VivaDiva da faliment?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Evaaa

Exact. Eu una asta cautam cand m-am angajat. sa am oameni in jur care sa ma ajute daca am nevoie. Cand am vazut ca de multe ori nu ai la cine sa apelezi, am inceput sa caut alte variante.
bia4u

La mine a fost un moment cand am tras linie si mi-am dat seama ca pierdusem foarte mult timp nervi din cauza problemelor care nu aveau legatura cu mine. Eu eram prezenta, voiam sa lucrez, dar mereu aparea ceva care ma incurca.
No avatar
Danyela

La final, eu am plecat pentru ca simteam ca nu mai evoluez deloc. Eram mai preocupata sa rezolv probleme decat sa invat lucruri noi si sa castig mai bine. Pentru mine asta a fost semnalul ca trebuie sa schimb locul.
No avatar
Corinna

Da, exact. Eu nu aveam pretentia sa fie perfect. Dar macar lucrurile de baza sa functioneze. Cand vezi ca zi dupa zi te lovesti de aceleasi situatii, incepi sa iti pierzi increderea.
Evaaa

si eu am facut acelasi lucru. Dupa ce am ajuns intr-un mediu mai organizat, am realizat cat de mult conteaza sa ai suport, sa gasesti pe cineva cand ai nevoie si sa nu te stresezi zilnic din motive care nu tin de tine. Diferenta s-a vazut aproape imediat.
andrea25

Mai este ceva ce mie mi s-a parut super dubios la Viva. Era perioade cand efectiv nu venea doamna de la curatenie si studio-ul arata destul de neingrijit. Nu zic ca trebuie sa fie lux, dar cand lucrezi intr-un loc unde stai ore intregi, vrei sa fie macar curat si ok.
No avatar
Corinna

La mine a fost si mai ciudat cu echipa. initial erau traineri pe tura de noapte, dar din cate am inteles nu le-au oferit salarii mai mari si au plecat aproape toti. Dupa aia a fost haos complet pe tura de noapte.
bia4u

Daaaaaa, si eu am observat chestia asta. Cand incepe sa lipseasca curatenia, se simte imediat atmosfera mai low cost asa. Parca nu mai aveam acelasi chef sa stau acolo multe ore. abia asteptam sa plec acasa…desi nu-mi facusem targetul.
No avatar
Danyela

Da, si efectul in lant e nasol. Daca nu ai traineri noaptea, modelele nu au suport, nu stiu ce sa faca, nu au cine sa le ajute si normal ca multe nu mai vin deloc. apoi ajunge studioul sa piarda si mai mult.
Evaaa

Exact asa se intampla. Dupa ce au plecat trainerii de noapte, nici cei de dupa-amiaza nu mai faceau fata, pentru ca incercau sa acopere tot. si pana la urma au plecat si unii dintre ei sau au fost dati afara.
Scrie răspuns