Jucarii sexuale - Partea I
Camelia;2106 wrote: eu asa ceva am vrut sa imi cumpar, de fapt inca mai mai gandesc la asta, dar e destul de scump, aproximativ 200 de euro. am auzit de la o prietena ca da foarte bine pe camera cand faci teasing, si in plus aduce si banuti.
In sfarsit mi-am achizitionat si eu acest trunchi...:D Am primit 1000tk de la prima uzura, ma ajuta mult la teasing.B-)
Mi-as dori sa pot achizitiona o astfel de jucarie.Mi se pare practica si eleganta in acelasi timp.Vibratorul-colier are trei viteze:incet,mediu şi tare şi este placat cu aur roz, alb sau galben, de 24 de karate si este fabricat din otel inoxidabil. E rezistent la apă şi poate fi încărcat la USB şi este foarte discret. Poate fi incarcat la USB si este rezistent la apa.

Mi-as dori sa pot achizitiona o astfel de jucarie.Mi se pare practica si eleganta in acelasi timp.Vibratorul-colier are trei viteze:incet,mediu si tare.Este placat cu aur roz, alb sau galben, de 24 de karate si este fabricat din otel inoxidabil. Poate fi incarcat la USB si este rezistent la apa.
The Vesper

The Vesper

La capitolul jucarii sexuale pentru modele de sex masculin care "nu sunt gay dar se dau drept gay" :)) exista cam putine optiuni.
Eu am gasit ceva pe internet si intentionez sa imi cumpar:

Iar ca lenjerie am deja cateva lucruri interesante dar am succes cu perechea asta de "tanga" care practic este facuta dintr-un inel de metal legat cu 3 ate :)):

Eu am gasit ceva pe internet si intentionez sa imi cumpar:

Iar ca lenjerie am deja cateva lucruri interesante dar am succes cu perechea asta de "tanga" care practic este facuta dintr-un inel de metal legat cu 3 ate :)):

Chilotetii(OhMiBod ) si tipsurile
A aparut o noua jucarie printre modelele de videochat si e vorba de niste chiloteii vibratori pe care logic :D ii faci sa vibreze cand primesti tipsuri.
Cred ca pot aduce tipsuri in cantitate mare,am mai discutat cu modele care au deja, si pe langa placere pleaca cu tipsuri de peste 10000 tokens.
Lasati-va pe mainile unui DJ desavarsit !Club Vibe 2.OH va va ridica pe cele mai inalte culmi ale satisfacerii sexuale ...
Club Vibe 2.OH este un vibrator revolutionar reincarcabil prin cablu USB si care poate fi controlat wireless printr-o telecomanda. Acest vibrator elegant si usor va roaga sa il luati cu dvs oriunde mergeti in oras. Ascuns in cureaua sa personalizata din dantela, va va acompania intr-o maniera cat mai confortabila indiferent de destinatie : fie ca este o noapte in club sau o cina cu prietenii. Cele 5 nivele diferite ale intensitatii va permit sa utilizati vibratorul chiar si intr-un loc linistit deoarece acestea sunt ultra silentioase.
La fel ca dispozitivul original Club Vibe, si Club Vibe 2.OH are un finisaj catifelat si ofera vibratii si pulsatii pe ritm de muzica de club, concerte sau vocea suava a iubitului dvs. Microfonul este plasat in telecomada astfel ca poate fi tinut mereu langa dvs.
Telecomanda are o raza de 5-6 m si 5 nivele intense ale modului ambiental. Aceasta va permite sa modificati vibratia ambientala la cea manuala si va alegeti unul dintre cele 5 moduri interesante cu doar o atingere a butonului. Club Vine 2. OH este unul dintre acele vibratoare pe care doriti sa il luati peste tot !
2 moduri din care puteti alege :
- control prin telecomanda Wireless
- Club Mode
http://www.loveisland.ro/vibratoare/clitoris/club-vibe-2.oh/?cookies_accepted=Y
A aparut o noua jucarie printre modelele de videochat si e vorba de niste chiloteii vibratori pe care logic :D ii faci sa vibreze cand primesti tipsuri.
Cred ca pot aduce tipsuri in cantitate mare,am mai discutat cu modele care au deja, si pe langa placere pleaca cu tipsuri de peste 10000 tokens.
Lasati-va pe mainile unui DJ desavarsit !Club Vibe 2.OH va va ridica pe cele mai inalte culmi ale satisfacerii sexuale ...
Club Vibe 2.OH este un vibrator revolutionar reincarcabil prin cablu USB si care poate fi controlat wireless printr-o telecomanda. Acest vibrator elegant si usor va roaga sa il luati cu dvs oriunde mergeti in oras. Ascuns in cureaua sa personalizata din dantela, va va acompania intr-o maniera cat mai confortabila indiferent de destinatie : fie ca este o noapte in club sau o cina cu prietenii. Cele 5 nivele diferite ale intensitatii va permit sa utilizati vibratorul chiar si intr-un loc linistit deoarece acestea sunt ultra silentioase.
La fel ca dispozitivul original Club Vibe, si Club Vibe 2.OH are un finisaj catifelat si ofera vibratii si pulsatii pe ritm de muzica de club, concerte sau vocea suava a iubitului dvs. Microfonul este plasat in telecomada astfel ca poate fi tinut mereu langa dvs.
Telecomanda are o raza de 5-6 m si 5 nivele intense ale modului ambiental. Aceasta va permite sa modificati vibratia ambientala la cea manuala si va alegeti unul dintre cele 5 moduri interesante cu doar o atingere a butonului. Club Vine 2. OH este unul dintre acele vibratoare pe care doriti sa il luati peste tot !
2 moduri din care puteti alege :
- control prin telecomanda Wireless
- Club Mode
http://www.loveisland.ro/vibratoare/clitoris/club-vibe-2.oh/?cookies_accepted=Y
In cativa ani vor fi disponibile pe piata o serie de papusi gonflabile ce o sa fie capabile sa vorbeasca si care vor avea personalitate diferita.McMullen este un inventator american ce a creat in urma cu cativa ani o serie de papusi din silicon in marime naturala ce aveau preturi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de dolari.Acesta incearca acum ,cu ajutorul tehnologiei, sa creeze papusi capabile sa clipeasca/inchida ochii si sa deschida gura,concentrandu-se in mod special pe inteligenta artificiala a acestora.Pretul unei astfel de papusi o sa varieze intre 30.000 si 60.000 de dolari,in functie de complexitatea fiecareia.
'https://www.youtube.com/watch?v=wLVOnVsLXqw
'
Oh Doamne, suntem invadati de roboti...daca am ajuns sa facem sex cu robotii, sa impartasim sentimente, trairi, cu acestia, eu cred ca este o mare problema... Una este sa te vezi online cu o persoana care are suflet, gandeste, e capabila de sentimente la fel ca si tine...dar sa ajungi sa te iubesti cu o bucata de cauciuc robotizata...e cam mult totusi.
In cativa ani vor fi disponibile pe piata o serie de papusi gonflabile ce o sa fie capabile sa vorbeasca si care vor avea personalitate diferita.McMullen este un inventator american ce a creat in urma cu cativa ani o serie de papusi din silicon in marime naturala ce aveau preturi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de dolari.Acesta incearca acum ,cu ajutorul tehnologiei, sa creeze papusi capabile sa clipeasca/inchida ochii si sa deschida gura,concentrandu-se in mod special pe inteligenta artificiala a acestora.Pretul unei astfel de papusi o sa varieze intre 30.000 si 60.000 de dolari,in functie de complexitatea fiecareia.
Wow, este clar ca lumea este intr-o continua schimbare. Acest post ar fi mers pus si la subiectul "Videochat-ul: trecut, prezent si viitor" chiar daca teoretic nu are legatura cu videochat-ul, dar peste niste ani, daca aceste papusi vor avea un adevarat succes printre oamenii care in mod normal cautau companie (si nu numai) pe site-uri Adult, putem spune ca acest lucru va influienta in mod negativ "industria de videochat".
Cred ca multi barbati vor gasi aceste papusi ca fiind foarte utile, mai ales in cazul celor care sunt casatoriti. Pentru a nu isi complica viata si ajungand astfel la distrugerea casniciei, cu siguranta vor opta pentru o "amanta robotizata" in defavoarea unei amante reale.