Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
alinush

Hei! fac si eu o postare aici pentru modelele care fac videochat pe Chaturbate, Bonga, XHamster, stripchat. Fetelor, eu nu stiu cum sa zic… da’ pe Chaturbate nu mai faci NiMiC. Jur ca inainte scoteam bani frumosi, acu’ intra numai saracii care imi dau 2 tokeni si pleaca. si mai vezi si modele de 50–60 de ani care strica tot vibe-ul site-ului… cine sa mai stea?
B. irina

alinush scrie: 21 Noi 2025 15:41 Hei! fac si eu o postare aici pentru modelele care fac videochat pe Chaturbate, Bonga, XHamster, stripchat. Fetelor, eu nu stiu cum sa zic… da’ pe Chaturbate nu mai faci NiMiC. Jur ca inainte scoteam bani frumosi, acu’ intra numai saracii care imi dau 2 tokeni si pleaca. si mai vezi si modele de 50–60 de ani care strica tot vibe-ul site-ului… cine sa mai stea?
Buna alinus asa e. asta am observat si eu. Mi-au scazut si mie incasarile…nu stiu ce sa zic. … si columbiencele alea fac show hard pe 1 token, bai frate, ma ia ameteala. Cum naiba sa concurezi? Eu nu ma dezbrac pt 3 lei, sa fim seriosi. 🤦‍♀️
No avatar
Carolyna

Salut fetele. intru pe Bonga si vad numai modele care n-au nicio treaba cu videochatul, arata de parca au venit direct din piata dupa ce-au vandut ceapa. Normal ca membrii ies instant. 💄asta cu banii mai putini nu se intampla de ieri de azi. Eu am observat ca asa e cam de-un an incoace e tot mai rau. Parerea mea.
Darya23

Carolyna scrie: 21 Noi 2025 15:48 Salut fetele. intru pe Bonga si vad numai modele care n-au nicio treaba cu videochatul, arata de parca au venit direct din piata dupa ce-au vandut ceapa. Normal ca membrii ies instant. 💄asta cu banii mai putini nu se intampla de ieri de azi. Eu am observat ca asa e cam de-un an incoace e tot mai rau. Parerea mea.
Pe XHamster e dezastru. intra useru’, se uita 2 minute, isi face treaba si pa. Pai cum sa te iubeasca, cum sa te tina ore intregi? N-ai nicio sansa. 😒Ma apuca depresia cand ma gandesc cat am facut luna trecuta. Mi se pare ca fac tot mai putini bani. am mai vorbit cu fete care fac videochat de acasa si e la fel si pentru ele.
No avatar
EnigMa

Eu nu mai pot cu amestecatura asta pe Chaturbate… femei, barbati, cupluri, trans, totul in acelasi loc. E circ, nu platforma. Normal ca nu mai da nimeni bani, totul pare ieftinit la maxim. Videochatul nu mai e ce era odata.. va zic sincer.
Felicia14

EnigMa scrie: 21 Noi 2025 15:51 Eu nu mai pot cu amestecatura asta pe Chaturbate… femei, barbati, cupluri, trans, totul in acelasi loc. E circ, nu platforma. Normal ca nu mai da nimeni bani, totul pare ieftinit la maxim. Videochatul nu mai e ce era odata.. va zic sincer.
Ma BUCUR taRE MULt Ca Ma Dat DE VOi!!!!! am lucrat pe Stripchat 2 ani jumate. M-am saturat la un moment dat de site ca era plictisitor si obositor sa lucrez cu orele pentru asa putin.
….De cand am trecut pe LiveJasmin parca mi-am schimbat viata. acolo vin oameni cu bani, nu baietei fara salariu. stau cu mine, vorbesc, ma simt om, nu obiect. 💋Ca venituri cred ca am crescut de 2-3 ori adica nu se compara…
No avatar
alinush

Felicia14 scrie: 21 Noi 2025 15:52
EnigMa scrie: 21 Noi 2025 15:51 Eu nu mai pot cu amestecatura asta pe Chaturbate… femei, barbati, cupluri, trans, totul in acelasi loc. E circ, nu platforma. Normal ca nu mai da nimeni bani, totul pare ieftinit la maxim. Videochatul nu mai e ce era odata.. va zic sincer.
Ma BUCUR taRE MULt Ca Ma Dat DE VOi!!!!! am lucrat pe Stripchat 2 ani jumate. M-am saturat la un moment dat de site ca era plictisitor si obositor sa lucrez cu orele pentru asa putin.
….De cand am trecut pe LiveJasmin parca mi-am schimbat viata. acolo vin oameni cu bani, nu baietei fara salariu. stau cu mine, vorbesc, ma simt om, nu obiect. 💋Ca venituri cred ca am crescut de 2-3 ori adica nu se compara…
Confirm Felicia! Eu mi-am mutat doi membri fideli pe Jasmin si imi merge de 10 ori mai bine. Pe freechat nici nu mai intru. 💁‍♀️Mi se pare ca nu se mai merita. Mergea candva dar acum s-a cam terminat.
Scrie răspuns