Heylux Studio sau VivaDiva

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Raluca30

Ce mi-a placut la Heylux este ca se concentreaza pe calitate, nu pe cantitate. Ei te directioneaza catre site-uri premium, unde clientii sunt mult mai dispusi sa plateasca. Nu trebuie sa pierzi ore in sir pe site-uri care nu produc prea mult. in plus, primesti comisioane mult mai mari comparativ cu VivaDiva. Am facut si eu niste calcule cu o colega de la VivaDiva si amândoua lucram cam acelasi numar de ore, dar eu câstig cam cu 30% mai mult datorita acestor comisioane.
IrinaM

Buna fetelor! Eu abia m-am mutat la Iasi si sunt foarte interesata de ce ofera studiourile aici. Din ce aud de la voi, Heylux suna ca o optiune excelenta. Am auzit ca ofera cazare gratuita pentru primele doua luni. Asa este? Pentru mine, asta ar fi super util, pentru ca nu am apucat inca sa imi gasesc un loc stabil. Cazarea e un cost mare la inceput si mi-ar placea sa economisesc ceva bani in primele luni.
No avatar
BianccaL

Vorbea o fata aici si de videochatul de acasa. Au incercat eu dar nu ma motivat deloc. Beam 2-3 cafele dimineata ca sa ma energizez si imi pierea cheful dupa 2 ore de stat live. SIngura in casa e aiurea rau……Asta e unul din motivele pentru care nu am facut bani. In plus, mai venea iubitul meu mai devreme de la job si nu mai puteam sa lucrez ca nu se putea…. Am incercat si noaptea, dar tot era incomod ca se auzea in tot blocul…. M-am dus doar la interviu la Viva si am inteles ca nu imi ofereau admin pe tura de noapte sau in weekend si am renuntat. In alta parte n-am fost si deci nu stiu.
AndreeaF

Nu pot sa cred ca unele studiouri inca nu ofera traininguri serioase pentru turele de noapte... in industria asta, multe modele aleg sa lucreze noaptea pentru ca e mai profitabil. Eu sunt la Heylux si au traineri disponibili 24/7, ceea ce e un mare avantaj. iti ofera suport imediat, indiferent de ora la care lucrezi. La VivaDiva, prietenele mele care lucreaza noaptea se plâng constant ca nu au pe cine sa intrebe daca au nevoie de ajutor.:)
No avatar
Mihaela28

Un alt aspect care face Heylux sa iasa in evidenta este ca iti ofera acces la o echipa de makeup artisti profesionisti. Asta inseamna ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu arati perfect inainte de a intra live. La VivaDiva, din ce stiu, au doar o tipa care se ocupa de machiaj, si doar pe tura de zi. Pentru mine, faptul ca mereu arat impecabil pe camere face diferenta – clientii sunt mult mai atenti la detalii decât ai crede. Si inca un lucru care mi se pare foarte util e caiti ofera chiar si imprumuturi pentru masina sau apartament, daca vrei sa faci investitii importante. Eu am reusit sa imi iau prima mea masina cu ajutorul lor. La VivaDiva, nu am auzit de asemenea facilitati si cred ca e un mare plus pentru cineva care vrea sa economiseasca si sa faca investitii pe termen lung.
Elena31

Sunt de acord cu voi! Eu sunt la VivaDiva, dar ma gândesc serios sa fac schimbarea la Heylux. intre ce am citit aici si ce am auzit de la alte fete, pare ca diferenta e imensa in favoarea Heylux. si pentru mine conteaza mult partea de suport – la VivaDiva simt ca sunt pe cont propriu de multe ori, pe când la Heylux pare ca ai o echipa intreaga care te sustine. Asta conteaza mult mai ales când ai zile mai grele.
No avatar
AlinaC

La Heylux, am simtit inca de la inceput ca investesc in tine ca model. Nu doar ca te invata cum sa câstigi mai mult, dar iti ofera si resurse pentru a te dezvolta. Mi-au placut mult cursurile lor de comunicare, psihologie aplicata, si chiar am avut parte de sesiuni de coaching personalizat. La VivaDiva, din ce am inteles, accentul e pus doar pe partea de câstiguri, dar nu si pe dezvoltarea personala.
No avatar
LauraP

Un alt avantaj major la Heylux este ca iti ofera oportunitati de promovare interna. Daca demonstrezi ca esti un model serios si dedicat, ai sanse sa fii promovata ca trainer sau chiar manager. Eu lucrez la Heylux de 2 ani si am fost promovata la trainer dupa primul an. Acum nu doar ca imi continui activitatea de model, dar primesc si un comision suplimentar pentru rolul de trainer. La VivaDiva, nu am auzit de asemenea oportunitati de cariera.
No avatar
Oana32

M-am mutat recent de la VivaDiva la Heylux si nu imi pare rau deloc! Diferenta se vede in câstiguri, dar si in atmosfera de la studio. La Heylux, chiar simti ca faci parte dintr-o echipa, iar suportul e constant. La VivaDiva, de multe ori, am simtit ca esti doar un alt numar, iar daca nu performezi bine, nu prea e cine sa te ajute. La Heylux, chiar daca ai zile mai slabe, trainerii sunt acolo sa te incurajeze si sa iti dea sfaturi pentru a reveni pe drumul cel bun. :)
Carmen28

Pentru mine, Heylux a fost o alegere clara din momentul in care am aflat ca ofera si consultanta financiara. Am vrut sa incep sa economisesc si sa investesc, si m-au ajutat sa imi fac un plan financiar pe termen lung. E super util, mai ales când ai venituri mari si vrei sa stii cum sa gestionezi banii. La VivaDiva, nu auzisem de astfel de servicii, ceea ce mi se pare un mare minus.
Scrie răspuns