Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Angie123

Cred că am acționat prea târziu,se pare că ăsta a fost scopul amânării.Ne-au spus că deblochează conturile la începutul lunii August că să ne facă să nu acționăm,dar de fapt asta era luna când au plănuit ei că vor dispărea ...Nu mai au nici un fel de suport,nici online ,nici tickets ,nici email ..nimic ..Ei ne-au amânat să își poată face treaba în liniște.:(
No avatar
burger

E chiar ciudat tot ce se întâmplă. AlexaAmira ,te as întreba dacă mai ești pe aici, tu ai primit de la Oafs același e-mail când ai făcut plângerea? De ce trebuie sa facă ei ceva informal către epayservice,dacă noi suntem dispuși sa facem plângerea formala pt costul de 25 de euro. De ce amânarea asta pana pe data de 18? Sper sa mai verifici forumul și sa ne ajuți cu un răspuns. Mulțumim!
No avatar
eu22

Si eu cred ca ne trag o mare teapa. Singura noastra sansa de a ne recupera banii este sa angajam un avocat din Malta. Va rog, toti cei care sunteti in aceasta situatie, sa ne adunam si sa actionam.
Am asteptat prea mult timp. Poate cineva care se pricepe mai bine sa tina legatura cu un avocat, eu doresc sa pun bani, doar ca nu ma pot ocupa cu copilul mic. Sunt intr-o situatie financiara teribila din cauza lor. Totii banii mei sunt in acel cont :(( iar acum de cand am copil nu mai am cum sa lucrez. Va rog haideti sa actionam cat mai rapid. Daca toti cei afectati punem bani putem angaja un avocat destuk de bun.
No avatar
eu22

Am vazut multe plangeri pe alte forumuri, performeri din alte tari. Toti se plang de aceeasi situatie, se pare ca nimeni nu a reusit sa isi recupereze contul si banii.
Ultima data cand am vorbit cu adminul de la live support chat mi-a spus ca departamentul care ar trebui sa ne verifice pe noi face parte din epayservices. Initial mi-au zis ca e ceva independent de firma lor si ca de aia trebuie sa asteptam, ca ei nu stiu nimic, dar de fapt e totul o minciuna. Daca fac parte din acelasi departament cum sa nu stie? I-am spus ca o sa fac plangere la OAFS - si chiar mi-a recomandat sa fac. Probabil ca si astia or fi apa de ploaie dupa cum se vede :(
No avatar
burger

Eu22 ai făcut plângere la Oafs? Dacă da,ne poți spune când ai făcut și dacă ai primit același e-mail?
Pe ce forumuri ai mai citit despre asta,te rog da share sa citim si noi.
Mulțumesc
No avatar
eu22

Am citit aici :

https://www.ambercutie.com/forums/threads/epayservice-account-blocked.47011/

Nu am facut inca plangere, planuiesc zilele viitoare. Mi se pare de rahat ca site-urile care au recomandat epayservice- in cazul meu- livejasmin, nu fac absolut nimic pentru performerii care sunt in aceasta situatie.Practic s-au spalat pe maini, sa ne descurcam. Ei ar fi avut cel mai bun rezultat daca ar fi insistat legal in aceasta directie cu ei. Mie cei de la livejasmin mi-au zis sa fac eu plangere si ca sincer cea mai buna optiune pt a ne mai vedea banii este sa ne luam un avocat. Din pacate toti banii mei sunt in epayservices, asa ca nu am cum sa platesc avocat de una singura. Probabil costa destul de mult.
Singura optiune pe care eu o vad acum este asta, sa punem toti presiune pe ei, sa luam un avocat si poate asa se misca ceva...in rest, cine stie daca ne mai vedem vreodata banii.
Eu personal trec printr-o perioada ingrozitoare din cauza asta.
No avatar
burger

Eu22 ar trebui sa nu mai aștepți nici o clipa după alte persoane, fa plângere la Oafs impotriva MTACC LIMITED. Sunt oameni care și au recuperat banii tocmai datorita celor de la Oafs. Durează ceva ,dar măcar e o șansă. Plângerea se face online,foarte simplu, te indruma ei mai departe . Succes!
No avatar
eu22

Multumesc burger, asa o sa fac. Tu ai reusit sa iti recuperezi contul?
Acum tocmai am trimis un email oficial catre epayservices si o sa fac plangerea si catre OAFS. Sper sa reusim :(
No avatar
burger

Nu am reușit. Încă aștept după OAFS.
Fii optimista,probabil cei mai mulți de aici și au recuperat banii din moment ce nu se mai comentează asa mult pe aici.
No avatar
eu22

Multumesc pentru incurajare. Sincer, la cat de teribila e situatia mea in acest moment am o mica speranta acum. Apreciez mult. Acum completez si eu plangerea catre OAFS.
Sper sa reusim!
Scrie răspuns