON deci dupa calculu meu nu e chiar asa de multi differnte
Si transferul pe un alt card Withdraw Funds by EFT Transfer ,spre exemplu,care este comisionul fix pe care Paxum il percepe?
Si transferul pe un alt card Withdraw Funds by EFT Transfer ,spre exemplu,care este comisionul fix pe care Paxum il percepe?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele