Schimburi de experienta

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Filip;1535 wrote: Eu nu sunt model de videochat, insa daca as fi, ma gandesc ''De ce as face fake?'' Mi-as pierde membrii daca si-ar da seama, corect?
Parerea mea este ca sinceritatea este cea mai buna reclama a ta. ;)

Teoretic, ai dreptate. Dar gandeste-te ca fiecare model cu siguranta are propriile motive pentru care alege sa faca fake. Nu ai de unde sti de ce ele aleg sa faca fake. Atat timp cat membrul nu isi da seama de acest lucru, mie nu mi se pare nimic in neregula. In ceea ce priveste sinceritatea, daca ar fi ca toate modelele sa fie sincere si sa spuna adevarul gol-golut, cate dintre ele ar alege aceasta varianta?
No avatar
Filip

anastasia;1536 wrote: Teoretic, ai dreptate. Dar gandeste-te ca fiecare model cu siguranta are propriile motive pentru care alege sa faca fake. Nu ai de unde sti de ce ele aleg sa faca fake. Atat timp cat membrul nu isi da seama de acest lucru, mie nu mi se pare nimic in neregula. In ceea ce priveste sinceritatea, daca ar fi ca toate modelele sa fie sincere si sa spuna adevarul gol-golut, cate dintre ele ar alege aceasta varianta?

Oricum mi se pare a fi disperare afisata, ceea ce dezgusta membrii.
No avatar
Andrei85

Salut,ca tipa e usor sa te prefaci ca ai orgasm, dar ca bărbat nu ai cum sa faci asta.Desigur ca sa mă mentin tare mai beau bere sau vin.
No avatar
Filip

Andrei85;1541 wrote: Salut,ca tipa e usor sa te prefaci ca ai orgasm, dar ca bărbat nu ai cum sa faci asta.Desigur ca sa mă mentin tare mai beau bere sau vin.

Bere?..La mine are efect doar vinul, si mai ales cel rosu...intreresant. Ar fi tare sa mai aud de erectii de la limonada. =))
Carina

Daca esti o actrita buna,poti face si fake cateodata.Sunt multe modele care fac pe bune insa fata le tradeaza,stau pe telefon sau par foarte plictisite.Fake sau nu ,trebuie sa adopti o atitudine cat mai hot.
Rebeca

Andrei85;1541 wrote: Salut,ca tipa e usor sa te prefaci ca ai orgasm, dar ca bărbat nu ai cum sa faci asta.Desigur ca sa mă mentin tare mai beau bere sau vin.

Da Andrei, ai dreptate berea face bine femeilor consumata de barbati, dar mai ales vinul rosu :) Va recomand sange de taur...mmmm!
Clara

Eu am avut cerere sado de la un membru de pe xhamster, vroia sa-mi sting tigara de sani=)). L-am trimis la plimbare bineinteles.
No avatar
Camelia

Clara;1605 wrote: Eu am avut cerere sado de la un membru de pe xhamster, vroia sa-mi sting tigara de sani=)). L-am trimis la plimbare bineinteles.

daaa, sunt multi membri care au cerinte din astea :))) noua ni se par ciudate, dar pentru ei sunt lucruri cat se poate de normale, firesti. o metoda ar fi fost sa incerci sa ii distragi atentia de la imaginea vizuala si sa il faci sa fie atent mai mult la sunetele de "durere". se putea face fake la asta :P
No avatar
Antonia

Carina;1085 wrote: Tocmai tu ai spus 90% din site-uri,ea probabil sta pe 10 % din ele.Probabil Luiza se refera la Mfc care este permisiv,in privat.

Acum nu mai este permis nici pe Mfc sa faci pee sau poo. Catorva colege de ale mele le-au inchis conturile :(.

De asemeni, unei alte colege i-a inchis contul de pe Mfc deoarece a stat logata foarte mult timp fara sa isi arate fata, spun ei...bo

Asa ca...take care! ;)
No avatar
Larisa

Antonia;1626 wrote: Acum nu mai este permis nici pe Mfc sa faci pee sau poo. Catorva colege de ale mele le-au inchis conturile :(.

De asemeni, unei alte colege i-a inchis contul de pe Mfc deoarece a stat logata foarte mult timp fara sa isi arate fata, spun ei...bo

Asa ca...take care! ;)

Buna tuturor, asa e pe MFC au devenit foarte stricti, eu am un model care lucreaza de acasa si i s-a dat amenda 250 $ pentru ca nu si-a aratat fata pe site, i s-a si inchis contul, am stat cu mare stres sa vedem ca ii intra banii in cont(avea de luat o mie de dolari, din care s-au scazut cei 250 amenda).A pierdut si dreptul de a-si mai deschide cont aici.Si nu e doar Mfc-ul, aveti mare grija ca multe site-uri isi schimba regulile, cum e si cazul F4free care acum are o limita minima saptamanala de 20 ore stat online, sau 18 credite pe ora, altfel risti sa iti fie susprendat contul pe un anumit interval.

Sper sa va fie de folos ,o sa incerc sa va mai spun si eu cand am timp ce noutati mai sunt.

Spor la Bani!!!!!!!!!!!
Scrie răspuns