Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Filip;1535 wrote: Eu nu sunt model de videochat, insa daca as fi, ma gandesc ''De ce as face fake?'' Mi-as pierde membrii daca si-ar da seama, corect? Parerea mea este ca sinceritatea este cea mai buna reclama a ta. ;)
Teoretic, ai dreptate. Dar gandeste-te ca fiecare model cu siguranta are propriile motive pentru care alege sa faca fake. Nu ai de unde sti de ce ele aleg sa faca fake. Atat timp cat membrul nu isi da seama de acest lucru, mie nu mi se pare nimic in neregula. In ceea ce priveste sinceritatea, daca ar fi ca toate modelele sa fie sincere si sa spuna adevarul gol-golut, cate dintre ele ar alege aceasta varianta?
anastasia;1536 wrote: Teoretic, ai dreptate. Dar gandeste-te ca fiecare model cu siguranta are propriile motive pentru care alege sa faca fake. Nu ai de unde sti de ce ele aleg sa faca fake. Atat timp cat membrul nu isi da seama de acest lucru, mie nu mi se pare nimic in neregula. In ceea ce priveste sinceritatea, daca ar fi ca toate modelele sa fie sincere si sa spuna adevarul gol-golut, cate dintre ele ar alege aceasta varianta?
Oricum mi se pare a fi disperare afisata, ceea ce dezgusta membrii.
Andrei85;1541 wrote: Salut,ca tipa e usor sa te prefaci ca ai orgasm, dar ca bărbat nu ai cum sa faci asta.Desigur ca sa mă mentin tare mai beau bere sau vin.
Bere?..La mine are efect doar vinul, si mai ales cel rosu...intreresant. Ar fi tare sa mai aud de erectii de la limonada. =))
Daca esti o actrita buna,poti face si fake cateodata.Sunt multe modele care fac pe bune insa fata le tradeaza,stau pe telefon sau par foarte plictisite.Fake sau nu ,trebuie sa adopti o atitudine cat mai hot.
Andrei85;1541 wrote: Salut,ca tipa e usor sa te prefaci ca ai orgasm, dar ca bărbat nu ai cum sa faci asta.Desigur ca sa mă mentin tare mai beau bere sau vin.
Da Andrei, ai dreptate berea face bine femeilor consumata de barbati, dar mai ales vinul rosu :) Va recomand sange de taur...mmmm!
Clara;1605 wrote: Eu am avut cerere sado de la un membru de pe xhamster, vroia sa-mi sting tigara de sani=)). L-am trimis la plimbare bineinteles.
daaa, sunt multi membri care au cerinte din astea :))) noua ni se par ciudate, dar pentru ei sunt lucruri cat se poate de normale, firesti. o metoda ar fi fost sa incerci sa ii distragi atentia de la imaginea vizuala si sa il faci sa fie atent mai mult la sunetele de "durere". se putea face fake la asta :P
Antonia;1626 wrote: Acum nu mai este permis nici pe Mfc sa faci pee sau poo. Catorva colege de ale mele le-au inchis conturile :(.
De asemeni, unei alte colege i-a inchis contul de pe Mfc deoarece a stat logata foarte mult timp fara sa isi arate fata, spun ei...bo
Asa ca...take care! ;)
Buna tuturor, asa e pe MFC au devenit foarte stricti, eu am un model care lucreaza de acasa si i s-a dat amenda 250 $ pentru ca nu si-a aratat fata pe site, i s-a si inchis contul, am stat cu mare stres sa vedem ca ii intra banii in cont(avea de luat o mie de dolari, din care s-au scazut cei 250 amenda).A pierdut si dreptul de a-si mai deschide cont aici.Si nu e doar Mfc-ul, aveti mare grija ca multe site-uri isi schimba regulile, cum e si cazul F4free care acum are o limita minima saptamanala de 20 ore stat online, sau 18 credite pe ora, altfel risti sa iti fie susprendat contul pe un anumit interval.
Sper sa va fie de folos ,o sa incerc sa va mai spun si eu cand am timp ce noutati mai sunt.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”