Si eu va pup pe toate!!! in concluzie… fetelor, nu suntem nebune, nu suntem pretentioase. toate vedem ce vedem: freemium e mort, ieftin si plin de useri fara bani. Jasmin e de incercat cum ziceati si voi. Daca fac bani mai multi, sunt membri mai bogati si sunt respectata ca model atunci se merita, parerea mea.Carolyna scrie: 27 Noi 2025 16:43Mie imi pare rau doar ca am pierdut atatia ani pe platformele alea ieftine… daca stiam mai devreme, eram deja sus si vad cum multe modele bune, super frumoase, au facut deja pasul, si-au luat si membrii fideli, si acum castiga cat trebuie. Dar na mai bine mai tarziu decat niciodata.B. irina scrie: 27 Noi 2025 16:42 Fetelor sa va zic una: inainte luam salariu mai mare ca agenta de asigurari decat pe Bonga, daca stateam sa calculez timpul real. Ca luam si comisioane acolo. Va dati seama? Sigur sunt si alte fete in situatia asta. Pai ce rost are? O sa incerc pe Jasmin sa vad diferenta ca toata lumea zice ca e altceva. Clar nu ma mai intorc niciodata pe freemium.![]()
O sa caut ce oferte au studiourile de videochat care lucreaza mult cu Jasmin sa imi dau seama ce-i mai bun pentru mine. Va anunt cand stiu ceva sigur. V-am pupat!!!!![]()
Nu se mai câștigă pe Chaturbate și Bonga
Fetelor eu cand aud de site-urile astea de freechat, ma gandesc instant la videochatul facut de acasa… aceeași energie ieftina, aceeași atmosfera de lasa ca merge și-așa. Fix așa e și pe Chaturbate si restul: ca și cum ai sta in sufragerie cu o camera obosita și intra tot felul de useri dubioși. Serios, e exact vibe-ul ala de videochat de apartament, fara clasa, fara bani, fara nimic
Mda, confirm, alinush… videochatul de acasa s-a cam dus. Nici bani nu se mai fac ca inainte și am auzit ca aNaF și politia au agatat cateva fete care lucrau așa, fara acte. asta e realitatea… și cine continua pe freechat risca sa ajunga tot acolo. Pe Jasmin e legal, clar și cu bani serioși.alinush scrie: 28 Noi 2025 12:06 Fetelor eu cand aud de site-urile astea de freechat, ma gandesc instant la videochatul facut de acasa… aceeași energie ieftina, aceeași atmosfera de lasa ca merge și-așa. Fix așa e și pe Chaturbate si restul: ca și cum ai sta in sufragerie cu o camera obosita și intra tot felul de useri dubioși. Serios, e exact vibe-ul ala de videochat de apartament, fara clasa, fara bani, fara nimic
Eu va zic sincer: cred ca unele site-uri de freechat o sa se inchida in curand. Nu mai vin membri cu bani, doar vizitatori care intra gratis, stau doua minute și fug. Da, vin multe modele din Columbia și alte tari din astea, dar nu conteaza… daca nu sunt membri care platesc, site-ul e mort. Pe Jasmin e alta lume.B. irina scrie: 28 Noi 2025 12:07Mda, confirm, alinush… videochatul de acasa s-a cam dus. Nici bani nu se mai fac ca inainte și am auzit ca aNaF și politia au agatat cateva fete care lucrau așa, fara acte. asta e realitatea… și cine continua pe freechat risca sa ajunga tot acolo. Pe Jasmin e legal, clar și cu bani serioși.alinush scrie: 28 Noi 2025 12:06 Fetelor eu cand aud de site-urile astea de freechat, ma gandesc instant la videochatul facut de acasa… aceeași energie ieftina, aceeași atmosfera de lasa ca merge și-așa. Fix așa e și pe Chaturbate si restul: ca și cum ai sta in sufragerie cu o camera obosita și intra tot felul de useri dubioși. Serios, e exact vibe-ul ala de videochat de apartament, fara clasa, fara bani, fara nimic![]()
Eu am observat o chestie. Pe freemium intra userii exact ca pe tiktok, dau scroll, te vad 10 secunde, pleaca. Cum sa faci bani așa? E circul lumii, nu platforma de videochat adevarat. Pe premium stau de vorba, te intreaba de viata, chiar ai legatura cu ei.Carolyna scrie: 28 Noi 2025 12:08Eu va zic sincer: cred ca unele site-uri de freechat o sa se inchida in curand. Nu mai vin membri cu bani, doar vizitatori care intra gratis, stau doua minute și fug. Da, vin multe modele din Columbia și alte tari din astea, dar nu conteaza… daca nu sunt membri care platesc, site-ul e mort. Pe Jasmin e alta lume.B. irina scrie: 28 Noi 2025 12:07Mda, confirm, alinush… videochatul de acasa s-a cam dus. Nici bani nu se mai fac ca inainte și am auzit ca aNaF și politia au agatat cateva fete care lucrau așa, fara acte. asta e realitatea… și cine continua pe freechat risca sa ajunga tot acolo. Pe Jasmin e legal, clar și cu bani serioși.alinush scrie: 28 Noi 2025 12:06 Fetelor eu cand aud de site-urile astea de freechat, ma gandesc instant la videochatul facut de acasa… aceeași energie ieftina, aceeași atmosfera de lasa ca merge și-așa. Fix așa e și pe Chaturbate si restul: ca și cum ai sta in sufragerie cu o camera obosita și intra tot felul de useri dubioși. Serios, e exact vibe-ul ala de videochat de apartament, fara clasa, fara bani, fara nimic![]()
![]()
La cat de ieftin a ajuns freechatul nu ma mir ca modelele bune fug. Pai cum sa mai ramana pe un site ca Bonga sau Chaturbate unde vin numai fraieri fara bani, sau unii care cer totul gratis? De parca suntem la promotii. Pe Jasmin simti ca ești model nu marfa la kilogram. 
Pe freemium am avut useri care imi cereau tot felul de chestii, dar nu aveau 10 dolari la ei. Pai de unde sa fac eu cateva mii pe luna? Pe Jasmin e o sansa pentru oricine se respecta cred si ala e viitorul. Vreau sa simt ca muncesc cu rost si sa vad bani la sfarsit de luna.EnigMa scrie: 28 Noi 2025 12:10 La cat de ieftin a ajuns freechatul nu ma mir ca modelele bune fug. Pai cum sa mai ramana pe un site ca Bonga sau Chaturbate unde vin numai fraieri fara bani, sau unii care cer totul gratis? De parca suntem la promotii. Pe Jasmin simti ca ești model nu marfa la kilogram.![]()
Eu cred ca daca nu se schimba ceva, o sa moara incet siteurile gen xhamster, bonga, stripchat.B. irina scrie: 28 Noi 2025 12:13 Da, și sa știti ca nu exagerez cu faza cu aNaF-ul. O prietena mi-a zis ca au mai facut controale și ca fetele care lucrau pe cont personal, fara acte, au avut probleme. De-aia zic, fetelor, freechat + videochat de acasa = belea.