experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Eu am 4 saptamani de cand astept sa vina cardul. La.mine a fost trimis din 10 mai. Si nici urma de el. Cred ca s-a ratacit porumbelul!
No avatar
Nadia

ramona31;15805 wrote: Eu am 4 saptamani de cand astept sa vina cardul. La.mine a fost trimis din 10 mai. Si nici urma de el. Cred ca s-a ratacit porumbelul!

Aaaand there goes our joy :)) :(
No avatar
jony111

ramona31;15805 wrote: Eu am 4 saptamani de cand astept sa vina cardul. La.mine a fost trimis din 10 mai. Si nici urma de el. Cred ca s-a ratacit porumbelul!

Shipping usually takes 1-2 weeks domestically (North America), and we ask that you allow up to 4-6 weeks for delivery if you are an International client
Deci mai asteapta inca 2 saptamanii daca nu apare contatcteaza paxumul
No avatar
just me

Va venii el stati liniștite..Abia astept sa vina ..Si eu am acum la status shipping..sa vad cand ajunge
No avatar
jony111

Si inca ceva am citit pe blackhatworlds de la membri aflati in aceiasi situatie citez:
Hey! Im in the exact same situation! Desperate for my money! I dont know what else to do. That card is still printing since 10th may. I lost hopes.
after opening a ticket for paxum support, my friend got a quick reply. It seems the new bank which works with paxum is delaying in the printing process . But that bank WILL NOT ship the card directly to customers as he read on the respond. Bank will send cards to paxum and them paxum will deliver to customers. This will make the wait even longer

Deci procesul de printare a fost intarziat de banca emitenta , cardurile for fi expediate de banca emitenta catre paxum apoi catre noi deci pana le primim va dura mai mult de 45 de zile
_ana_

jony111;15814 wrote: Si inca ceva am citit pe blackhatworlds de la membri aflati in aceiasi situatie citez:
Hey! Im in the exact same situation! Desperate for my money! I dont know what else to do. That card is still printing since 10th may. I lost hopes.
after opening a ticket for paxum support, my friend got a quick reply. It seems the new bank which works with paxum is delaying in the printing process . But that bank WILL NOT ship the card directly to customers as he read on the respond. Bank will send cards to paxum and them paxum will deliver to customers. This will make the wait even longer

Deci procesul de printare a fost intarziat de banca emitenta , cardurile for fi expediate de banca emitenta catre paxum apoi catre noi deci pana le primim va dura mai mult de 45 de zile

Eu cred ca peste o luna ...multi dintre noi il vor avea in mana :)
No avatar
Nadia

Nu ma mira faptul ca Paxum se ocupa de tot, ca doar de asta si updateaza ei statusurile acolo din submitted in printing si ulterior in shipped. Si oricum, verificasem chiar azi pagina de FAQ, nu au intarziat asa mult - scrie clar acolo ca dureaza 20 business days printarea, adica o luna, si up to 20 days (calendaristice) shippingul. Statusul cu printing a durat o luna si o saptamana, dat fiind volumul foarte mare de cereri, e relativ de inteles...
No avatar
Penguin

Scrie in mail in cat timp ajunge?ca parerile sunt impartite
No avatar
Yvonne

just me;15813 wrote: Va venii el stati liniștite..Abia astept sa vina ..Si eu am acum la status shipping..sa vad cand ajunge

Si eu tot "shipping" am de azi. Yay!
No avatar
Keke

Daca am dat apply for card pe 26 apr cand trebuie sa am shipped la status?😊
Scrie răspuns