experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

arabu1988;15782 wrote: e prea multe ura pe aici de asta nici nu mai respond la nimin pe forum deci pe scurt

nu obliga nimeni pe cineva sa lucreza cu cineva nu e multumie de iel asa ca

cine nu e multumit de paxum sa inchide contul si punct

/:)/:)/:)/:)/:)

si cine are chef de cearte si bla bla bla de 1 leu te rog sa nu vb aici pe subiectu meu si gata

ufff...nu pleca si tu de aici...pls...
De ce toti membrii care stiu sa vorbeasca frumos...si ofera informatii pretioase...nu mai vor sa fie pe aici?...

Ignora pe unii si ramai pt cine merita :)
_ana_

arabu1988;15782 wrote: e prea multe ura pe aici de asta nici nu mai respond la nimin pe forum deci pe scurt

si cine are chef de cearte si bla bla bla de 1 leu te rog sa nu vb aici pe subiectu meu si gata

Nu pleca si tu de aici...pls...
De ce toti membrii care vorbesc frumos...(si ofera informatii pretioase)...aleg sa nu mai activeze?

Ignora pe unii...si ramai pt cine merita...
Este un forum pt paxum...si info pt platii...nu pt cei care isi revarsa frustarile...
No avatar
elena906

Buna,sunt noua aici pe forum si aveam o gramada de intrebari carora le-am gasit raspunsurile datorita postarilor tale si iti multumesc :d
No avatar
jony111

Verificativa conturile la mine azi sa schimbat statusul cardului scrie shipping activated si vad si numarul de card in curand voi primi cardul upiiiiii!! La cine sa mai schimbat statusul azi?
No avatar
Nadia

jony111;15791 wrote: Verificativa conturile la mine azi sa schimbat statusul cardului scrie shipping activated si vad si numarul de card in curand voi primi cardul upiiiiii!! La cine sa mai schimbat statusul azi?

Woohoo! Ai dreptate, shipped azi dimineata la ora 7:50 :) Merci ca ne-ai anuntat! Sa speram ca se misca repede! Good luck everyone.
No avatar
Buttercup

Eu n-am noroc. La mine inca scrie "submitted" de pe 14.05. Mai astept. :(
No avatar
elena906

Nadia;15792 wrote: Woohoo! Ai dreptate, shipped azi dimineata la ora 7:50 :) Merci ca ne-ai anuntat! Sa speram ca se misca repede! Good luck everyone.

si la mine sa schimbat statusul astazi
No avatar
Nadia

Buttercup;15794 wrote: Eu n-am noroc. La mine inca scrie "submitted" de pe 14.05. Mai astept. :(

Eu l-am comandat de pe 26 aprilie, ne ia in ordinea in care le-am comandat. Ajunge si la tine :) succes!
_ana_

jony111;15791 wrote: Verificativa conturile la mine azi sa schimbat statusul cardului scrie shipping activated si vad si numarul de card in curand voi primi cardul upiiiiii!! La cine sa mai schimbat statusul azi?

Daaaa...ai dreptate...si la mine la fel... Merci :)
No avatar
Rimela

In sfarsit zambete si voie buna ☺
Sper ca si la mine dar pot sa vad pana miercuri si mai sper ca la toata lumea s-a schimbat statusul....sau majoritatea
P:S: arabu sorry ca am scris pe subiectul tau .....pe langa subiect ce-i drept...... Sa nu dispari si tu , eu toate posturile tale le citesc ......multe m-au si ajutat. Multam fain si o zi faina . Ai pup iu 😎
Scrie răspuns