experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
July

Scarface0293;23392 wrote: Luati leg cu Octav si vedeti care este treaba poate lucreaza ei la soft...

I-am trimis un email. Astept...
No avatar
Baby

Eu am primit mail de la Octav, e blocat cardul meu...frumos...stai ca prostul si încerci să iti transferi banii tai si nu iti zice nimeni ce se întâmplă...
No avatar
Baby

Si ăștia de la trucash nu au mai zis nimic după ce le am dat ultimele 8 cifre..voi ati mai primit mail de confirmare pt deblocare card de la ei ?
No avatar
July

Baby;23397 wrote: Si ăștia de la trucash nu au mai zis nimic după ce le am dat ultimele 8 cifre..voi ati mai primit mail de confirmare pt deblocare card de la ei ?

Da. Am primit email-ul acesta.
“Your card has been re-opened for your use. If you note any of the previous transactions are fraud – contact us immediately to put your card on hold”
Dae bineinteles ca tot nu merge. L-am primit la ora 21:10
No avatar
Baby

Ce panarama si cu ăștia, eu nu am mai primit nici un mail de la ei..
No avatar
QueenRDR

Cei de la Trucash spun ca nu tine de ei problema, suportul paxum, bineinteles ca nu raspunde asa de usor, iar Octav spune ca este o problema de comunicare cu banca, sa incerc maine... buna treaba..
No avatar
Baby

Ăștia isi bat joc de noi pe banii nostri
No avatar
July

QueenRDR;23401 wrote: Cei de la Trucash spun ca nu tine de ei problema, suportul paxum, bineinteles ca nu raspunde asa de usor, iar Octav spune ca este o problema de comunicare cu banca, sa incerc maine... buna treaba..

Maine suntem in 4 si eu nu am reusit sa retrag nici un ban din ultima sesiune. Ajung sa astept o saptamana ca sa imi prinesc banii pe card... bataie de joc... neseriosi
No avatar
July

Baby;23399 wrote: Ce panarama si cu ăștia, eu nu am mai primit nici un mail de la ei..

Eu l-am primit cam la doua ore de la trimiterea celor 8 cifre dupa card. Si degeaba l-am primit😂
Ba nu merge cardul,ba nu merge platforma paxum... mdea... ciudat.
No avatar
QueenRDR

July;23403 wrote: Maine suntem in 4 si eu nu am reusit sa retrag nici un ban din ultima sesiune. Ajung sa astept o saptamana ca sa imi prinesc banii pe card... bataie de joc... neseriosi

Total de acord, iar modul cum plimba problema de la unii la altii...este jalnic... am sunat la ei de 6 ori pana acum si nimic nu au rezolvat, imi spun sa ii sun unii pe ceilalti si tot asa..
Scrie răspuns