experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

_ana_;15758 wrote: :) pentru alte modalitati de plata...uite aici un link care pe mine m-a ajutat mult :)

http://paxumblog.com/wp-content/uploads/2018/04/paxum-external-card-withdrawal.pdf

Pt monese sau alt card pina ajunge paxum :)

Ana eu nu caut alta modalitate de plata, pe mine ma " coafeaza" destul de bine Paxum, dar poate ii ajuta pe altii
No avatar
Keke

Nadia;15755 wrote: Ai dreptate, Keke! Dar pe de-o parte, cam are si Penguin dreptate. Cautasem recent pe alte forumuri sa vad ce zic si altii si erau multi care nu si-au primit cardurile sau le-au primit cu intarziere si anul trecut (niste tipi care lucrau cu criptomonede, parca - tot romani), cand nu era acelasi volum de lucru ca anul asta cu problemele FCP. Unul zicea ca a stat doua luni cu statusul de shipped, altul nu l-a primit nici dupa 7 luni, deci...

In fine, nu-si au rost polemicile, it is what it is si fiecare are de ales intre a astepta sau a opta pentru wire direct.

Asa e,avem libera alegere.Ideea este ca TOTI asteptam cardurile si am dori sa ajunga cat mai repede.Dar cei care utilizeaza Paxum prin alte metode precum etf sau external card si care sunt poate f multumiti,comisioane “mari” sau nu,acesti “aparatori” ai Paxumului merita ei ironii si jicniri doar pt ca sunt multumiti de ANUMITE servicii Ale Paxumului?Ideea de a fi roman = hot are mare rezonanta din pacate ....Daca am sti ce ne rezerva viitorul....ah ce bine ar fi☺️
No avatar
Penguin

Pt ca eu nu cred in niciun Octav si n puterile lui magice!vbm de octav care a fost implicat in scamul cu vmax..deci de unde atata incredere..plus ca nu l am facut cu niciun ou si otet!FRATE,AM PLATIT PT UN SERVICIU,ca ce chestie ma obliga ei sa aleg alte metode sa mi scot banii?corect era sa posteze din start pe site ca sunt niste bulangii praduitori,si ca va dura o mie de ani!e simplu,am platit pt card,imi vreau banii...Dc va incanta alte metode,e trb voastra ca va convine sa asteptati..c e asa greu de inteles ca nu vreau 1 dolar sa platesc extra doar ca s ei inapti..
Baietzelu

Nadia EFT dureaza pana la 4 zile lucratoare , stiu de la octav. Eu am primit prin wire de 2 ori in 7 zile fix, deci 5 zile lucratoare... eft dureaza mai putin dar sincer nu se merita ca te ajunge la fel ca transfer spre external card(instant) , e testata si calculata de mine varianta .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Rimela

Nadia;15760 wrote: De acord - site-ul e facut ca sa ne ajutam, nu sa ne injuram ca la usa cortului si sa-i alungam si pe cei care sunt dispusi sa ne ajute. Nu e ca si cum sunt prea multi.

Apropos de EFT, l-ai incercat? Cat a durat? Merci si o zi faina! :*

Eu doar eft am facut pt ca nu am avut posibilitatea de a face spre card external. Bancile de aici ( Spania) cel putin din orasul unde locuiesc , nu au auzit de transferuri spre card, doar din cont in cont. Recunosc ca am bombanit mult la primul eft , a durat exact 2 saptamani. Tind sa cred ca au durat mult verificarile bancilor sau ceva de genul pentru ca al doilea eft s-a efectual in 3 zile lucratoare( vineri seara am facut transferul si marti dim am avut banii in contul meu local)
No avatar
Nadia

Rimela;15766 wrote: Eu doar eft am facut pt ca nu am avut posibilitatea de a face spre card external. Bancile de aici ( Spania) cel putin din orasul unde locuiesc , nu au auzit de transferuri spre card, doar din cont in cont. Recunosc ca am bombanit mult la primul eft , a durat exact 2 saptamani. Tind sa cred ca au durat mult verificarile bancilor sau ceva de genul pentru ca al doilea eft s-a efectual in 3 zile lucratoare( vineri seara am facut transferul si marti dim am avut banii in contul meu local)

Am inteles - cred ca saptamana asta o sa fac si eu primul EFT din Paxum, o sa ma inarmez cu rabdare. Iti multumesc frumos pentru raspuns! :*
No avatar
Keke

Penguin;15764 wrote: Pt ca eu nu cred in niciun Octav si n puterile lui magice!vbm de octav care a fost implicat in scamul cu vmax..deci de unde atata incredere..plus ca nu l am facut cu niciun ou si otet!FRATE,AM PLATIT PT UN SERVICIU,ca ce chestie ma obliga ei sa aleg alte metode sa mi scot banii?corect era sa posteze din start pe site ca sunt niste bulangii praduitori,si ca va dura o mie de ani!e simplu,am platit pt card,imi vreau banii...Dc va incanta alte metode,e trb voastra ca va convine sa asteptati..c e asa greu de inteles ca nu vreau 1 dolar sa platesc extra doar ca s ei inapti..

Ai dreptul sa fi multumit sau nemultumit.Dar cred ca nu gasesti raspunsuri la noi,cei care am ales sa colaboram cu Paxum prin alte metode.Cel mai corect este sa ii adresezi lui sau echipei compleantele pe care le ai.Ideea generala pe acest forum este:let’s see what we can do one for each other in this mess.Atat😊
_ana_

Rimela;15761 wrote: Ana eu nu caut alta modalitate de plata, pe mine ma " coafeaza" destul de bine Paxum, dar poate ii ajuta pe altii

Exact...era doar o completare la mesajul tau...pentru cine are nevoie :)
No avatar
Rimela

Deci eu doar pot sa spun FANTASTIC!!!!!! pai cu FCP nu ati platit comisioane????? Oare cand faci orice transfer nu platesti vreun comision? Exista vreo banca pe lumea asta umde nu platesti nimic? Eu nici macar nu mi-am batut capul vreodata cu cat imi ia, cu cat pierd...... asta e , sunt bani pe care nu ii declar si suport consecintele. Stiu stiu o sa mi se spuna ca nici o banca nu intarzie atat cu trimiterea unui card.......dar exact cum a spus Baietzelul intr-un post anterior , chiar si atunci o sa fie lume nemultumita.
No avatar
Penguin

Pe mine ma coafeaza cardul!e gresit sa vreau cv pt care am platit?nu cred ca am jignit pe nimeni prin faptul ca asociez asteptarea asta indelungata cu bataie de joc si profitat de oameni!asta i adevarul,se misca incredibil de greu,si nici nu mai pot avea incredere in ei dupa atatea dovezi de neprofesionalism.
Scrie răspuns