Exact. Si pe Jasmin chiar stau cu tine! iti povestesc, te asculta, te apreciaza. Nu ca pe site-urile astea de free unde intra cu un singur scop si fug.Carolyna scrie: 24 Noi 2025 17:23am auzit de la o fata care lucreaza dintr-un studio pe Jasmin ca si membrii iau premii acolo. 1 milion de dolari in credite, sa ii cheltuiasca tot pe site cu modelele. Pe Bonga daca ii cer cuiva 10 tokeni intra in depresie.Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:22 S-a mai bagat si concursul ala de 1 MiLiON de dolari pentru modelele de pe Jasmin… fetelor, stiti cat m-a motivat? Plus premiile alea de jumate de milion pe challenge-uri. Pe freemium n-ai nici macar un sticker gratis.![]()
![]()
Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga
Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane. 
intrati de curiozitate pe site si numai din prima impresie va dati seama de diferenta. Eu zic ca e mult mai bine aici daca stii ok engleza si poti sa faci conversatii cu membri, ca asta e secretul.
intrati de curiozitate pe site si numai din prima impresie va dati seama de diferenta. Eu zic ca e mult mai bine aici daca stii ok engleza si poti sa faci conversatii cu membri, ca asta e secretul.
Vad si eu zilnic cum pe freemium apar modele care n-au nicio treaba cu industria. si normal ca userii se satura, pleaca. totul pare low-cost.Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:26 Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane.
Eu una am renuntat complet la Bonga. Ma gandeam sa ma las si de videochat de suparare. Nu mai dau bani oamenii acolo. M-am gandit si eu la trecerea asta la premium, ca sa nu-mi mai pierd timpul.alinush scrie: 24 Noi 2025 17:27Vad si eu zilnic cum pe freemium apar modele care n-au nicio treaba cu industria. si normal ca userii se satura, pleaca. totul pare low-cost.Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:26 Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane.
intrati de curiozitate pe site si numai din prima impresie va dati seama de diferenta. Eu zic ca e mult mai bine aici daca stii ok engleza si poti sa faci conversatii cu membri, ca asta e secretul.Probabil ca ai dreptate cu engleza pe Jasmin ca pe Bonga, pe XHamster e mult show hard cu nuditate si jucarii la maxim. Nu sta multa lume la discutii..cred ca si de asta sunt putini bani.
Mda, free chat e mort. imi amintesc ce nebunie era acum ceva timp cand inca era trafic mare si na, faceam bani si in zile proaste. 
acum s-a ales praful de siteul asta. asta e videochat de foame dupa mine. Nu vad de ce mi-as pierde vremea sperand sa se intoarca vremurile bune 
Da, da, cum sa nu. tot asa acum vreo jumate de an a intrat unul pe Bonga si mi-a zis „nu-ti dau nimic, ca sunt in pauza la munca”. Pai daca esti in pauza, frate, ia-ti sendvis, nu model.Darya23 scrie: 24 Noi 2025 17:31 Ca s avedeti… ieri pe Chaturbate mi-a intrat unu’ si-mi zice „hai repede ca n-am timp, fa ceva pe gratis”. Pe bune? Eu nu sunt telecomanda. am dat block instant. M-am saturat de din astia.