Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
MiraMe

Cand am inceput eu videochatul in Iasi astea erau optiunile plus inca vreo 2. Eram fara experienta atunci si nu m-am dus unde ar fi trebuit. Dar asta este, mai inveti din greseli. Acum as face altfel si te sfatuiesc si pe tine sa te mai gandesti. Mertiti ce e mai bun, asta sa tii minte mereu ? ❤️
No avatar
Diana_B

Mult succes in cautari! Daca dai cautare pe net studio de videochat din Iasi iti mai apar 2-3 variante inainte de studiourile astea doua. Parerea mea e ca e biune sa te duci peste tot la interviuri si pe urma sa decizi cum crezi... Gata, ma opresc aici cu sfaturile ca ai primit destule J)
Vio_Le

Intotdeauna sunt optiuni mai bune, parerea mea. N-are rost sa te stresezi ca nu ti-a mers bine nu stiu unde. Capul sus si mergi mai departe. Daca esti fata muncitoare iti gasesti intotdeauna dupa gustul tau. 🌸
No avatar
AdrianaC

Fetelor, pentru mine la VivaDiva a fost o experienta... „memorabila” 😅. Voua cum v-a fost? Mi se pare cea mai aiurea experienta din videochat din Iasi cel putin pentru mine. Daca si voi aveti aceeasi parere va rog sa-mi spuneti. De exemplu, patronul imi cerea 750 lei/luna chirie de studio! Ce e aia? De unde si pana unde banii aia? Nu am mai auzit asa ceva, sincer... voi cum v-ati descurcat?
Geo23

AdrianaC;n63454 wrote: Fetelor, pentru mine la VivaDiva a fost o experienta... „memorabila” 😅. Voua cum v-a fost? Mi se pare cea mai aiurea experienta din videochat din Iasi cel putin pentru mine. Daca si voi aveti aceeasi parere va rog sa-mi spuneti. De exemplu, patronul imi cerea 750 lei/luna chirie de studio! Ce e aia? De unde si pana unde banii aia? Nu am mai auzit asa ceva, sincer... voi cum v-ati descurcat?

Exact! La fel mi-au cerut si mie 😒. Pur si simplu profita de naivitatea noastra. Si cand am castigat 3.000 USD in doua saptamani, mi-au dat sub 50% comision, ca cica nu am indeplinit orele online. Dar nimeni nu mi-a spus vreodata de vreo conditie.
No avatar
Lovem oney

Asa e... Eu aveam banii taiati cu 500 lei in plic. Daca nu-i numaram, nici nu imi dadeam seama! Cand am intrebat de ei, patronul zicea ca a fost „greseala”. Da' sigur...
IarIna

Lovem oney;n63456 wrote: Asa e... Eu aveam banii taiati cu 500 lei in plic. Daca nu-i numaram, nici nu imi dadeam seama! Cand am intrebat de ei, patronul zicea ca a fost „greseala”. Da' sigur...

Serios?! Si mie mi s-a intamplat, dar la Reina. Acolo abia daca mai erau doua modele cand am ajuns, parea ca se desfiinteaza 😑.
No avatar
1creola

Haha, la Reina? Nici nu vreau sa ma gandesc! Acolo parea ca lucrezi dintr-un apartament 😆. Macar la Viva aveam o camera adevarata.
No avatar
AdrianaC

1creola;n63458 wrote: Haha, la Reina? Nici nu vreau sa ma gandesc! Acolo parea ca lucrezi dintr-un apartament 😆. Macar la Viva aveam o camera adevarata.

Si pe mine m-au deranjat la Viva ca ne tratau preferential. Unele modele primeau atentii speciale... si motivele n-aveau legatura cu jobul 🤨.
Geo23

Da, si eu am simtit asta. Chiar am auzit cum unele fete schimbau datele de contact cu membrii pentru „atentii” mai mari 🫤.
Scrie răspuns