Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
burger

AlexaAmira,într o postare trecuta spuneai ca tu nu ai card la ei,pot sa te întreb cum îți vei scoate banii ? Sau ai putut sa îți dai comanda de card? Mulțumesc de răspunsuri,ești de mare ajutor!
No avatar
AlexaAmira

Buna! Da, si eu zic ca toata lumea trebuie sa se miste cat mai repede. Chiar si cei care nu reusesc sa intre in cont. Puteti sa depuneti plangerea fara documente atasate sau atasate primt screen-uri cu live chat-ul la care nu raspunde nimeni si sa mentionati si asta. La un moment dat, cred ca puteti sa mai adaugati acte daca eate nevoie. Important e sa va apucati de depus plangerile deoarece dureaza destul de de mult pana este citita, acceptata, depusa de catre ei, etc.
No avatar
AlexaAmira

burger;n56910 wrote: AlexaAmira,într o postare trecuta spuneai ca tu nu ai card la ei,pot sa te întreb cum îți vei scoate banii ? Sau ai putut sa îți dai comanda de card? Mulțumesc de răspunsuri,ești de mare ajutor!

Buna! A fost greu pana am gasit o solutie prin care sa imi retrag banii, deoarece celelalte metode nu sunt active nici acum din motive de "mentenanță", dar se poate comanda card virtual instant. Am pus banii pe acel card, pe care l-am legat la PayPal si printr-o aplicatie numita Xoom am reusit sa imi trimit banii in cont. Ajung cam in doua zile lucratoare. Gasisem portita asta acum ceva timp, avand nevoie mare de cash pentru chirie si altele. Mie mi-au blocat contul abia dupa ce au vazut ca pot sa scot bani din ePayService si fara card fizic. Pana atunci m-au tot dus cu zaharelul ca o sa vina cardul dar trebuie sa mai astept (probabil asteptand sa se tot adune bani). Imediat ce am transferat o suma mai mare, a doua zi m-am trezit cu contul blocat.
No avatar
burger

Mulțumesc pt răspuns,Amira. Sper sa reușim toți sa ne scoatem banii și sa terminam cu ei,dar mi e teama de liniștea asta a lor,nu răspund nici la e-mail,nici în livechat. O sa va țin la curent !
Sunt mulți care nu au mai scris de mult timp..dacă mai e cineva care a reușit sa intre în cont,sa dea de ei cumva sau dacă ați depus plângeri și aveți vesti,va rugam sa ne dați și noua detalii,ne putem ajuta unii pe alții. E important pt toți. Mulțumesc și sănătate tuturor!
No avatar
AlexaAmira

burger;n56913 wrote: Mulțumesc pt răspuns,Amira. Sper sa reușim toți sa ne scoatem banii și sa terminam cu ei,dar mi e teama de liniștea asta a lor,nu răspund nici la e-mail,nici în livechat. O sa va țin la curent !
Sunt mulți care nu au mai scris de mult timp..dacă mai e cineva care a reușit sa intre în cont,sa dea de ei cumva sau dacă ați depus plângeri și aveți vesti,va rugam sa ne dați și noua detalii,ne putem ajuta unii pe alții. E important pt toți. Mulțumesc și sănătate tuturor!

Nici mie nu mi-au mai rspuns la ticket dar i-au raspuns mediatorului. Oricum nu aveti nimic de pierdut in afara de cei 25 de euro. E o suma mica si merita încercat. Chiar sper sa reusiti cu toții.
No avatar
Angie123

Eu am depus plângere la OAFS și ei mi-au spus că trebuie să mai fac o plângere formală către Epayservice și să le dau 72 de ore pentru un răspuns pozitiv și să spun că dacă nu primesc un răspuns pozitiv voi depune plângere către ei..Am făcut asta și Epayservice mi-a răspuns spunandu- mi că la începutul lunii August vor debloca toate conturile. Nu am trimis acest răspuns încă către OAFS,am zis sa aștept până la începutul lunii.Acum le-am scris un nou ticket să vedem ce îmi răspund,asta daca o vor face ,căci suntem deja în luna August. Dacă nu îmi răspund,voi merge mai departe cu plângerea la OAFS.O să vă țin la curent.
AlexaAmira felicitări pentru reușita ta!
No avatar
burger

Bună! Angie ,iți mulțumesc de informație. Același lucru mi l au spus și mie cei de la OAFS ,sa fac o plângere formala la ei și sa le acord 72 de ore sa mi răspundă pozitiv. Le am dat e-mail, pt ca eu nu ma pot loga și nu au răspuns încă.
AlexaAmira, revin cu o intrebare pentru tine, poți sa ne spui cum ai plătit cei 25 de euro? Se poate cu card,prin banca sau cum ai procedat? Mulțumesc!
No avatar
AlexaAmira

burger;n56916 wrote: Bună! Angie ,iți mulțumesc de informație. Același lucru mi l au spus și mie cei de la OAFS ,sa fac o plângere formala la ei și sa le acord 72 de ore sa mi răspundă pozitiv. Le am dat e-mail, pt ca eu nu ma pot loga și nu au răspuns încă.
AlexaAmira, revin cu o intrebare pentru tine, poți sa ne spui cum ai plătit cei 25 de euro? Se poate cu card,prin banca sau cum ai procedat? Mulțumesc!

Da, eu cu cardul am platit.
No avatar
burger

Eu am Skrill si Cosmo. Sper sa mearga cu unu din ele. Bagi detaliile cardului și plătești ca la cumpărături online? Multumesc
No avatar
AlexaAmira

burger;n56918 wrote: Eu am Skrill si Cosmo. Sper sa mearga cu unu din ele. Bagi detaliile cardului și plătești ca la cumpărături online? Multumesc

Exact ca la orice plata. Dupa ce plangerea este acceptata, veti fi contactati de cei de la OAFS pentru verificarea si semnarea plangerii, iar apoi veti fi contactati din nou pentru plata taxei. Veti primi toate intructiunile de la ei. Sunt foarte ok.
Scrie răspuns