Best studio

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Purpleyes

Heii, fata! :) De diferente de genul intre modele tot am auzit de la modele mai vechi si nu este ok. Inteleg ca este un studio mare si ca nah..au multe modele, insa practic nu le oferi o sansa modelelor noi. Adica vii la studio pentru a avea suportul necesar, nu sa nu te bage nimeni in seama.
No avatar
IuliaM

Aveti idee daca la BestStudio lucreaza baieti sau daca ofera ceva bonusuri?
DennyY

IuliaM;n44750 wrote: Aveti idee daca la BestStudio lucreaza baieti sau daca ofera ceva bonusuri?

Cred ca au baieti pe partea de tehnic. Acum stiu ce sa zic. Cat despre bonusuri.. unele fete zic ca da, altele zic ca nu. Depinde cat de repede evoluezi si depinde de incasari, zic si eu. Poate doar asa se se ofere.
MoneyMaker

hei! nu stiu despre voi, insa eu fa de acasa. nu vreau sa imi mai impart banii sau sa patesc mai rau, sa raman fara. am auzit multe cazuri la aceste studiouri din bucuresti, ba chiar nu au mai primit nici un ban. mie mi-e bine asa.
Leyla

IuliaM;n44750 wrote: Aveti idee daca la BestStudio lucreaza baieti sau daca ofera ceva bonusuri?

Hello, girl! Nu stiu ce sa zic despre BestStudio in ceea ce priveste bonusurile. Cred ca se ofera, insa sa ai anumite incasari..nu stiu ce sa zic! Din ce am auzit eu, exista o presiune enervanta pe modele pentru operatii estetice. Poate cestia asta este un bonus!!!
Barbie

Nu stiu de voi, insa mie una mi-e teama de ce am sa dau. Ma informez de ceva timp de studiourile de videochat din Bucuresti, chiar si de BestStudio si nu stiu ce sa fac. Simt ca pierd timp! Voi cum ati proceda in locul meu ?
MoneyMaker

Barbie;n44796 wrote: Nu stiu de voi, insa mie una mi-e teama de ce am sa dau. Ma informez de ceva timp de studiourile de videochat din Bucuresti, chiar si de BestStudio si nu stiu ce sa fac. Simt ca pierd timp! Voi cum ati proceda in locul meu ?

hei! eu una ti-as recomanda sa incerci de acasa. gasesti tot ce vrei despre vidochat pe net. acum daca nu ai ami lucrat si nu prea ai idee ce inseamna videochat, iti recomandat sa meergi la un studio, indifrent daca e Best sau altul. mai sunt traineri in studio, mai ceri un sfat, asa daca nu ai experienta e mai greu. eu am colaborat cu un studio, insa nu ii dau numele, am invatat ce a trebui si apoi, de acasa.
Iolannda

Hei, fetelor! Nu stiu ce sa zic despre BestStudio. Eu am avut o cunostinta care a lucrat acolo, insa nu stiu exact perioada. Din ce mi-a povestit ea, este un studio cu pretentii la modul ca toate fetelor lor trebuie sa fie scoase din cutie. Fata asta care a colaborat cu ei mi-a spus ca erau super insistenti cu ea pentru a-si pune sani si a-si mai face nu stiu ce interventii. Am inteles ca sunt fixati pe chestia asta. Acum fiecare stie ce e mai bine pentru ea. Eu ma gandesc ca sunt unele fete care nu doresc acest aspect tocmai pentru ca le este teama sau nah.. sunt alte conditii.
No avatar
MeHere

Buna, fetelor! Eu cred ca la orice studio de videochat din Bucuresti se cer anumite pretentii ca sa le zic asa. Bine, nu ese in regula sa se insiste pe chestii de genul pentru ca suntt fete care doresc sa investeasca in imaginea lor si altele nu.Acum depinde dece vrea fiecare. Na, standardeele sunt ridicate si este de asteptat ca trebuie sa te ridici la nevoile asteptarilor celor de la Best.
Leyla

Hei, fetelor! Nu toti membrii vor fete silicoanate. Dar, da, poate cei de la Best considera ca te ajuta, acum ce sa zic. Din ce stiu au ceva fete de top. Nici nu vreau sa stiu cum arata :))))
Scrie răspuns