Best studio

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
anyya

La Best Studio ma simteam prizoniera. Dupa ce ma presau sa-mi pun silicoane, s ama tunez toata… ma mai controlau si cu ce mananc si cum arat.
No avatar
bogdanna

Poligraful ala era culmea, adminii tremurau sa nu-i prinda ca fura ei de fapt. Eu ma simteam ca intr-un film prost, mereu intrebari si suspiciuni. Nu mai aveam incredere in nimeni dupa aia.
No avatar
lilly

Lucrurile astea trebuiesc spuse si cunoscute de toate fetele din videochat din Bucuresti parerea mea, pentru ca nu e drept asa. Presiunea continua tot timpul , ma sunau si acasa sa vad ce fac, ce postez, tot timpul control. Dieta aia ma omora, slabisem prea mult si ma simteam fara puteri. Viata personala zero, nu mai vorbeam cu nimeni.
No avatar
Irhyna

14 ore de munca pe zi era o obisnuinta acolo, uneori mai mult. Parca eram intr-o secta…. Dupa turele alea care ma terminau psihic am dormit o zi intreaga si m-am trezit bolnava, cu vertij si greata. Psihic ma termina, plangeam in baie. Le mai spuneam so clientilor ca nu mai suportam si se crizau adminii.
Scrie răspuns