Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
burger

Bună Amira. Felicitări!! Doamne ,ce veste buna!!! Imi dai speranțe cand credeam ca totul e sfarsit !Și eu am o suma importanta de bani în cont și as vrea sa o recuperez. Poți sa îmi spui te rog ce acte ai atașat la plângerea online? Am citit din urma forumul și am văzut ca ai scris ca nu ai fost nici verificata,poți sa mi spui dacă acum la momentul deblocării, cei de la epay ți au mai cerut verificarea ? Eu nu am primit nici acum un email cu verificarea . în plus nu ma pot loga cu sms și nici de live chat nu dau. le am dat un email și aștept răspuns de la ei cu logarea. Sunt cam în urma cu tot pt ca am avut niște probleme personale de rezolvat și acum îmi revin și încerc sa ma organizez puțin. Mi ar fi de ajutor niște răspunsuri, îți mulțumesc din suflet.
No avatar
AlexaAmira

burger;n56896 wrote: Bună Amira. Felicitări!! Doamne ,ce veste buna!!! Imi dai speranțe cand credeam ca totul e sfarsit !Și eu am o suma importanta de bani în cont și as vrea sa o recuperez. Poți sa îmi spui te rog ce acte ai atașat la plângerea online? Am citit din urma forumul și am văzut ca ai scris ca nu ai fost nici verificata,poți sa mi spui dacă acum la momentul deblocării, cei de la epay ți au mai cerut verificarea ? Eu nu am primit nici acum un email cu verificarea . în plus nu ma pot loga cu sms și nici de live chat nu dau. le am dat un email și aștept răspuns de la ei cu logarea. Sunt cam în urma cu tot pt ca am avut niște probleme personale de rezolvat și acum îmi revin și încerc sa ma organizez puțin. Mi ar fi de ajutor niște răspunsuri, îți mulțumesc din suflet.

Buna! Nu am fost verificata, nici macar nu am primit ticket pentru verificare. Acum mi-au deblocat contul fara sa ceara nimic si cu scuzele de rigoare. Eu am atasat la plagere un pdf in care am adunat printscreen-urile cu discutiile mele cu cei de la ePayService plus un print screen cu suma pe care o aveam in cont ca sa nu fie discutii. La mine au durat cateva saptamani bune dar important e ca s-a rezolvat. Va urez succes si voi mai intra pe aici in caz ca va mai pot ajuta cu vreo informatie.
No avatar
burger

Îți mulțumesc mult pentru răspuns,Amira. O sa fac si eu plângere și o sa va țin la curent. Dar mai întâi tb sa rezolv cu logarea. Mult succes tuturor !
No avatar
AlexaAmira

Burger, mai incearca la live chat. Trebuie sa iti raspunda cineva pana la urma
No avatar
burger

Da,o sa mai încerc. Tot urmăresc sa vad când intra online. sper sa reușesc săptămâna asta.
No avatar
Dvaw23

Ah ok scuze , am avut impresia ca tu trecusei verificarea , atunci vestea e și mai buna . Am sa depun și eu plângere. Mersi mult pentru postări, chiar ne ai dat speranțe
No avatar
Valerie

Salutare tuturor ! Alexa Amira, mă bucur din suflet pentru tine ! Astăzi ne ai pus un zâmbet pe față tuturor celor care trecem prin situația asta oribilă deja de jumătate de an. Iți mulțumesc pentru tot suportul și ajutorul ! Noi ceilalți, dacă imi permiteți să vin cu o propunere, idee ...trebuie să urgentăm cu depunerea plângerilor noastre către OAFS Malta. Incepând de azi, cu cât mai multe plângeri cu atât mai bine pentru noi toți ! Fiecare dintre noi avem diferite sume in contul ePay și ar fi păcat să ii lăsam pe acești escroci să profite de pe urma noastră. Pașii pe care trebuie să îi urmăm cu depunerea plângerilor,reclamațiilor nu sunt grei, având în vedere că avem deja informațiile oferite de Alexa Amira. Putem ține aici legătura, ne putem informa și ajuta reciproc pentru a rezolva mai ușor problema aceasta. Succes tuturor ! Să auzim doar vești bune !
No avatar
burger

Bună tuturor! A reușit cineva sa ia contact cu ei prin livechat? Le scriu de 2 zile,ii vad online dar nu îmi răspund.
No avatar
Rimela

Nici mie nu imi raspund........Incerc de cateva zile sa ii contactez, acum sunt in asteptare in chatul live de 20 min dar nimic, doar un mesaj " Thanks! The team will reply as soon as they can" ..........Le-am trimis sapt trecuta si email , nici un raspuns.......
No avatar
Valerie

Salutare ! Același lucru mi se întâmplă și mie de vreo două săptămâni. Nu imi răspunde nimeni în bot chat.
Dar voi insista și voi face screenshooturi pe care le voi atașa plângerii, reclamației la OAFS Malta. Trebuie să reușim in cele din urmă ! Revin cu vești. Succes tuturor !
Scrie răspuns