VivaDiva da faliment?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
andrea25

Evaaa scrie: 04 Iun 2026 14:37 Am vorbit cu o fata care inca mai lucra acolo si parea destul de dezamagita. Zicea ca simte ca ar putea castiga mult mai bine intr-un studio mai mare din oras, dar acolo abia daca isi face un venit mediu. Cred ca pleaca si ea de la Viva Diva.
Problema nu e neaparat munca, ci lipsa de organizare si de sustinere. Te simti blocata intr-un loc unde nu evoluezi.
bia4u

Da, asta e nasol. Cand simti ca poti mai mult, dar mediul nu te ajuta, incepi sa cauti alte variante. tristut. Poate ca merita sa dea faliment daca o ard in stilul asta.
No avatar
Corinna

Uniele fete zic ca in ritmul asta studioul o sa piarda si mai multe fete. Nu stiu daca e adevarat, dar trendul pare ca nu e tocmai pozitiv.
No avatar
Danyela

E normal pana la urma. Daca pleaca fetele cu experienta si nu sunt inlocuite sau sustinute corect, raman doar cele noi care nu rezista mult. Nu cred ca ma vin fete noi ca fetele citesc pe forum, discuta intre ele si se lamuresc repede care-i treaba cu VivaDiva.
andrea25

Banii sunt singurii care conteaza pana la urma. Fiecare isi face calculele. Mie mi-au promis ca o sa fac sigur 2000 de euro dupa 3 luni si cand am vazut ca nu-mi permit nici Uberul pana la studio am zis sa caut ceva mai bun……
andrea25

Fetele zic ca ar fi posibil ca in ritmul asta sa nu mai reziste mult studioul. Ele spun ca in 2-3 luni Viva Diva s-ar putea inchide. Nu stiu daca e adevarat, dar multa lume vorbeste ca lucrurile merg din ce in ce mai prost si ca fetele pleaca una dupa alta.
bia4u

Da, si eu am auzit discutii de genul asta prin privat. Unele zic ca poate in cateva luni o sa mai ramana foarte putine fete, dar na… dar nu-i vad sa prinda sfarsitul de an.
No avatar
Corinna

bia4u scrie: 04 Iun 2026 14:40 Da, si eu am auzit discutii de genul asta prin privat. Unele zic ca poate in cateva luni o sa mai ramana foarte putine fete, dar na… dar nu-i vad sa prinda sfarsitul de an.
Mai e si partea cu platile… unele fete ziceau ca au fost intarzieri sau promisiuni ca se rezolva imediat. Nu stiu exact situatia, dar clar apar tot felul de discutii si asta nu ajuta deloc increderea.
No avatar
Danyela

Eu una nu pot sa zic ca stiu sigur ce se intampla acolo, dar cand vezi ca lumea tot pleaca si tot apar nemultumiri, normal ca apar zvonuri ca poate nu o sa mai mearga mult asa.
Evaaa

Pana la urma studiouri sunt destule, nu asta e problema. important e sa fim noi ok si sa nu ne mai lasam duse de promisiuni frumoase daca realitatea din teren e alta. Fiecare isi alege unde ii e mai bine.
Scrie răspuns