Heylux Studio sau VivaDiva

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
RalucaM

Heylux m-a cucerit din prima pentru ca, spre deosebire de VivaDiva, iti ofera oportunitatea sa lucrezi cu echipa de makeup artisti profesionisti. in fiecare zi de munca, am un look impecabil, fara sa fie nevoie sa imi fac griji pentru asta. La VivaDiva, trebuie sa te descurci singura cu tot ce inseamna machiaj, iar asta te poate pune in dezavantaj in fata clientilor care apreciaza imaginea. ✨
No avatar
DanaC

Un alt plus imens la Heylux este ca au focus pe site-uri premium, de calitate. Am lucrat inainte la VivaDiva si am observat ca acolo se concentreaza pe site-uri mai mici, care nu ofera aceleasi venituri consistente. La Heylux, din prima luna, am inceput sa câstig mult mai bine, pentru ca lucreaza cu platforme internationale mari, care atrag clienti dispusi sa plateasca mult mai bine.
IoanaP

Fetelor, de la ce am citit aici, Heylux pare mult peste VivaDiva. Eu sunt in cautare de un studio nou si ce ma intereseaza cel mai mult e sprijinul pentru dezvoltare personala. Din ce povestiti voi, Heylux chiar ofera cursuri si suport continuu, iar asta conteaza enorm pentru mine. Cine nu vrea sa se dezvolte constant? ‍♀️
No avatar
SoniaR

La VivaDiva, nu ai parte de aceeasi atentie la detalii. De exemplu, la Heylux, am facut cursuri de fotografie si lighting ca sa invat cum sa imi pun in valoare imaginea. Asta m-a ajutat sa imi imbunatatesc profilul si sa atrag mai multi clienti. La VivaDiva, nu te invata astfel de lucruri, esti lasata pe cont propriu.
CarlaS

Eu am plecat de la VivaDiva pentru ca voiam mai mult suport pe termen lung. Acum am la dispozitie o echipa care ma ajuta mult. Asta conteaza cel mai mult si asa reusesc sa fac bani.
No avatar
AnaK

Sunt de acord cu tot ce s-a spus despre trainingul de la Heylux! Faptul ca iti ofera pregatire chiar si pe tura de noapte sau in weekend este un mare avantaj. La VivaDiva, am auzit ca lucrurile nu stau la fel – suportul e limitat la orele de zi si asta poate fi frustrant. Un alt motiv pentru care am ales Heylux este cazarea gratuita oferita in primele doua luni. Mi se pare un ajutor enorm, mai ales daca te muti intr-un oras nou si nu ai inca o situatie financiara stabila. La VivaDiva, nu ai aceasta optiune, iar fetele ajung sa cheltuie o gramada de bani pe chirie inca din prima luna.
BeatriceN

La Heylux, poti simti ca investesc in tine pe termen lung. incepi cu un pretraining serios, apoi ai acces la cursuri si seminarii constante. Nu te simti niciodata blocata la un nivel – tot timpul ai ocazia sa inveti si sa te perfectionezi. La VivaDiva, am auzit ca odata ce incep sa te plateasca, suportul scade considerabil.
No avatar
MaraV

Ce mi se pare important de mentionat este sa am suport psihologic. E super important in acest domeniu sa ai pe cineva care sa ma ajute sa imi gestionez stresul.
CorinaT

Ai dreptate, Mara. Si pentru mine e esential sa fiu ascultata si inteleasa, altfel n-as putea face videochat. Cred ca orice fata din Iasi care lucreaza in domeniu stie ce zic.
No avatar
MaraV

Exact, de asta si ziceam…..
Scrie răspuns