Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
burger

La provider name pui MATCC limited, vezi ca se găsește compania la OAFS în lista de companii inregistrate ,bank și la claim number cred ca pui nr de wallet .
No avatar
Epayservice

Ok. Multumesc frumos
No avatar
burger

Cu drag! Succes!
No avatar
lucaluca78

i have 2 account epayservices (i have no verificated for bongamodels i have no do webcam conference in this months) and i have problem
since 1 month ago i cant enter. i put login name and password but NO ARRIVE SMS confirm on smartphone. 2 account. no from pc windows.
no from app android. i have write to support 4 times and never respond. what happens?
No avatar
Angie123

I don't even know if they exist anymore,no answer on my tickets in the last 2 weeks ,they don't have anymore online support ( chat ).
No avatar
burger

Bună Angie!
Am înțeles ca ai depus plângerea la Oafs . Ai vreo veste de la ei?
Eu am depus plângerea duminica și încă nu am primit nici un răspuns.
No avatar
Angie123

Bună burger,da eu am trimis de mult plângerea dar m-au contactat ei spunandu-mi sa fac o plângere formală către Epayservice și să le spun că dacă nu îmi dau răspuns pozitiv in 72 de ore voi merge mai departe cu plângerea către OAFS și m-au rugat sa atașez și poza de pe buletin..acum am primit răspunsul acesta din atașament ,deci aștept să plătesc ..nu știu cum se procedează.

Attached files
No avatar
burger

Multumesc! Probabil și mie îmi vor răspunde la fel,acum nu trebuie decât sa așteptăm...
No avatar
lucaluca78

how are unblock account if they no have support and cant do login account?
No avatar
Angie123

Luca are you not Romanian? I can login because they had online chat before and they was giving me the QR code to login with "Google authentication".The online chat was available till last week.....SMS method doesn't work anymore and the online support ( chat ) as well.
Scrie răspuns