experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Nadia;15767 wrote: Am inteles - cred ca saptamana asta o sa fac si eu primul EFT din Paxum, o sa ma inarmez cu rabdare. Iti multumesc frumos pentru raspuns! :*

Cu placere Nadia. Poate acum nu o sa mai dureze atat de mult la primul. Chiar sunt curioasa asa ca te rog sa imi spui dupa ce primesti . O zi faina
No avatar
Becca

Nadia;15767 wrote: Am inteles - cred ca saptamana asta o sa fac si eu primul EFT din Paxum, o sa ma inarmez cu rabdare. Iti multumesc frumos pentru raspuns! :*

Am facut eu Eft saptamana trecuta,a 2-a zi am primit status complete,a 3-a zi aveam banii la Raiffeisen.
No avatar
Nadia

Becca;15773 wrote: Am facut eu Eft saptamana trecuta,a 2-a zi am primit status complete,a 3-a zi aveam banii la Raiffeisen.

Multumesc, Becca! Primul EFT a fost?
No avatar
Fabian

De ce va certati pe forum? Crezi ca d-aia nu mai dorm aia de la Paxum in seara asta..probabil nici nu stiu de existenta ta:)) Aici n-are nimeni nimic cu nimeni,problema e ca voi reprosati niste lucruri unor oameni care nu au legatura cu paxum,ii jigniti pe forum doar pentru ca spun ca sunt multumiti de el. Ideea e ca unele persoane cred ca fac pe degeaba meseria asta,pentru ca o persoana normala scoate cel putin 4-500 la saptamana din videochat. Si cand faci 14-15-16+ mil pe saptamana mi se pare aiurea sa te mai uiti la 1 mil comision ca sa-ti ajunga banii aia in 2 zile acasa. A zis cineva pe forum de curand,o faci si pe sub mana si vrei si drepturi. Poate asa e,nu-s cei mai corecti astia de la Paxum dar fac asta pentru ca isi permit. Stiu cu cine lucreaza si de asta isi permit aceste intarzieri. Si pe o parte ii inteleg,cum tu faci poate 2000 la luna mai usor decat altii,asa trebuie sa traiasca si ei mai usor decat altii. Sa-ti explic,fara sa jignesc pe nimeni sau sa ma ia nimeni in nume de rau. Daca vrei punctualitate si dreptul la nemultumiri,fa ti un pfa sau fa cumva sa platesti impozitele la stat si te duci frumos la o banca romaneasca si atunci ai un numar de telefon pentru reclamatii si cativa oameni care se vor ocupa de nemultumirile tale. Atata timp cat lucrezi cu niste oameni care stiu ca tu faci niste lucruri fortat si nu neaparat legale,mi se pare normal sa profite de pe urma asta. Tu sa fii in locul lor,pai ce-ai face?! Tuturor ne plac banii. Cum te bucuri tu ca nu-ti rupi carca pe 3-400 euro pe luna,asa se bucura si ei ca sunt persoane depedente de serviciile lor si pot sa profite. Si nu mi se pare ca profita asa cu mult si de aici nu inteleg nemultumirea si acuz natia noastra. Cum poti sa fii atat de suparat/a ca platesti un milion cand tu faci banii aia in 5 minute. La orice banca exista taxe si comisioane. Spunea cineva aici ca a platit pentru card si il vrea. Cand iti faci cont acolo,sunt niste termeni si conditii pe care trebuie sa-i citesti,nu sa dai click cu ochii inchisi. E vina voastra,a acelora care si-au facut contul fara sa citeasca termenii si conditiile unde SCRIE CAT POATE DURA DUPA UN CARD. Dar pe tine nu te-a interesat,crezi ca daca ai dat 50$ e cineva obligat sa ti-l aduca la usa a 2-a zi. Daca tot nu vrei sa platesti taxe,schimba ti metoda de plata la altcineva care ti se pare tie mai ok,asteapta sa vina cardul paxum sa ti scoti banii pe care-i ai acum in cont si aia e. Cum esti tu,mai sunt alte cateva zeci de mii si nu esti cu nimic mai presus decat ele. Degeaba vii si ii jignesti pe forum ca oricum n-o sa te bage in seama. Dar ma rog,astea sunt frustrari. Cum ati spus si voi,fiecare are dreptul la opinie dar intr-un mod civilizat. Sunt cativa/cateva anorexic/e aici care au 20 postari toate in care jignesc si injura Paxum. Nu zic ca n-ai dreptate,poate esti suparata dar daca ai impresia ca daca ii injuri si ii faci in toate felurile pe aici esti chiar bolnava. Ii doare in 14 de tine si de parerea ta. Daca nu existau alte metode de retragere plangeai oricum ca ai banii blocati si nu poti sa-i scoti,cum s-a intamplat cu cosmo. Daca sunt,tot nu-i bine ca platesti 30$ comision :)) Cred ca voi va plictisiti...in loc sa stai tu 10-20 min sa ii injuri pe astia pe forum,nu mai bine intri online timpul ala?? Poate-ti faci banii de taxe sa ti transferi banii
No avatar
octav@paxum.com

Penguin;15764 wrote: Pt ca eu nu cred in niciun Octav si n puterile lui magice!vbm de octav care a fost implicat in scamul cu vmax..deci de unde atata incredere..plus ca nu l am facut cu niciun ou si otet!FRATE,AM PLATIT PT UN SERVICIU,ca ce chestie ma obliga ei sa aleg alte metode sa mi scot banii?corect era sa posteze din start pe site ca sunt niste bulangii praduitori,si ca va dura o mie de ani!e simplu,am platit pt card,imi vreau banii...Dc va incanta alte metode,e trb voastra ca va convine sa asteptati..c e asa greu de inteles ca nu vreau 1 dolar sa platesc extra doar ca s ei inapti..

Draga Penguin,

Pe site scrie si totimpul am anuntat ca poate lua aproximativ 6 saptamini primirea cardului din momentul in care aplici. Daca nu esti multumit cu acesti termeni din pacate nu am ce face nici eu nici nimeni sa apara mai rapid cardul. Cu mare drag trimitemi email ca nu mai vrei cardul si o sa ti se ramburseze banii platiti si pe urma poti sa inchizi contul paxum din meniul settings.

Pana vine cardul tau paxum stii bine ca ai alte metode sa retragi banii din contul tau paxum, banii tai nu sunt prisonieri contul nu iti este inchis nu cred ca trebuie sa fii asa de inversunat contra lui paxum.

Nu te obliga nimeni sa lucrezi prin paxum daca nu esti de acord cu serviciul oferit si sunt sigur in ceva timp cand toata lumea va primi cardurile o sa revii sa-ti faci cont si cu mare drag o sa-ti deschidem. Nu este nimic personal cu tine si nu inteleg de ce atita ura si inversunare cand nimeni nu tia facut nimic este alegerea ta sa lucrezi sau nu cu paxum si terog as aprecia sa fim respectosi ca nu suntem copii.

Multumesc
No avatar
Becca

Nadia;15774 wrote: Multumesc, Becca! Primul EFT a fost?

Cu placere.Am mai facut 2 luna trecuta cand a fost toata nebunia,atunci a durat 7 zile lucratoare pana am primit complete+ vreo 2 sa primesc banii pe card.Acum se misca mai repede.
No avatar
Penguin

Am aplicat pe 4 mai..Cum se face ca e inca in printing cardul meu?dc e cum zici tu,in 2 sapt ar trebui sa am cardul..care nici macar nu i printed.De ce sunt inversunata?pt ca de pe 15 aprilie eu nu am vazut niciun ban,si nu ma poate obliga nimeni sa transfer banii..si taxa trebuia luata cand activam cardul,ca practic am platit un fee pt ceva ce nu exista.Nu vad urma de seriozitate pana acum..
No avatar
Penguin

Si mai am o intrebare:de ce cand raspunzi mail.urilor,mailul nu are antentul firmei?sunt toma necredinciosul inca..Nu mai bn ai rezolva problema cardurilor in loc sa stai pe forumuri?ce dovada este ca tu esti octav moise,ceo paxum?ca accentul usor arabesc nu e deloc convingator.Cum ai putut activa conturile,dar in cazul cardurilor dureaza dublu?astept de o luna..deci din ce ai zis tu,ar trebui sa am cardul in 2 sapt..Atunci o sa cred..pana atunci,e dreptul meu sa am dubii in tot ceea ce este legat de paxum.aaa,si dupa c am asteptat apr 2 luni,acum sa mi inchid contul,ca nu vreti voi sa trimiteti cardurile..Cei de la support raspund cu reply uri automate,nici nu vreau sa mi imaginez cat ar dura sa mi vad banii inapoi!
No avatar
Rimela

Penguin;15771 wrote: Pe mine ma coafeaza cardul!e gresit sa vreau cv pt care am platit?nu cred ca am jignit pe nimeni prin faptul ca asociez asteptarea asta indelungata cu bataie de joc si profitat de oameni!asta i adevarul,se misca incredibil de greu,si nici nu mai pot avea incredere in ei dupa atatea dovezi de neprofesionalism.

Clar nu este gresit sa vrei ceva pentru care ai platit. Culmea ca nu vezi nimic gresit faptul ca ai propriri pe contul tau local ........sunt ei cei de la Paxum de vina ca tu nu iti poti scoate banii tai cu optiunile oferite pana ajunge cardul? ( poate ma insel dar parca in posturile tale am citit despre propiri pe la banca. Daca gresesc , scz)
Cat despre jigniri iti sugerez sa iti recitesti posturile.....
Eu una nu mai particip aici, simplu fapt ca orice ti s-ar spune tu o ti pe a ta
Sper din suflet sa iti vina tie cardul prima si sa te calmezi
O zi faina si toate cele bune
arabu1988

e prea multe ura pe aici de asta nici nu mai respond la nimin pe forum deci pe scurt

nu obliga nimeni pe cineva sa lucreza cu cineva nu e multumie de iel asa ca

cine nu e multumit de paxum sa inchide contul si punct

/:)/:)/:)/:)/:)

si cine are chef de cearte si bla bla bla de 1 leu te rog sa nu vb aici pe subiectu meu si gata
We only have what we Give
Scrie răspuns