Scarface0293;23392 wrote: Luati leg cu Octav si vedeti care este treaba poate lucreaza ei la soft...
I-am trimis un email. Astept...
experienta mea cu paxum recente
Baby;23397 wrote: Si ăștia de la trucash nu au mai zis nimic după ce le am dat ultimele 8 cifre..voi ati mai primit mail de confirmare pt deblocare card de la ei ?
Da. Am primit email-ul acesta.
“Your card has been re-opened for your use. If you note any of the previous transactions are fraud – contact us immediately to put your card on hold”
Dae bineinteles ca tot nu merge. L-am primit la ora 21:10
Da. Am primit email-ul acesta.
“Your card has been re-opened for your use. If you note any of the previous transactions are fraud – contact us immediately to put your card on hold”
Dae bineinteles ca tot nu merge. L-am primit la ora 21:10
QueenRDR;23401 wrote: Cei de la Trucash spun ca nu tine de ei problema, suportul paxum, bineinteles ca nu raspunde asa de usor, iar Octav spune ca este o problema de comunicare cu banca, sa incerc maine... buna treaba..
Maine suntem in 4 si eu nu am reusit sa retrag nici un ban din ultima sesiune. Ajung sa astept o saptamana ca sa imi prinesc banii pe card... bataie de joc... neseriosi
Maine suntem in 4 si eu nu am reusit sa retrag nici un ban din ultima sesiune. Ajung sa astept o saptamana ca sa imi prinesc banii pe card... bataie de joc... neseriosi
July;23403 wrote: Maine suntem in 4 si eu nu am reusit sa retrag nici un ban din ultima sesiune. Ajung sa astept o saptamana ca sa imi prinesc banii pe card... bataie de joc... neseriosi
Total de acord, iar modul cum plimba problema de la unii la altii...este jalnic... am sunat la ei de 6 ori pana acum si nimic nu au rezolvat, imi spun sa ii sun unii pe ceilalti si tot asa..
Total de acord, iar modul cum plimba problema de la unii la altii...este jalnic... am sunat la ei de 6 ori pana acum si nimic nu au rezolvat, imi spun sa ii sun unii pe ceilalti si tot asa..