Schimburi de experienta

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Training-ul este punctul forte al unui studio bine pus la punct, de aceea este indicat sa lucrezi in cadrul unui studio, atunci cand esti hotarata sa faci acest pas catre a lucra in videochat.

Este bine de stiut ca un model care este receptiv in trainig si invata corect inca de la inceput cum sa isi desfasoare activitatea, astfel incat sa castige foarte bine pe site-uri, are mari sanse sa ajunga in timp scurt, un model de succes.

Echipele de training, de cele mai multe ori beneficiaza periodic de seminarii tematice desfasurate in diferite locatii din lume. Astfel, un model incepator se simte in siguranta si plina de incredere in sine in prezenta unei astfel de persoane, care poate sa ii ofere toate informatiile.

Chiar si modelele cu experienta primesc din partea trainerilor sfaturi care imbunatatesc activitatea lor pe site-uri. B-)
No avatar
printzesa.mik

Asa este,e foarte important sa ai parte de training la inceput.Eu si acum le mai cer sfaturi deoarece cred ca uneori cineva din exterior vede altfel situatia.Imi place ca domnisoarele trainer ma motiveaza si ma ambitioneaza atunci cand am nevoie.:)
No avatar
Bianca

Ce stiti despre sclavi, cum as putea sa-i storc de banuti? Am pierdut un privat aseara
pentru ca pur si simplu nu am stiut ce sa-i cer. Vroia umilit, asa ca m-am pierdut total :(
Leticia

Pfff îmi aduc aminte de prima zi ...eram asa stresata de nici nu puteam sa raspund membrilor la un simplu salut.ma blocasem.apoi trainerul meu dupa ce mi-a mai prezentat inca o data site-urile m-a luat la o rigara si m-a întrebat daca acasa folosesc messenger sau Facebook.Clar ca da...am zis si mi-a zis sa raspund membrilor calm si firesc sa vorbesc cu ei de parca ar fi persoane interesate sa mă cunoască,si asa am început sa fac conversatie sa spun ce îmi place sa ii intreb pe ei ce i-a favut sa se oprească pe pgina mea...uite asa am început eu,acum totul vine natural dar prima saptamana e cea mai grea...asta e avantajul unui studio ,are cine sa te introducă in arta videochatului
Money Makes the World Go Round
No avatar
chatlive.ro

Trainingul oferiti unei persoane care doreste sa se apuce de videochat este o activitate mult prea complexa, si necesita o analiza in prealabil a modelului, pentru a putea stabili cat de cat corect calea pe care acel model trebuie indrumat.

Daca acum 3-4 ani puteai pune online in fata camerei orice fata care iti venea la angajare inca din prima zi, fara poze fara descrieri fara training fara nimic, in 2015 asa strategie NU MAI FUNCTIONEAZA!

Dupa cum am vorbit si pe site-ul studioului pe care il reprezint cat si pe forumuri si in orice discutie, pentru ca un model sa aiba castiguri financiare mari din videochat, trebuie sa:
* fie dispusa sa invete foarte mult
* sa faca sacrificii ca la un orice alt JOB pe care si-l doreste si are zero-barat experienta. Chiar si modelele care au mai lucrat in videochat, au tot zero-barat experienta conform cerintelor de 2015.
* sa fie dispusa la sedinte foto/video extraordinare
* sa fie foarte comunicativa in privinta corpului ei, fanteziilor dispuse sa le intretina, imaginatiei, etc
* sa stie macar mediu limba Engleza si chiar si asa, va avea nevoie de training in aceasta directie
* sa invete ce presupune activitatea de model la videochat... ca aici nu vorbim doar de "ala e site-ul, asa se intra online, ala e membru cu bani, ala e sunetul de privat"... Dupa cum cineva a intrebat mai sus... cum ca a pierdut privat cu sclav... dar sunt zeci de tipuri de sclavi si fetisuri, si fiecare din ele trebuie tratat intr-un anumit fel...

Dar da, consider intr-adevar ca viitoarele modele ar trebui sa fie foarte atente in ceea ce priveste deciziile pe care le vor lua, fie ca vor decide sa fie modele independente, fie ca vor fi modele de studio :)
Sfaturi Videochat: documentatie.chatlive.ro

Studio Videochat Iasi: chatlive.ro
No avatar
anastasia

Bianca;1035 wrote: Ce stiti despre sclavi, cum as putea sa-i storc de banuti? Am pierdut un privat aseara
pentru ca pur si simplu nu am stiut ce sa-i cer. Vroia umilit, asa ca m-am pierdut total :(

Bianca, sclavii sunt si ei membri, la fel ca toti ceilalti. Lor le place sa se prezinte ca fiind >sclavi<. Te-ai pierdut pentru ca nu stiai prea bine ce ai de facut. Cunoaste-i, intai de toate, pentru ca asta conteaza foarte mult. Vezi ce prefera, ce le place...unii vor sa fie sclavi doar cu numele, dar cand ajungi sa ii cunosti, nu-s deloc sclavi. Vezi ce crede, ce prefera si apoi il poti "modela",ca sa zic asa...Nu este o tipologie anume de sclav, toti sunt diferiti.
No avatar
Luiza

M-ar interesa si pe mine, daca ma puteti ajuta, cum pot face Fake poo sau pee:D Am incercat de cateva ori dar membrii si-au dat seama:((. Mai nou, membrii s-au obisnuit ca modelele sa faca fake si impun anumite lucruri. Cum ar fi pentru Pee, sa nu dispara paharul din imagine ca sa nu cumva sa schimbi paharul cu unul pe jumatate plin, cu ceai de exemplu. Mentionez ca lucrez singura de acasa si chiar nu am de la cine sa cer sfaturi:(. Cand am inceput sa lucrez in acest domeniu, la studio, nu mi s-a oferit un training in acest sens, iar pe internet nu am gasit mare lucru. Voi faceti Fake-uri? Daca da, va rog sa impartasiti :D;;)
No avatar
chatlive.ro

Luiza, este cea mai mare prostie sa accepti sa faci (fie chiar si fake) poo & pee in private, mai ales in conditiile in care (pe 90% din site-uri) este interzis !!!

Uite de-aia nu te-a invatat la studio sa faci fake la asa ceva, tocmai din cauza ca e interzis!
Zoofilia, defecatia, vommitting, peeing, pooing and all that shit - este absolut interzis pe cel putin 90% din site-uri!

Videochatul este o arta a frumosului... ar trebui sa fie un soi de "loc" unde clientii "venereaza" corpul femeii. Cum naiba (sa ma scuzati de limbaj) mai este pentru unele din voi videochatul un job frumos daca voi mimati ca va cacati si pisati pentru bani?

Uite de-aia unele din voi nici macar nu meritati un strop de atentie sau training!

Carina

Nu esti putin cam dur?Fiecare este liber sa faca ce doreste..intradevar Luiza sunt foarte multi membrii care cer acest lucru in privat sau pe tipsuri frumoase.Pentru poo,o prietena imi povestea ca folosea caramele si mi-a spus ca a functionat de fiecare data .:)))
No avatar
chatlive.ro

Nu sunt dur atunci cand e vorba de niste reguli stricte, care nu degeaba au fost impuse de site-uri. Tot ce tine de pedofilie, acting underange, period play, zoofilie, defecating, etc... sunt interzise de orice lege si in orice tara, evident interzise cu desavarsire si pe site-uri.

Daca tu crezi ca sunt putin cam dur, crezi ce vrei, dar nu voi da un sfat daca e sa-l dau doar pentru a parea prietenos cand stiu prea bine ca se greseste.

Vrei un sfat pertinent si corect, ceremi-l. Altfel... foloseste caramele pana cand vei fi banata de site si cu banii blocati, sa te vad atunci cum bocesti si cum o sa mai zici ca "sunt dur".

Scrie răspuns