Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Fetele noi nu rezistau, cele vechi se saturau si plecau, si ramaneau doar cateva care stiau deja cum sa se descurce singure. iar cum nici eu nu aveam experienta….a fost greu, ce sa zic.
Din ce am vazut eu, asta a afectat direct si castigurile. Daca nu ai suport, nu faci bani, daca nu faci bani, pleci, si apoi studioul zice ca “nu sunt fete”. Dar de fapt e problema din interior.
andrea25 scrie: 04 Iun 2026 14:07
Din ce am vazut eu, asta a afectat direct si castigurile. Daca nu ai suport, nu faci bani, daca nu faci bani, pleci, si apoi studioul zice ca “nu sunt fete”. Dar de fapt e problema din interior.
Si asta iti taie si motivatia. Cand vezi ca nu prea e lume, te gandesti automat ok, poate nu merge aici. Eu una asa am simtit.
Eu am prins perioade cand erau doar 2-3 fete mai experimentate la Viva si parca pe ele se baza tot studio-ul. Daca erai noua, nu prea conta nimeni de tine.
Evaaa scrie: 04 Iun 2026 14:08
Eu am prins perioade cand erau doar 2-3 fete mai experimentate la Viva si parca pe ele se baza tot studio-ul. Daca erai noua, nu prea conta nimeni de tine.
tin minte asta, exact asta am simtit si eu. Daca nu erai printre favoritele studioului sau mai veche, aveai impresia ca esti lasata asa de capul tau. VivaDiva e studioul cu 2 vedete iar eu , ca model incepator, ma simteam complet ignorata, parca era invizibila, nu contam pentru ei.
Amenajarile sincer nu ajutau deloc. Nu vreau sa fiu rea, dar Viva Diva nu parea un studio in care sa te simti motivata sa stai mult timp. Era destul de saracut si fara vibe-ul ala premium.
Exact. si pana la urma daca nu m-am simtit ok acolo, nici nu am mai avut chef sa stau si sa lucrez cum trebuie. asa am ajuns sa plec dar nu-mi pare rau deloc.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”