Diana_B;n63429 wrote: Am avut o experienta destul de neplacuta si eu la VivaDiva. Mi se parea ca totul era pus la punct ca sa fie bine doar pentru studio, nu si pentru modele. Nu primeam niciun ajutor la machiaj sau decor, iar pe tura de dupa-amiaza eram singura, fara trainer. Nu merita deloc sa dau jumatate din incasari pentru atat de putin. Incearca altceva daca poti.
Si mie mi s-a parut cam ciudat la interviu la VivaDiva, mi-au spus multe lucruri bune la inceput, dar cand am intrebat detalii, raspunsurile au devenit destul de evazive. Studioul arata modest si nu m-a inspirat deloc incredere. Daca vrei ceva serios, poate e mai bine sa mai cauti, sa gasesti un studio mai bine organizat. ❤️ ❤️ ❤️
Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?
Of, chiar nu e usor sa gasesc un studio potrivit... tot aud ca multe fac promisiuni mari dar nu ofera conditii decente. As vrea sa gasesc un loc unde chiar sa invat si sa simt ca am un suport real, altfel imi e teama ca nu o sa fie o experienta buna. Fetelor, daca mai aveti idei, m-ar ajuta mult! ðŸ™
Eu am invatat lectia asta la ... Din pacate, am sperat ca trainingul si sprijinul vor fi ok, dar am descoperit ca era mai mult vorba de ce pot face eu singura. Nu recomand deloc daca vrei sa ai un inceput usor. Poate gasesti ceva mai serios, merita sa cauti!
Laurra;n63433 wrote: Eu am invatat lectia asta la ... Din pacate, am sperat ca trainingul si sprijinul vor fi ok, dar am descoperit ca era mai mult vorba de ce pot face eu singura. Nu recomand deloc daca vrei sa ai un inceput usor. Poate gasesti ceva mai serios, merita sa cauti!
Total de acord, VivaDiva si Reina sunt cam la acelasi nivel. La Reina atmosfera era apasatoare, iar dotarile lipsa. Mi-am pierdut increderea in studiouri care promit mult si ofera putin. Daca gasesti ceva mai stabil, sa ne spui si noua! Si eu sunt curioasa daca exista optiuni mai bune in Iasi.
Total de acord, VivaDiva si Reina sunt cam la acelasi nivel. La Reina atmosfera era apasatoare, iar dotarile lipsa. Mi-am pierdut increderea in studiouri care promit mult si ofera putin. Daca gasesti ceva mai stabil, sa ne spui si noua! Si eu sunt curioasa daca exista optiuni mai bune in Iasi.
A fost o mare dezamagire pentru mine sa vad cat de putin primeam la VivaDiva pentru comisionul pe care il lua studioul. efectiv simteam ca nu primesc suport nici macar pentru lucrurile de baza... machiajul, trainerii, setarile camerei. E clar ca nu e un loc unde sa construiesti ceva pe termen lung, si nu as mai reveni acolo.
Diana_B;n63435 wrote: A fost o mare dezamagire pentru mine sa vad cat de putin primeam la VivaDiva pentru comisionul pe care il lua studioul. efectiv simteam ca nu primesc suport nici macar pentru lucrurile de baza... machiajul, trainerii, setarile camerei. E clar ca nu e un loc unde sa construiesti ceva pe termen lung, si nu as mai reveni acolo.
La interviu m-am simtit de parca se asteptau sa cred tot ce mi se spune fara sa verific nimic... mi s-a parut foarte superficial cum se puneau lucrurile acolo. Eu mi-am facut un obicei sa ma uit si pe review-uri pe Google sau ce mai zice lumea pe Facebook, Insta. ❤️ ❤️
La interviu m-am simtit de parca se asteptau sa cred tot ce mi se spune fara sa verific nimic... mi s-a parut foarte superficial cum se puneau lucrurile acolo. Eu mi-am facut un obicei sa ma uit si pe review-uri pe Google sau ce mai zice lumea pe Facebook, Insta. ❤️ ❤️
Din pacate, Viva nu e genul de studio unde sa primesti suportul de care ai nevoie. Si eu am fost dezamagita, mai ales de lipsa profesionalismului in training si de faptul ca promisiunile lor sunt mai mult vorbe goale. daca vrei sa evoluezi, cauta un studio mai bine organizat, altfel risti sa pierzi timp.
Laurra;n63439 wrote: Din pacate, Viva nu e genul de studio unde sa primesti suportul de care ai nevoie. Si eu am fost dezamagita, mai ales de lipsa profesionalismului in training si de faptul ca promisiunile lor sunt mai mult vorbe goale. daca vrei sa evoluezi, cauta un studio mai bine organizat, altfel risti sa pierzi timp.
E adevarat, la Reina am patit la fel. Trainingul era aproape inexistent, doar niste indicatii generale si cam atat. Am plecat pentru ca nu simteam ca pot sa evoluez acolo, era doar o atmosfera demotivanta. Parerea mea e ca e important sa cauti un loc unde sa simti ca esti sustinuta, altfel nu merita sa incepi.Mai departe tu decizi......
E adevarat, la Reina am patit la fel. Trainingul era aproape inexistent, doar niste indicatii generale si cam atat. Am plecat pentru ca nu simteam ca pot sa evoluez acolo, era doar o atmosfera demotivanta. Parerea mea e ca e important sa cauti un loc unde sa simti ca esti sustinuta, altfel nu merita sa incepi.Mai departe tu decizi......