experienta mea cu paxum recente
Penguin;15883 wrote: Super..pai dc se aplica si la monese,e bine..Care e mai avantajos,monese ul simplu sau cel cu 6 lire?
Eu am luat varianta premium. Atât la ei, cât și la Revolut, pe care urmează să ii testez.
In planul premium ai 6 retrageri gratuite, pe când în cel free plătești €1 pentru fiecare, deci strict de aici ai castigat banii. Comisionul de schimb valutar 0.5% la premium, 2% la free.
Eu am luat varianta premium. Atât la ei, cât și la Revolut, pe care urmează să ii testez.
In planul premium ai 6 retrageri gratuite, pe când în cel free plătești €1 pentru fiecare, deci strict de aici ai castigat banii. Comisionul de schimb valutar 0.5% la premium, 2% la free.
Penguin;15832 wrote: Pai draga,poate tu castigi mult..Dar nu inteleg o chestie..multi cand si au scos banii d p card romanesc,cursul dolarului a fost mult m mare ca la bnr.La monese presupun ca nu i la fel din moment c se aplica conversia bancii
Pai daca nu cunosti , nu mai bine intrebi? Alegi tu cu/fara conversie .
Pai daca nu cunosti , nu mai bine intrebi? Alegi tu cu/fara conversie .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_;15838 wrote: sa te intreb ceva...cand o sa vina cardul Paxum...daca nu aleg sa imi faca Atm-ul conversie...se poate?...
Ai idee daca e ca la monose...gen avantaj la curs valutar daca nu aleg de la Atm conversia?....
Da se poate, alegi fara conversie si iti da la cursu mastercard.
Ai idee daca e ca la monose...gen avantaj la curs valutar daca nu aleg de la Atm conversia?....
Da se poate, alegi fara conversie si iti da la cursu mastercard.
@baietzelu tu cand ai retras de pe cosmo ai dat sa faca conversie la cursul mastercard sau te-ai folosit de schimbul valutar oferit de bancomat/banca romaneasca? Ai postat acum cateva zile in alt thread ca ai incercat Cosmo dar nu a i fost multumit de el pt ca ai iesit rau la comision parca...ai facut un calcul acolo
Heaven;15888 wrote: @baietzelu tu cand ai retras de pe cosmo ai dat sa faca conversie la cursul mastercard sau te-ai folosit de schimbul valutar oferit de bancomat/banca romaneasca? Ai postat acum cateva zile in alt thread ca ai incercat Cosmo dar nu a i fost multumit de el pt ca ai iesit rau la comision parca...ai facut un calcul acolo
Nu am retras , cred ca faci confuzie. Am vrut sa atasez metoda de plata la cb dar ma razgandisem . Faceam doar calcul la comisioane .
Orice card ar fi el , incearca fara conversie ca o sa iesi mult mai bine .
Nu am retras , cred ca faci confuzie. Am vrut sa atasez metoda de plata la cb dar ma razgandisem . Faceam doar calcul la comisioane .
Orice card ar fi el , incearca fara conversie ca o sa iesi mult mai bine .
jony111;15811 wrote: Shipping usually takes 1-2 weeks domestically (North America), and we ask that you allow up to 4-6 weeks for delivery if you are an International client
Deci mai asteapta inca 2 saptamanii daca nu apare contatcteaza paxumul
Dar vine pe jos cardul? Cu bicicleta? Serios 6 saptamani? Din Germania pana in Romania un colet mi-a ajuns in 5 zile. Un card din UK in 7 zile. Acum serios inteleg tiparirea sa dureze dar si transportul?
Deci mai asteapta inca 2 saptamanii daca nu apare contatcteaza paxumul
Dar vine pe jos cardul? Cu bicicleta? Serios 6 saptamani? Din Germania pana in Romania un colet mi-a ajuns in 5 zile. Un card din UK in 7 zile. Acum serios inteleg tiparirea sa dureze dar si transportul?
We apologize for all the inconveniences caused.
Best Regards.