Schimburi de experienta

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Carina

Tocmai tu ai spus 90% din site-uri,ea probabil sta pe 10 % din ele.Probabil Luiza se refera la Mfc care este permisiv,in privat.
No avatar
Emanuelle

Legat de pee sau poop si alte chestii gross :-O, eu lucrez pe cont propriu de ceva vreme si am facut de astea de nu mai tin minte.Intradevar pe Xlove, Eurolive,ImLive iti iei aproape instant ban, dar pe Chaturbate ,MFC,Xhamster,si Bonga faci ce vrei, atata timp cat vin banutii.In privat ma refer.Acum ceva vreme am avut un membru pe Chaturbate care era destul de ciudat, ma lua in privat si ma punea sa trag zahar pe nas ca si cum m-as droga si eram high si mai dadea si tipsuri extra.Uneori ma punea sa beau suc sau alcool si sa vomit intr-un pahar.Da e scarbos dar am facut bani frumosi cu el, si intra saptamanal.Stateam cel putin 30-40 minute in privat cu el si mai primeam si tipsuri de cateva mii de tok.Asadar la un privat cu el faceam intre 3000 si 5000 de tok.mie mi se pare ok si super bun.Chiar sunt trista ca nu mi-a mai intrat de ceva vreme.
No avatar
printzesa.mik

Este sau nu interzis,e clar ca se practica ,mai mult sau mai putin fake.Nici pe mine trainerii nu m-au invatat sa fac poo sau pee,dar pentru 2000 de tokensi de exemplu, pot savura usor un ceai despre care membrul crede ca e pee.>:)
No avatar
Emanuelle

Luiza;1080 wrote: M-ar interesa si pe mine, daca ma puteti ajuta, cum pot face Fake poo sau pee:D Am incercat de cateva ori dar membrii si-au dat seama:((. Mai nou, membrii s-au obisnuit ca modelele sa faca fake si impun anumite lucruri. Cum ar fi pentru Pee, sa nu dispara paharul din imagine ca sa nu cumva sa schimbi paharul cu unul pe jumatate plin, cu ceai de exemplu. Mentionez ca lucrez singura de acasa si chiar nu am de la cine sa cer sfaturi:(. Cand am inceput sa lucrez in acest domeniu, la studio, nu mi s-a oferit un training in acest sens, iar pe internet nu am gasit mare lucru. Voi faceti Fake-uri? Daca da, va rog sa impartasiti :D;;)

Luiza incepand de la fake anal sau poop si pee toate le poti face usor. Uite poti face fake la anal, cu un dildo putin mai elastic, mie imi place asta :D http://www.erotictoys.ro/sexshop/dildo-jolly-buttcock.html .
Asadar, pasul 1 este sa stai in pozitie doggy cu fundul la membru.
2. Te joci cu dildo ,apoi inainte sa il "introduci" il indoi in asa fel incat mana ta sa fie la camera si dildo indoit de la mijloc cu varful in jos.
3. Tii mana cu grija sa nu scape jucaria si te unduiesti ca si cum te-ar durea putin dar iti face placere.

Hehe, de asemenea daca ti se pare greu poti incerca sa stai mai dintr-o parte si ia un dildo mai mic.
No avatar
Ilinca

Wooow,am auzit astfel de cerinte.Nu cred ca as putea face asa ceva. Cred ca vreau sa atrag alt tip de membrii.No offense fetelor!Chiar daca sunt la inceput si abia acum o sa incep sa lucrez cu adevarat,as vrea sa adopt o atitudine glamour,cred ca mi se potriveste cel mai bine.:xSunt cam visatoare?
No avatar
anastasia

Parerea mea este ca fiecare e liber sa faca ce vrea si cum vrea, pe propria responsabilitate. Nu judec pe nimeni, iar la urma urmei...stiti cum se zice: niciodata sa nu zici niciodata.
No avatar
anastasia

Ilinca;1097 wrote: Wooow,am auzit astfel de cerinte.Nu cred ca as putea face asa ceva. Cred ca vreau sa atrag alt tip de membrii.No offense fetelor!Chiar daca sunt la inceput si abia acum o sa incep sa lucrez cu adevarat,as vrea sa adopt o atitudine glamour,cred ca mi se potriveste cel mai bine.:xSunt cam visatoare?

Pai de ce sa fii cam visatoare? Esti fix asa cum simti sa fii. Printr-o atitudine naturala ai multe de castigat. Sigur ca poate vor mai fi momente cand o sa trebuiasca sa fii putin "actrita" si sa folosesti cu inteligenta Arta Seductiei (apropos, este chiar si o carte scrisa pe tema asta. E scrisa de Robert Greene. Ti-o recomand!)
No avatar
Camelia

unele din cerintele membrilor pot parea ciudate, dar uite ca exista si asa ceva. mi s-a intamplat sa mi se ceara asa ceva de vreo cateva ori si am folosit ceai, e foarte usor: stai jos si torni ceaiul pe spate, sa curga usurel, ca si cum ai face pipi. nu am fost banata, nu mi s-a inchis contul. in fine, e discutabila treaba asta.
No avatar
Andrei85

neata fetelor,:D dar ce activitate faceti voi....anyway eu ca barbat am destule cereri ciudate insa nu prea am avut de a face cu chestii de astea.Cel mai greu mi-a fost sa fac anal...eu nu sunt gay,doar a money maker :P insa de-a lungul timpului mi-am achizitionat o gramada de jucarii ca sa intretin membrii.Ultima chestie a fost un cumparata a fost un trunchi cu vagin, merita banutii chair mareste traficul.Mai sunt si alti barbati pe aici cu care pot sa schimb pareri si experienta?
No avatar
Filip

Eu nu sunt model de videochat, insa daca as fi, ma gandesc ''De ce as face fake?'' Mi-as pierde membrii daca si-ar da seama, corect?
Parerea mea este ca sinceritatea este cea mai buna reclama a ta. ;)
Scrie răspuns