Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Diana_B
Member

Adevarul e ca nu se simtea deloc ca un mediu profesionist. Prea multe lucruri erau lasate de izbeliste.
Geo23
Member

Diana_B;n63509 wrote: Adevarul e ca nu se simtea deloc ca un mediu profesionist. Prea multe lucruri erau lasate de izbeliste.

Ma gandeam sa le zic de dotari si conditii, dar de fiecare data cand aduceam vorba, erau ocupati sau schimbau subiectul.
No avatar
Lovem oney
Member

La fel si la mine. Adminul nu voia sa auda de probleme, ci doar sa imi zica ce „trebuie sa fac mai bine”.
IarIna
Member

Mai era faza cu pozele. Aveam doar o sedinta foto in trei luni, si aia facuta de un trainer, nu de un fotograf. Ce profesionalism? Mai bine imi faceam singura cu telefonul, ca ieseam mai bine si nu mai enervam......
No avatar
1creola
Member

IarIna;n63512 wrote: Mai era faza cu pozele. Aveam doar o sedinta foto in trei luni, si aia facuta de un trainer, nu de un fotograf. Ce profesionalism? Mai bine imi faceam singura cu telefonul, ca ieseam mai bine si nu mai enervam......

Am auzit ca la alte studiouri se ocupa serios de promovarea modelelor. Aici eram lasate de capul nostru. Pai cum sa fac bani daca n-aveam filme, nu eram promovate ca lumea pe Twitter ca modelele de la alte studiouri de videochat din Iasi?
IarIna
Member

Da, e adevarat ce spui si am inteles asta dupa ce am plecat de la Viva. Noroc ca n-am stat mult ca ma enervam si mai tare pe urma cand ma gandeam cum am pierdut timpul. Parerea mea e ca multe fete merita mai mult si faptul ca le pleaca modelele e normal...
Dupa atatea experiente aiurea nici nu inteleg cum de se mai duc alte fete noi la angajare. Dar cred ca se satura si ele repede si pleaca pe urma......
No avatar
Figuri
Sponsor

Sunteti penibile ca sunteti cateva de la alt studio si incercati sa denigrati aceste studiouri.Se vede lucrul asta de la o poșta.Nu am niciun interes ca nu sunt de unde sunteti voi.Dar daca aveti ceva de barfit,barfiti intre voi.Sa va faceti un grup pe whatsapp. Aici chiar sunteti penibile.Se vede asta de la distanta
Post Reply