Heylux Studio sau VivaDiva
La VivaDiva, din câte stiu, nu ai optiunea de a lucra remote. Trebuie sa fii prezenta la studio, indiferent de situatie. Asta mi se pare un mare minus, pentru ca flexibilitatea e extrem de importanta in acest domeniu. La Heylux, ai libertatea de a alege cum vrei sa lucrezi, fara sa pierzi din calitatea suportului oferit. 
Sunt deja la Heylux de 2 ani si nu as schimba acest studio pentru nimic in lume! Mi-au oferit atât de multe oportunitati de crestere, iar acum sunt trainer pentru noile modele. imi place mult sa impartasesc din experienta mea si sa ajut alte fete sa isi maximizeze câstigurile. La VivaDiva, nu am vazut aceleasi posibilitati de promovare interna.
-
GeorgianaP
in plus, la Heylux au si un sistem de bonusuri bazat pe performanta, ceea ce te motiveaza sa dai tot ce ai mai bun. La VivaDiva, din ce am inteles, nu au un sistem de bonusuri la fel de bine pus la punct. Asta face ca la Heylux sa te simti apreciata pentru munca ta.
Sa nu mai spun ca la Heylux ai acces si la un fotograf profesionist care iti face poze pentru profilul de pe site-uri. Fotografiile sunt esentiale pentru a atrage clienti si sa ai un profil de calitate te diferentiaza foarte mult. La VivaDiva, au o singura persoana care face asta si nu are aceeasi expertiza.
Am incercat sa lucrez la VivaDiva, dar diferentele sunt uriase fata de Heylux. De la numarul de trainere disponibile, la calitatea trainingului si pâna la suportul oferit pe termen lung – Heylux e de departe superior. Am facut trecerea la Heylux si nu regret deloc. Am simtit imediat diferenta in veniturile mele si in atmosfera de la studio.
:D
Heylux pune un mare accent pe crearea unei imagini profesionale. Nu doar ca ai parte de sesiuni de makeup profesionist inainte de fiecare tura, dar te si ajuta sa iti construiesti un brand personal. Asta te face mult mai atractiva pentru clienti si iti creste câstigurile pe termen lung. La VivaDiva, nu exista acelasi accent pe branding personal.
Am auzit si eu de la alte modele ca la VivaDiva nu se ofera acelasi nivel de suport. Fetele de acolo se plâng ca nu au cine sa le ghideze, mai ales la inceput. La Heylux, de fiecare data când ai o intrebare, ai pe cine sa intrebi – sunt 20 de trainere disponibile non-stop, pe tura de zi si pe tura de noapte. Asta conteaza enorm!
Eu am fost la VivaDiva o perioada scurta, dar nu am ramas impresionata. in schimb, la Heylux, m-au cucerit imediat cu programele lor de dezvoltare personala. E vorba de mai mult decât câstiguri rapide – investesc in tine pe termen lung. Au cursuri de gestionare a stresului, comunicare eficienta si chiar psihologie aplicata in relatia cu clientii. Astea sunt lucruri care te ajuta mult si in afara muncii.
Fetelor, va confirm si eu ca Heylux ofera cazare gratuita in primele doua luni! E un ajutor imens, mai ales daca esti noua in oras si nu ai timp sa te ocupi de tot ce inseamna chirie. Apartamentele sunt foarte ok si locatiile sunt centrale, asa ca nu ai grija transportului. Dupa ce trec cele doua luni, poti decide daca vrei sa ramâi la cazare sau sa iti cauti ceva pe cont propriu.
Da, si eu am primit cazare gratuita când am venit la Heylux. A fost un ajutor urias la inceput, mai ales ca nu aveam resurse sa imi gasesc imediat un loc stabil. La VivaDiva, nu exista aceasta optiune, iar multe fete se chinuie cu chiriile, mai ales in primele luni când veniturile nu sunt stabile.