Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Felicia14

Carolyna scrie: 24 Noi 2025 17:23
Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:22 S-a mai bagat si concursul ala de 1 MiLiON de dolari pentru modelele de pe Jasmin… fetelor, stiti cat m-a motivat? Plus premiile alea de jumate de milion pe challenge-uri. Pe freemium n-ai nici macar un sticker gratis. 😑
am auzit de la o fata care lucreaza dintr-un studio pe Jasmin ca si membrii iau premii acolo. 1 milion de dolari in credite, sa ii cheltuiasca tot pe site cu modelele. Pe Bonga daca ii cer cuiva 10 tokeni intra in depresie. 🙂
Exact. Si pe Jasmin chiar stau cu tine! iti povestesc, te asculta, te apreciaza. Nu ca pe site-urile astea de free unde intra cu un singur scop si fug. 😤S-a schimbat mult industria asta in ultimul timp dupa parerea mea.
No avatar
EnigMa

Eu cand vad cum se dau columbiencele pe bani de covrig ma enervez maxim. serios, iti strica toata piata. Cum naiba traiesc fetele alea cu asa putini bani nu-mi dau seama
Felicia14

Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane. 👠
intrati de curiozitate pe site si numai din prima impresie va dati seama de diferenta. Eu zic ca e mult mai bine aici daca stii ok engleza si poti sa faci conversatii cu membri, ca asta e secretul.
No avatar
alinush

Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:26 Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane. 👠
intrati de curiozitate pe site si numai din prima impresie va dati seama de diferenta. Eu zic ca e mult mai bine aici daca stii ok engleza si poti sa faci conversatii cu membri, ca asta e secretul.
Vad si eu zilnic cum pe freemium apar modele care n-au nicio treaba cu industria. si normal ca userii se satura, pleaca. totul pare low-cost. 🤦‍♀️Probabil ca ai dreptate cu engleza pe Jasmin ca pe Bonga, pe XHamster e mult show hard cu nuditate si jucarii la maxim. Nu sta multa lume la discutii..cred ca si de asta sunt putini bani.
B. irina

alinush scrie: 24 Noi 2025 17:27
Felicia14 scrie: 24 Noi 2025 17:26 Din ce stiu eu multe modele misto de pe freemium au fugit deja pe Jasmin. si-au luat si membrii dupa ele. Pai normal, unde e elegant si premium lumea ramane. 👠
Vad si eu zilnic cum pe freemium apar modele care n-au nicio treaba cu industria. si normal ca userii se satura, pleaca. totul pare low-cost. 🤦‍♀️Probabil ca ai dreptate cu engleza pe Jasmin ca pe Bonga, pe XHamster e mult show hard cu nuditate si jucarii la maxim. Nu sta multa lume la discutii..cred ca si de asta sunt putini bani.
Eu una am renuntat complet la Bonga. Ma gandeam sa ma las si de videochat de suparare. Nu mai dau bani oamenii acolo. M-am gandit si eu la trecerea asta la premium, ca sa nu-mi mai pierd timpul.
No avatar
Carolyna

Mda, free chat e mort. imi amintesc ce nebunie era acum ceva timp cand inca era trafic mare si na, faceam bani si in zile proaste. 😭😭acum s-a ales praful de siteul asta. asta e videochat de foame dupa mine. Nu vad de ce mi-as pierde vremea sperand sa se intoarca vremurile bune 💋
Darya23

Ca s avedeti… ieri pe Chaturbate mi-a intrat unu’ si-mi zice „hai repede ca n-am timp, fa ceva pe gratis”. Pe bune? Eu nu sunt telecomanda. am dat block instant. M-am saturat de din astia.
B. irina

Darya23 scrie: 24 Noi 2025 17:31 Ca s avedeti… ieri pe Chaturbate mi-a intrat unu’ si-mi zice „hai repede ca n-am timp, fa ceva pe gratis”. Pe bune? Eu nu sunt telecomanda. am dat block instant. M-am saturat de din astia.
Da, da, cum sa nu. tot asa acum vreo jumate de an a intrat unul pe Bonga si mi-a zis „nu-ti dau nimic, ca sunt in pauza la munca”. Pai daca esti in pauza, frate, ia-ti sendvis, nu model. 😂💋
No avatar
EnigMa

:)) Vai, fetelor, ma regasesc total. sa vedeti la mine pe XHamster cum vine cate unu’ cu „iti dau 10 tokeni, faci tot ce zic?”. Bai, fugi de-aici, cu 3 tokeni nu-mi iau nici guma de mestecat. 💄
No avatar
Carolyna

Exact!! si eu am avut unul care mi-a zis sa nu mai „fac fite” pentru private. Pe bune?? iti dai seama cat a stat? 40 de secunde. Bai, 40 DE sECUNDE. 🤦‍♀️Mor nu alta cu din astia. a terminat ca iepurasul si gata, s-a dus la nani.
Scrie răspuns