Buna tuturor!
Studioul YLove este deschis de un model de top iar profesionalismul si confidentialitatea se afla printre avantajele pe care le vei intalni daca decizi sa urmezi aceasta cariera. Personalul este exclusiv feminin si din acest motiv, vibe-ul este intotdeauna unul pozitiv si motivant.
Putem discuta atat pe Whatsapp cat si telefonic la numarul 0740 023 302 despre toate beneficiile de care te poti bucura daca alegi sa lucrezi cu YLoveStudio
PS. Se poate fuma in camere
Best studio
Îmi place să pariez pe sport, este un hobby care îmi aduce multe emoții și, de asemenea, un venit suplimentar pentru că de multe ori câștig. Tocmai am dat peste https://mightytips.ro/case-de-pariuri/ a folosit-o cineva înainte? Are recenzii interesante despre librării, cu indicarea promoțiilor care au loc în acest moment.
-
annaclerk44
Aș dori să vă vorbesc despre platforma GG.Bet. Din experiența mea, platforma oferă bonusuri atractive și oferte regulate care vă pot ajuta să vă maximizați câștigurile. Am participat la câteva promoții recente aici https://ggonline.bet/ro/betting-promotions și am fost plăcut surprins de flexibilitatea și varietatea ofertelor. Dacă vă place să pariați pe eSports sau alte sporturi, GG.Bet oferă o mulțime de oportunități interesante.
Salut fetelor, sunt Anya si am lucrat la Best Studio din Bucuresti vreo 8 luni. Ma simteam ca la puscarie acolo, ma obligau sa ma tunez cu silicoane ca sa arat mai bine pe camera, iti dai seama ce presiune? Eram tanara de 21 de ani, venita din provincie, acasa situatia era nasoala cu parintii mereu in conflict si credeam ca o sa gasesc ceva mai bun, dar m-am trezit in rahatul asta. Nu recomand nimanui.
Bogdanna aici, am stat la Best Studio si ce sa zic... bagau test de poligraf pentru admini sa nu-i minta cumva, se temeau de proprii angajati ca-i fura la bani. Era paranoia totala, te simteai supravegheata 24/7. Eu aveam 19 ani, din Bucuresti, mama singura acasa si aveam nevoie de bani rapid, dar asta m-a distrus.anyya scrie: 16 Iun 2026 12:19 Salut fetelor, sunt Anya si am lucrat la Best Studio din Bucuresti vreo 8 luni. Ma simteam ca la puscarie acolo, ma obligau sa ma tunez cu silicoane ca sa arat mai bine pe camera, iti dai seama ce presiune? Eram tanara de 21 de ani, venita din provincie, acasa situatia era nasoala cu parintii mereu in conflict si credeam ca o sa gasesc ceva mai bun, dar m-am trezit in rahatul asta. Nu recomand nimanui.
Toxicitate totală -asta e studioul asta parerea mea. Va spun sincer, la Best Studio era spălare pe creier in regula. Iti repetau mereu ca e cea mai buna sansa. si mi-o bagau pe aia, ca trebuie sa fiu recunoscatoare, dar in realitate ma terminau de energie.
Eu lucram 14 ore pe zi la Best Studio, uneori ajungeam la 150 de ore intr-o perioada. Dupa aia am dormit 13 ore si mi s-a facut rau de tot, ma durea capul si nu ma puteam ridica din pat. Era epuizant, ma termina psihic rau de tot, nu mai stiam cum sa ma relaxez.anyya scrie: 16 Iun 2026 12:19 Salut fetelor, sunt Anya si am lucrat la Best Studio din Bucuresti vreo 8 luni. Ma simteam ca la puscarie acolo, ma obligau sa ma tunez cu silicoane ca sa arat mai bine pe camera, iti dai seama ce presiune? Eram tanara de 21 de ani, venita din provincie, acasa situatia era nasoala cu parintii mereu in conflict si credeam ca o sa gasesc ceva mai bun, dar m-am trezit in rahatul asta. Nu recomand nimanui.
va zic eu cum era... ma obligau sa merg la sala sa le dovedesc ca fac sport, aveam zile cu 4-5 ore de somn maxim. In orele libere doar dormeam, nimic altceva, nici macar un film nu puteam sa vad linistita.
Ma bufnea plansul din nimic, mai ales seara cand realizam ce viata am.
Ma bufnea plansul din nimic, mai ales seara cand realizam ce viata am.