Jucarii sexuale - Partea I

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Draga Chris.. in primul rand, tu ai "violat" intimitatea prietenei tale, ceea ce nu se face.. Nu e ok sa intri pe contul ei fara acordul sau si sa faci lucrurile acestea. Parerea mea este ca a fost greseala ei ca ti-a dat contul sau. Oricat de apropiati ar fi doi oameni intr-o relatie, consider ca toate conturile si accesul la acestea trebuie tinute secrete. Iar ceea ce imi spui tu este o problema de cuplu... iar noi pe forum nu ne ocupam de probleme de cuplu, ci ajutam. Eu nu am de unde sa stiu ce a facut prietena ta daca ea nu iti spune, te rog frumos sa intelegi :) Chiar nu am cu ce te ajuta in privinta asta. Ti-am spus deja tot ce stiu: anume ca asa ceva se poate (sa introduci o asemenea jucarie), desi mi s-a spus ca e dureros, iar daca tu ai vazut ce ai vazut, inseamna ca trebuie sa discuti serios cu prietena ta sa o rogi sa nu te minta, pentru ca eu nu am ce face mai mult. O zi frumoasa! :)
No avatar
Chris_Broderick

Jasmine;7577 wrote: Draga Chris.. in primul rand, tu ai "violat" intimitatea prietenei tale, ceea ce nu se face.. Nu e ok sa intri pe contul ei fara acordul sau si sa faci lucrurile acestea. Parerea mea este ca a fost greseala ei ca ti-a dat contul sau. Oricat de apropiati ar fi doi oameni intr-o relatie, consider ca toate conturile si accesul la acestea trebuie tinute secrete. Iar ceea ce imi spui tu este o problema de cuplu... iar noi pe forum nu ne ocupam de probleme de cuplu, ci ajutam. Eu nu am de unde sa stiu ce a facut prietena ta daca ea nu iti spune, te rog frumos sa intelegi :) Chiar nu am cu ce te ajuta in privinta asta. Ti-am spus deja tot ce stiu: anume ca asa ceva se poate (sa introduci o asemenea jucarie), desi mi s-a spus ca e dureros, iar daca tu ai vazut ce ai vazut, inseamna ca trebuie sa discuti serios cu prietena ta sa o rogi sa nu te minta, pentru ca eu nu am ce face mai mult. O zi frumoasa! :)

Ok...am inteles...sunt doar curios sa stiu pe unde se gasesc asemenea jucarii...dar mai ales daca exista...btw, din pura intamplare am dat de contul ei :P
Jasmine

Daca exista jucarii sexuale de 50 de cm sau daca exista jucarii care pot imita asta?
No avatar
Chris_Broderick

Ma refer daca exista jucarii sexuale asa lungi tip "fake"...mi-e greu sa cred ca de la juma de metru se micsoreaza prea mult...
Jasmine

Nu, Chris. Nu exista asemenea jucarii. Cel putin nu din cate am auzit :)
No avatar
Maria Luciana

Bună tuturor! Ați încercat cumva vibratoare și jucării de aici https://www.loveisland.ro/jucarii-sexuale-femei/ ? Pare un site cu produse profi, de lux. Vreau să știu dacă merită investiția. Mulțumesc.
arabu1988

Maria Luciana;9989 wrote: Bună tuturor! Ați încercat cumva vibratoare și jucării de aici https://www.loveisland.ro/jucarii-sexuale-femei/ ? Pare un site cu produse profi, de lux. Vreau să știu dacă merită investiția. Mulțumesc.

buna
eu am cumprat de la loveislan Lovense Lush si Lovense Hush sunt ok si merite investitia daca lucrez in situr unde poti folosi Lovense

Chaturbate
MyFreeCams
Naked
BongaCams
Cam4
Flirt4Free
Eurolive
Camsoda
MyFetishLIVE
iFriends
Stripchat
Camgasm
Camplace
Ufancyme
We only have what we Give
Nord

arabu1988;9996 wrote: buna
eu am cumprat de la loveislan Lovense Lush si Lovense Hush sunt ok si merite investitia daca lucrez in situr unde poti folosi Lovense

Camgasm

Camgasm e mort si ingropat inca de la sfarsitul lui Septembrie anul trecut!
Live Cams | Live Sex |
arabu1988

Nord;10012 wrote: Camgasm e mort si ingropat inca de la sfarsitul lui Septembrie anul trecut!

salut
eu am adugat lista cu situr cu care merge lovense si sincer nu stiu de acest site dar lista asta apare pe lovense site
We only have what we Give
No avatar
Maria Luciana

arabu1988;9996 wrote: buna

Chaturbate
MyFreeCams
Naked
BongaCams
Cam4
Flirt4Free
Eurolive
Camsoda
MyFetishLIVE
iFriends
Stripchat
Camgasm
Camplace
Ufancyme

Mulțumesc mult de răspuns! Dildourile lor le-ați încercat, mă tentează Vesper sau Muze așa ca accesorii :D - https://www.loveisland.ro/jucarii-sexuale-femei/dildouri/ ?
Scrie răspuns