July;23383 wrote: Asa este Alexa. Mi se pare de bun simt sa anunti,nu sa se trezeasca omul cand e lumea mai draga ca nu poate da withdraw. Dupa ce ca ne-au trimis niste carduri provizorii,cu care nu putem plati in magazin,si sa nu mai zic ca nu pot scoate toti banii odata,decat 500$ pe zi,căci totusi nu fac 20.000 ron la sesiune sa zic ca nu merge caci e suma prea mare,fac o suma decenta 5000-6000 ron ... cum sa nu te enervezi?! Din cate carduri am avut de-a lungul vietii, nu mi-a fost blocat niciodata unul,si s-au trezit nesimtitii astia sa il blocheze aiurea si fara sa te anunte.
nu stiu ce e de capul lor dar mi e teama sa nu ne trezim intr o zi cu banii luati s sa ramanem batand din buze. Ca la cum isi trateaza clientii..nu m ar mira.
experienta mea cu paxum recente
-
alexandrualx
Si eu am incercat acum sa transfer banutii si imi da error 404, ba imi zice credit card limit, si am zis sa ii sun iar pe cei de la trucash sa nu astept, mi au confirmat ca eroarea este de la paxum iar cardul meu este activ.. rusine paxum cam dese problemele
Alexabubu;23384 wrote: nu stiu ce e de capul lor dar mi e teama sa nu ne trezim intr o zi cu banii luati s sa ramanem batand din buze. Ca la cum isi trateaza clientii..nu m ar mira.
Doamne fereste. Asta ar mai lipsi... O metoda de plata calumea nu m.ai gasesti in ziua de azi
Doamne fereste. Asta ar mai lipsi... O metoda de plata calumea nu m.ai gasesti in ziua de azi
alexandrualx;23385 wrote: Si eu am incercat acum sa transfer banutii si imi da error 404, ba imi zice credit card limit, si am zis sa ii sun iar pe cei de la trucash sa nu astept, mi au confirmat ca eroarea este de la paxum iar cardul meu este activ.. rusine paxum cam dese problemele
Si mie lafel imi arata
Si mie lafel imi arata
- ILoveSummer
Buna!
Nici eu nu pot transfera... deci probabil și mie mi-au blocat cardul! Văd ca sunt multe fete care au scris că au avut acceași problema. Si cardul ăla permanent, pe care trebuia sa îl primim acum multeeeee luni probabil o sa îl primim in 2021!
Nici eu nu pot transfera... deci probabil și mie mi-au blocat cardul! Văd ca sunt multe fete care au scris că au avut acceași problema. Si cardul ăla permanent, pe care trebuia sa îl primim acum multeeeee luni probabil o sa îl primim in 2021!
La mine scrie ca a fost printat si urmeaza sa fie trimis în 6 săptămâni.. Asta scria acum vreo 3 săptămâni maxim...poate altii au primit mai repede decat noi..am zis asta ca aceste erori sunt aceleasi ca la inceput cand am inceput sa fac tranzacții cu ei
ILoveSummer;23390 wrote: Buna!
Buna! “minunat”
Buna! “minunat”
Baby;23391 wrote: La mine scrie ca a fost printat si urmeaza sa fie trimis în 6 săptămâni.. Asta scria acum vreo 3 săptămâni maxim...poate altii au primit mai repede decat noi..am zis asta ca aceste erori sunt aceleasi ca la inceput cand am inceput sa fac tranzacții cu ei
Sa ne ti la curent,in cazul in care il primesti
Sa ne ti la curent,in cazul in care il primesti