Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Am depus și eu acum plângerea vedem ce urmează
Katerina

burger;n56906 wrote: Bună tuturor! A reușit cineva sa ia contact cu ei prin livechat? Le scriu de 2 zile,ii vad online dar nu îmi răspund.

Scrie hello de doua ori una după alta eu așa fac și a doua oară răspund
Katerina

Angie123;n56915 wrote: Eu am depus plângere la OAFS și ei mi-au spus că trebuie să mai fac o plângere formală către Epayservice și să le dau 72 de ore pentru un răspuns pozitiv și să spun că dacă nu primesc un răspuns pozitiv voi depune plângere către ei..Am făcut asta și Epayservice mi-a răspuns spunandu- mi că la începutul lunii August vor debloca toate conturile. Nu am trimis acest răspuns încă către OAFS,am zis sa aștept până la începutul lunii.Acum le-am scris un nou ticket să vedem ce îmi răspund,asta daca o vor face ,căci suntem deja în luna August. Dacă nu îmi răspund,voi merge mai departe cu plângerea la OAFS.O să vă țin la curent.
AlexaAmira felicitări pentru reușita ta!

Da și mie mi ai spus că în August se vor debloca dar am decis acum sa depun totuși plângerea decât să mai aștept o lună
No avatar
Jesuis

Katerina;n56935 wrote:

Da și mie mi ai spus că în August se vor debloca dar am decis acum sa depun totuși plângerea decât să mai aștept o lună

Deja suntem in august de vreo 7 zile, mare mirare ar fi sa deblocheze ceva.
No avatar
Jesuis

Angie123;n56915 wrote: Eu am depus plângere la OAFS și ei mi-au spus că trebuie să mai fac o plângere formală către Epayservice și să le dau 72 de ore pentru un răspuns pozitiv și să spun că dacă nu primesc un răspuns pozitiv voi depune plângere către ei..Am făcut asta și Epayservice mi-a răspuns spunandu- mi că la începutul lunii August vor debloca toate conturile. Nu am trimis acest răspuns încă către OAFS,am zis sa aștept până la începutul lunii.Acum le-am scris un nou ticket să vedem ce îmi răspund,asta daca o vor face ,căci suntem deja în luna August. Dacă nu îmi răspund,voi merge mai departe cu plângerea la OAFS.O să vă țin la curent.
AlexaAmira felicitări pentru reușita ta!

Hello! Multumim pentru informatii :) Ne poti spune si cum ai facut aceasta plangere formala catre Epay? Printr-un ticket? Si cum ai formulat-o? Multumesc
No avatar
Jesuis

AlexaAmira;n56891 wrote: Salutare! Vin cu vesti bune. Depuneti plangere ca functioneaza. Mi-au deblocat contul.

Hello! Felicitari si multumim pentru updates, ne sunt de mare ajutor tuturor :)
No avatar
Angie123

Am trimis ticket de săptămâna trecută și nu mai răspund ,le-am spus că suntem deja în August,cred că tot ce fac ei este să tragă de timp ..Azi am trimis toate mesajele lor și mesajele mele care nu au primit răspuns de săptămâna trecută către OAFS,am încărcat și poza cu buletinul meu că așa mi-au cerut și aștept să văd ce se întâmplă..
No avatar
burger

Salut! Livechat a dispărut de pe pagina lor, nu mai exista. la voi e la fel?
No avatar
Epayservice

Buna. Imi poti spune te rog ce ai completat pentru plangere la 'provider name' 'name of product' si 'refference number'. Mersi
No avatar
Epayservice

Da, la fel... Imi poti spune te rog ce ai completat cand ai facut plangerea la 'provider name' 'name of product' si 'account, policy number, claim number or other refferences'. Mersi
Scrie răspuns