experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cornelia

P3rf3ct3n;n48390 wrote: Am incercat la euronet sa scot 2000ron si bancomatul 1000ron da per tranzactie plus 18.4ron
bancomat vechi
Cum arata bancomatele de iti da 2000ron per tranzactie din buc cine stie :))

Sa spus ca patria bank da 2000 rom
No avatar
P3rf3ct3n

Cornelia;n48396 wrote:

Sa spus ca patria bank da 2000 rom

Ok mersi mult
No avatar
matzarebela

lulu.. da probabil prin afara se poarta altfel( sau sunt in genul cec bank unde ai cont bancar si cont de card si faci transfer intre ele sa poti acesa banii din contul bancar....) dar e vorba de durata si e vb ca se misca prin banca nu prin intermediul mastercard/visa.. ei stiu sincer care si de ce diferentele astea si de durata si de comision..
No avatar
jony111

https://www.bancibancomate.ro/bancomate/patria-bank/bucuresti/sector-3
No avatar
adelina007

Salutari!
Pentru cine a mai folosit UnionPay, in continuare nu poti folosi cardul asta sa faci plati cu el direct?
No avatar
matzarebela

din moment ce magazinele nu au un pos care accepta si unionpay majoritatea au doar visa/mastercard/maestro nu ai cum sa faci plati cu el direct
No avatar
Serenity

bubububisor;n48348 wrote: neata la toti. cum s a inchis minunatul card de la paxum. mi am facut un cont pe cosmo dar acuma problema e la verificarea adresei ... eu stau in chirie si am contractul de chirie pe numele meu ... daca il adaug la verificarea adresei e bine adica o sa imi verifice contul ? si cam in cat timp vine cardul visa ? si dupa ce primesc cardul pot sa il incarc ca pe un card external ( nu prin eft ) ... multumesc .. **** paxum

Nu ai o factura pe numele tau? Eu am trimis factura de net. Nu trebuie sa corespunda adresa de pe factura cu cea din ID, doar sa corespunda numele si adresa pe care ai introdus-o in cont. Nu stiu daca accepta contractul de chirie, am vazut doar optiuni de facturi sau bank statement. Nu accepta factura de mobil. 26 zile lucratoare mi-au spus mie ca dureaza prin posta insa ai varianta DHL in 7 zile pt $40. Nu il poti atasa in paxum ca external.
No avatar
adelina007

Multumesc. O sa scot banii de la bancomat atunci. Macar tot e bine ca nu ne-am pierdut banii si avem o alternativa.
No avatar
matzarebela

trebuie sa atasaze o factura de la adresa unde vrea sa primeasca cardul, pentru asta e verificarea adresei, nu trebuie sa corespunda cu cea din Id si chiar daca ar fii corespuns tot ii trebuia o factura pentru acolo
No avatar
Serenity

[USER=4461]matzarebela[/USER] Asta am spus si eu. Adresa de pe factura trebuie sa corespunda cu adresa pe care a introdus-o in cont, presupunand ca adresa introdusa in cont este cea la care locuieste in fapt si unde vrea sa primeasca cardul. Si factura sa fie pe numele ei.
Scrie răspuns