Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
Katerina

Angie123;n56767 wrote: Bună tuturor. Urmăresc de ceva timp discuțiile voastre și m-am gândit să mă alătur și eu.. Sunt in aceeași situație,am contul blocat din februarie,am trecut verificarea video și nimic ..pe data de 7.07.2023 le-am dat un mesaj in care i-am amenințat că voi urma calea legală și voi depune și plângere la OAFS și mi-au spus că vor debloca toate conturile care au trecut de verificare..Nu știu cât de adevărat este dar sper pentru că am o sumă destul de mare blocată.M-am gândit să vă anunț și pe voi .

Asta însemna că vom fi toți deblocați care am trecut verificarea ? Eu am scris plângerea dar când am văzut mesajul tau am zis sa mai aștept puțin.
No avatar
Jesuis

Angie123;n56767 wrote: Bună tuturor. Urmăresc de ceva timp discuțiile voastre și m-am gândit să mă alătur și eu.. Sunt in aceeași situație,am contul blocat din februarie,am trecut verificarea video și nimic ..pe data de 7.07.2023 le-am dat un mesaj in care i-am amenințat că voi urma calea legală și voi depune și plângere la OAFS și mi-au spus că vor debloca toate conturile care au trecut de verificare..Nu știu cât de adevărat este dar sper pentru că am o sumă destul de mare blocată.M-am gândit să vă anunț și pe voi .

Hello! Multumim pentru update, par a fi vesti bune, desi nu prea ne mai asteptam la asa ceva din partea lor, dar mai speram. Si eu am avut verificarea la inceputul lunii martie si de atunci, liniste si ori de cate ori i-am mai intrebat despre deblocare au spus sa astept. I-am intrebat si eu despre asta azi in chat, cei din chat nu vorbesc despre asta, trebuie sa le scriu ticket.
No avatar
Jesuis

Rimela;n56720 wrote: Ieri dupa amiaza nu era disponibil chat-ul live, o sa incerc azi in decursul zilei naiba sa-i ia.......

Ai reusit pana la urma sa vorbesti cu ei pe chat si sa te loghezi?
No avatar
Jesuis

Katerina;n56839 wrote: Hello le am scris și eu azi și au răspuns că ei cred că va fi deblocat contul in următoarele săptămâni. Va atașez screenshot

Cu acelasi "Peter" am vorbit si eu in chat azi si nu a vrut sa imi raspunda nimic despre asta in chat, mi-a spus sa le scriu ticket.
Foarte incurajator :)))
No avatar
Angie123

Da ,ei așa spun că toți care am trecut de verificare vom fi deblocați ..Eu i-am amenințat pentru că așa mi-au cerut cei de la OAFS ,să fac o plângere formală in care să le spun clar că voi depune plângere împotriva lor și m-au rugat să aștept să văd daca cei de la Epayservice îmi răspund ..Mi-au răspuns rapid și acum am spus să mai aștept puțin până în August să văd dacă într-adevăr ne vor debloca..încă sper și eu !
No avatar
Ralph69

Vã rog sa ma ajutati, nu reusesc sa ma loghez, imi scrie ca o sa primesc sms cu codul si nu prinesc nimic…
No avatar
Ralph69

Din pacate nu mi a raspuns nimeni:(
No avatar
Jesuis

Ralph69;n56871 wrote: Din pacate nu mi a raspuns nimeni:(
Chatul nu are un program permanent si in weekend nu este nimeni. Incearca in timpul saptamanii in intervalul 10-16.
No avatar
AlexaAmira

Buna! La mine inca nu s-a intamplat nimic cu plangerea depusa :(
No avatar
Dvaw23

Felicitări, asta chiar este o veste buna ! Ma întreb dacă funcționează și pentru noi, cei care nu am fost verificați încă...
Scrie răspuns