experienta mea cu paxum recente
-
matzarebela
stai ca ne-am impotmolit la verificare, dar nu nu va putea folosii cardul visa de la cosmo(nici cel mastercard) pentru a retrage din paxum.... doar sa il folosesti ca o noua metoda de plata din siteuri direct.
Stie cineva daca se poate face ok transferul Paxum catre virtual external card Monese/Revolut si se pot plati facturi online si face plati la POS (Apple pay) cu acest card virtual, pana soseste cel tiparit? Multumesc!
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
e o alternativa buna [t economii.Depinde cum se face plata si cat dureaza ; de ce ar scade valoarea daca ,sa zicem ziua platii e pe 15, ar trebui ca plata sa sa faca la valoarea din data de 15,chiar daca plata ajunge dupa 7 zile in cont.Am vazut ca din ce in ce mai multe firme au introdus metoda de plata BTC, de ex in toamna ,cam in jurul black friday am vazut la evomag la metode plata case poate plati si cu btc.
arabu1988;n48414 wrote:
buna da pe monese am incercat eu transfer to external card in 2019 si a mers dar din ce stiu pe revolut parca nu in 2019 sa intamplat asta
Despre cardul virtual vorbesti, nu? Oricum o sa incerc cu o suma mica sa vad cum merge treaba, pentru ca mi as dori sa revin la Monese pana se una-alta. Acum imi este indiferent daca platesc 18ron(de 7457ori) + 2$ + un curs valutar prost+banii pe taxi pana la euronet ul vietii, sau pur si simplu platesc 6$+3% si scot cand vreau fara sa ma doara capul. Multumesc mult Arab, sper sa mearga
buna da pe monese am incercat eu transfer to external card in 2019 si a mers dar din ce stiu pe revolut parca nu in 2019 sa intamplat asta
Despre cardul virtual vorbesti, nu? Oricum o sa incerc cu o suma mica sa vad cum merge treaba, pentru ca mi as dori sa revin la Monese pana se una-alta. Acum imi este indiferent daca platesc 18ron(de 7457ori) + 2$ + un curs valutar prost+banii pe taxi pana la euronet ul vietii, sau pur si simplu platesc 6$+3% si scot cand vreau fara sa ma doara capul. Multumesc mult Arab, sper sa mearga
arabu1988;n48419 wrote:
cum adika virtual ? am cardu lor care vine repede in 2 zile dupe ce iti fac cont acolo cine nu vrea sa baga pe bancele din romania ar fii o soultie monese pana una alta
Oricand cu plecere XXX
Asta a fost intrebarea pe care am pus o eu. Despre cardul virtual. Monese si Revolut iti ofera posibilitatea la un card virtual.Are numar, are CVC, e legal, teoretic ar trebui sa mearga, asa se plateste la POS prin Apple pay, credeam ca stie cineva. Si NU, din nou, nu ajunge in 2 zile, cel expirat mi a ajuns in 3 saptamani, pentru cel care am facut o noua cerere ieri, imi spune ca va ajunge pe 02.07
cum adika virtual ? am cardu lor care vine repede in 2 zile dupe ce iti fac cont acolo cine nu vrea sa baga pe bancele din romania ar fii o soultie monese pana una alta
Oricand cu plecere XXX
Asta a fost intrebarea pe care am pus o eu. Despre cardul virtual. Monese si Revolut iti ofera posibilitatea la un card virtual.Are numar, are CVC, e legal, teoretic ar trebui sa mearga, asa se plateste la POS prin Apple pay, credeam ca stie cineva. Si NU, din nou, nu ajunge in 2 zile, cel expirat mi a ajuns in 3 saptamani, pentru cel care am facut o noua cerere ieri, imi spune ca va ajunge pe 02.07
-
bubububisor
buna.. am vorbit cu cei de la suport de la paxum si mi-au zis ca pentru card external poate fi folosit doar masterdcard standard.. nu accepta carduri visa sau carduri prepaid
Insinuezi ca ai intrebat de Monese si au spus nu? Pentru ca din cate stiu, Monese este Mastercard Prepaid, dar a fost folosit dintotdeauna ca external card. A mai folosit cineva in ultimul timp Paxum > Monese si nu a mers? Chiar si UnionPay este Prepaid.