Heylux Studio sau VivaDiva
Wow, nu stiam ca la Heylux au imprumuturi si pentru apartamente! Eu ma gândeam doar la masina, dar daca au si pentru locuinta, e super! La VivaDiva, am prietene care de abia reusesc sa isi strânga banii de chirie. Heylux suna ca un studio care chiar isi respecta modelele si le ofera oportunitati reale.
Un alt aspect care m-a impresionat la Heylux este cât de bine te pregatesc inainte sa incepi sa lucrezi. Pretrainingul este foarte detaliat si te invata tot ce trebuie sa stii pentru a face bani chiar din primele zile. La VivaDiva, din ce am auzit, nu au acelasi nivel de pregatire. Acolo te trimit direct online si inveti pe parcurs, ceea ce poate fi frustrant pentru cineva care e la inceput.
La VivaDiva nu ai aceleasi resurse. Eu am inceput acolo, dar nu m-au pregatit deloc cum a facut Heylux. in prima saptamâna la VivaDiva, ma simteam pierduta, fara nicio indrumare. Când am venit la Heylux, lucrurile s-au schimbat complet. Am facut pretraining si apoi am inceput sa lucrez cu un trainer care m-a ghidat pas cu pas. Experienta a fost mult mai placuta si rezultatele financiare au fost imediat vizibile.
Apropo de pregatire, ce mi-a placut enorm la Heylux este ca au si cursuri de limbi straine! Eu am inceput sa invat spaniola, pentru ca am multi clienti din America Latina. Cursurile sunt super interactive si te ajuta sa comunici mai usor cu clientii internationali. E un mare avantaj, pentru ca te face mai accesibila pentru o baza mai mare de clienti.
Da, si eu am luat cursuri de engleza la Heylux. La inceput, aveam emotii când interactionam cu clienti din strainatate, dar acum ma simt mult mai increzatoare. Comunicarea e cheia, iar daca vorbesti fluent, clientii sunt dispusi sa plateasca mai mult. La VivaDiva, nu am auzit de astfel de cursuri, ceea ce mi se pare o pierdere imensa.
Fetelor, la Heylux au un program de dezvoltare personala care m-a ajutat enorm. Nu doar ca te invata cum sa faci bani, dar te ajuta sa iti gestionezi emotiile, sa iti imbunatatesti increderea in tine si sa iti setezi obiective pe termen lung. La VivaDiva nu exista nimic de genul acesta. Acolo totul se reduce la câstigurile imediate, dar pe termen lung, dezvoltarea personala e esentiala.
- Cristina30
Am trecut si eu de la VivaDiva la Heylux si ce m-a atras cel mai mult a fost atmosfera. La VivaDiva, am simtit ca totul era despre presiune si competitie. La Heylux, echipa de trainere te sustine constant, te ajuta când ai dificultati si te incurajeaza sa fii cea mai buna versiune a ta. E un mediu mult mai pozitiv, si asta m-a ajutat sa performez mult mai bine. 
-
AlexandraT
La Heylux, ai acces la o retea incredibila de femei de succes. Modelele mai experimentate te ajuta, iti impartasesc din experientele lor si asta te motiveaza sa evoluezi. La VivaDiva, nu aveam aceeasi conexiune cu celelalte modele. Acolo era mai degraba fiecare pentru ea. La Heylux, simti ca faci parte dintr-o comunitate.
Nu stiu cum stau lucrurile la VivaDiva, dar la Heylux am apreciat faptul ca poti lucra si de acasa, daca vrei. Eu am inceput la studio, dar dupa câteva luni, am decis sa ma mut la munca remote si a fost super usor sa fac tranzitia. Heylux iti ofera tot ce ai nevoie pentru a continua sa faci bani si de acasa, fara sa pierzi din suportul echipei.