Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?
Si eu am plecat de la VivaDiva tocmai pentru ca simteam ca nu invat nimic concret si nu aveam suport. Sa fii singura pe tura si sa faci totul din buzunarul tau, iar apoi sa imparti comisionul, nu mi se pare deloc corect. Tu stii mai bine ce sa faci. Adica daca mergi acolo sa incerci e pe raspunderea ta.
Mai bine cauti un studio mai serios. Am stat pe urma de vorba cu alta fata care stia despre videochat mai multe ca mine. La el si dansa a facut, adica a renuntat chiar de la interviu.
Cateodata ai o impresie aiurea de la primul contact cu cineva si mai bine o lasi balta ca sa zic asa....
Cateodata ai o impresie aiurea de la primul contact cu cineva si mai bine o lasi balta ca sa zic asa....
Da, e important sa fii atenta. Eu am invatat pe propria piele ca nu merita sa ramai intr-un loc unde sprijinul e doar pe hartie. E aiurea de tot sa nu gasesti o atmosfera profesionista, iar de training si sedinte foto nici nu mai zic. Normal ca exista alte studiouri de videochat din Iasi care sunt mai sus de astea doua.
Mi se pare ca Reina si VivaDiva au acelasi stil de lucru, doar ca la Reina chiar era mai rau. Nu am simtit ca se investeste nimic acolo, iar atmosfera era deprimanta... toate modelele plecau rand pe rand. Inceputul conteaza mult, asa ca mai bine cauti un studio mai mare si mai serios inainte sa te decizi.
Inceputul conteaza enorm. E pacat sa te arunci intr-un studio unde nu primesti training asa cum trebuie. Fara asta esti spre zero cu castigurile, parerea mea.
E bine ca te uiti si in alta parte si nu te repezi la prima oferta. Mai du-te la interviuri, mai vezi ce-ti ofera si alte studiouri. Eu asa as face in locul tau.
E bine ca te uiti si in alta parte si nu te repezi la prima oferta. Mai du-te la interviuri, mai vezi ce-ti ofera si alte studiouri. Eu asa as face in locul tau.
Diana_B;n63447 wrote: Inceputul conteaza enorm. E pacat sa te arunci intr-un studio unde nu primesti training asa cum trebuie. Fara asta esti spre zero cu castigurile, parerea mea.
Sunt perfect de acord. nu stiu de ce atatea studiouri ofera promisiuni fara sa fie sustinute de fapte. am auzit ca la alte studiouri primesti suport si daca vrei sa-ti iei un apartament sau altele de genul asta. Aici nimic.
Sunt perfect de acord. nu stiu de ce atatea studiouri ofera promisiuni fara sa fie sustinute de fapte. am auzit ca la alte studiouri primesti suport si daca vrei sa-ti iei un apartament sau altele de genul asta. Aici nimic.
Pare ca sunt multe care simt la fel despre VivaDiva... chiar nu vreau sa ma apuc intr-un loc unde nu simt ca am sprijin. As vrea un loc mai profesionist, unde chiar sa am trainer si sa stiu ca sunt bine pregatita inainte sa incep. Multumesc de sfaturi, fetelor! Daca mai aveti recomandari, let me know! ðŸ™
Mino23;n63449 wrote: Pare ca sunt multe care simt la fel despre VivaDiva... chiar nu vreau sa ma apuc intr-un loc unde nu simt ca am sprijin. As vrea un loc mai profesionist, unde chiar sa am trainer si sa stiu ca sunt bine pregatita inainte sa incep. Multumesc de sfaturi, fetelor! Daca mai aveti recomandari, let me know! ðŸ™
Ai dreptate, merita sa cauti un studio unde sa fii ajutata pe orice tura ai lucra. Daca sun studio e zgarcit cu angajatele sale si nu le plateste bine sau nu angajeaza destui admini, iti afecteaza in mod direct veniturile.
Ai dreptate, merita sa cauti un studio unde sa fii ajutata pe orice tura ai lucra. Daca sun studio e zgarcit cu angajatele sale si nu le plateste bine sau nu angajeaza destui admini, iti afecteaza in mod direct veniturile.