Buna fetelor,
Revin cu inca o intrebare. Maine urmeaza sa ma apuc sa lucrez pe al doilea site si anume f4f. Intrebarea mea este in felul urmator:cum conectez Lush-ul de la lovesense? Am "setat" jucaria pe site-ul f4f, am setat nivelele de vibrare si mai urmeaza sa ma conectez efectiv la site cand sunt online. Din ce am citit am inteles ca ar trebui sa ma conectez pe f4f ca membru(sa imi fac cont cred) si sa ma uit practic la streaming.ul meu online, dar toate astea facute de pe chromium, nu chrome sau alt browser.
Cum pot sa ma gasesc pe mn ca model daca am banata Romania? Cu un VPN ar fi raspunsul logic, dar alea merg pe chrome, pe chromium nu se prea gasesc free si ce se gasesc e limitat...voi cum faceti fetelor?
Multumesc mult!
PS:stiu ca a fost foarte mult de citit
Jucarii sexuale - Partea I
Daca vrei sa cumperi niste jucarii erotice de calitate, iti sugerez sa citesti niste tutoriale de pe un blog de sex in care inveti cum recunosti o jucarie sexuala de calitate. Nu de alta, dar multe sunt fake-uri care nu merita nici 50% din pret. Nu numai asta, dar sunt unele vibratoare facute din plastic care sunt foarte inconfortabile, asa ca ar fi bine sa te informezi inainte sa iei o decizie,
-
AmelieSlade
Cred ca cel mai important pe camera este sa cunosti foarte bine preferintele membrilor in masura in care sa stii si ce fel de jucarii sa iti cumperi. Diversitatea e cheia succesului!
-
Marius Titulesc
AmelieSlade;n43017 wrote: Cred ca cel mai important pe camera este sa cunosti foarte bine preferintele membrilor in masura in care sa stii si ce fel de jucarii sa iti cumperi. Diversitatea e cheia succesului!
Absolut. Cu cat "arsenalul" este mai diversificat, cu atat e mai sigur succesul. De la Hatar.ro sex shop ati cumparat ceva? Vad ca au o multime de vibratoare de calitate.
Absolut. Cu cat "arsenalul" este mai diversificat, cu atat e mai sigur succesul. De la Hatar.ro sex shop ati cumparat ceva? Vad ca au o multime de vibratoare de calitate.
-
AmelieSlade
De pe hatar.ro nu am cumparat nimic momentan pentru ca mi se par cam scumpe sincer.