experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
mult prea instabil sincer.. si tot ai nevoie de un cont bancar romanesc... nu cred ca ti-ar pica bine sa te trezesti cand vrei sa scoti banii care daca inainte aveau valoarea de 1000$ 500$ sa ajunga in banca ta pt ca le-a scazut valoarea.. bine.. optiune personala...(i dont like gambling with the hard earned money)
-
matzarebela
pentru ca nu toate siteurile il folosesc... si pana la urma se cauta o solutie universala.. ca de.. avem 7 metoda de plata pt 7 siteuri.... daca stai sa calculezi comisioanele si costurile la toate ajungi... sa lucrezi cateva zile - o sapt gratis
buna . m -am mirat si eu de accea revin cu update . am vb cu suportul lor si da . au avut ca metoda de plata din 2018 monese .. se pare ca de la inceputul anului nu mai figureaza ca payment method insa idiotii nu au crezut ca este necesar sa anunte modelele(nice in news feed nici prin email ) ... prin urmare nimeni nu stia . si ceea ce este mai ciudat este ca payment uril de la ei veneau in continuare pe monese ...Sincer nu inteleg cum daca monese nu mai este metoda de plata .. payment uril continua sa vina pe account de monese . voi muta pe paxum ca alte variante mai decente nu au
intrebare mea este .. da eft vine in contul bancar .. Dar cand trimitem vbanii pe card extern ,.. acel card este atasat unui cont bancar .. deci banii se vad si acolo . diferenta este numai la comision si la faptul ca transferul pe card extern este mai rapid nu /.?
-
matzarebela
zicea jony ca cele care apartin de patria bank ar da 2000 dar asta sa iti afiseze pe ecran nu sa ceri alta suma, ca sa scoti de la bancomat euronet suma mai mare de 1000 ron trebuie sa fie una din sumele afisate pe ecran