VivaDiva da faliment?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
bia4u

Fetele noi nu rezistau, cele vechi se saturau si plecau, si ramaneau doar cateva care stiau deja cum sa se descurce singure. iar cum nici eu nu aveam experienta….a fost greu, ce sa zic.
andrea25

Din ce am vazut eu, asta a afectat direct si castigurile. Daca nu ai suport, nu faci bani, daca nu faci bani, pleci, si apoi studioul zice ca “nu sunt fete”. Dar de fapt e problema din interior.
No avatar
Danyela

andrea25 scrie: 04 Iun 2026 14:07 Din ce am vazut eu, asta a afectat direct si castigurile. Daca nu ai suport, nu faci bani, daca nu faci bani, pleci, si apoi studioul zice ca “nu sunt fete”. Dar de fapt e problema din interior.
Si asta iti taie si motivatia. Cand vezi ca nu prea e lume, te gandesti automat ok, poate nu merge aici. Eu una asa am simtit.
No avatar
Corinna

sincer, in unele zile parea destul de gol studio-ul. Nu stiu exact cate fete mai erau, dar nu mai era agitatia aia pe care o vezi in alte locuri.
Evaaa

Eu am prins perioade cand erau doar 2-3 fete mai experimentate la Viva si parca pe ele se baza tot studio-ul. Daca erai noua, nu prea conta nimeni de tine.
andrea25

Evaaa scrie: 04 Iun 2026 14:08 Eu am prins perioade cand erau doar 2-3 fete mai experimentate la Viva si parca pe ele se baza tot studio-ul. Daca erai noua, nu prea conta nimeni de tine.
tin minte asta, exact asta am simtit si eu. Daca nu erai printre favoritele studioului sau mai veche, aveai impresia ca esti lasata asa de capul tau. VivaDiva e studioul cu 2 vedete iar eu , ca model incepator, ma simteam complet ignorata, parca era invizibila, nu contam pentru ei.
bia4u

Amenajarile sincer nu ajutau deloc. Nu vreau sa fiu rea, dar Viva Diva nu parea un studio in care sa te simti motivata sa stai mult timp. Era destul de saracut si fara vibe-ul ala premium.
No avatar
Corinna

Da, conteaza mult si cum arata locul. Daca intri intr-un spatiu care nu te inspira, iti scade si energia automat.
No avatar
Danyela

Eu cred ca toate astea mici se aduna. Curatenie, echipa, suport, atmosfera… daca lipsesc, se simte la bani si la moral.
Evaaa

Exact. si pana la urma daca nu m-am simtit ok acolo, nici nu am mai avut chef sa stau si sa lucrez cum trebuie. asa am ajuns sa plec dar nu-mi pare rau deloc.
Scrie răspuns