experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

July tu cum transferi banii dp cont p card? Dai transfer funds si dupa between my accounts ..nu? Asta e varianta corecta. Poate faci ceva gresit..zic s eu
No avatar
Baby

Eu asa fac AlexaBubu si tot imi da eroare de tip error2...după ce aleg codul nu mă lasă să valideze.. sa incerc mai tarziu
Alexabubu

Baby;23375 wrote: Eu asa fac AlexaBubu si tot imi da eroare de tip error2...după ce aleg codul nu mă lasă să valideze.. sa incerc mai tarziu

asa imi zicea s mie error..s era cardul blocat. Suna la ei sa t lamuresti. Sau incearca sa transferi dp browser. Eu nu am folosit niciodata aplicatia ..
No avatar
July

Alexabubu;23374 wrote: July tu cum transferi banii dp cont p card? Dai transfer funds si dupa between my accounts ..nu? Asta e varianta corecta. Poate faci ceva gresit..zic s eu

Am incercat si dupa aplicatia de pe mobil si dupa laptop si tot nu merge momentan. Mai stau putin,daca vad ca nu merge o sa ii contactez din nou.
Alexabubu

Chiar nu stiu c sa mai zic cu astia si cu paxumul lor. Macar de ar avea bunul simt sa anunte cand blocheaza cardul.. Nu sa stam noi sa ne facem o mie de draci sa dam cu ghicitul daca e blocat sau are pe dracu sa l ia. Ca m am enervat. Nu stiu pana cand o sa ne frece asa
No avatar
July

Alexabubu;23373 wrote: imediat eu am putut transfera dupa c mi au confirmat ca e cardul deblocat

Esti o norocoasa 😋 Mersi frumos
No avatar
Baby

Am trimis mail si mi au zis sa le dau ultimele 8 cifre de pe card.. sa vad daca rezolva asa fara sa ii sun
Alexabubu

July;23377 wrote: Am incercat si dupa aplicatia de pe mobil si dupa laptop si tot nu merge momentan. Mai stau putin,daca vad ca nu merge o sa ii contactez din nou.
tine te de capul lor pana il deblocheaza.
Alexabubu

Baby;23380 wrote: Am trimis mail si mi au zis sa le dau ultimele 8 cifre de pe card.. sa vad daca rezolva asa fara sa ii sun

asta mi au cerut s mie. Se rezolva sigur
No avatar
July

Alexabubu;23378 wrote: Chiar nu stiu c sa mai zic cu astia si cu paxumul lor. Macar de ar avea bunul simt sa anunte cand blocheaza cardul.. Nu sa stam noi sa ne facem o mie de draci sa dam cu ghicitul daca e blocat sau are pe dracu sa l ia. Ca m am enervat. Nu stiu pana cand o sa ne frece asa

Asa este Alexa. Mi se pare de bun simt sa anunti,nu sa se trezeasca omul cand e lumea mai draga ca nu poate da withdraw. Dupa ce ca ne-au trimis niste carduri provizorii,cu care nu putem plati in magazin,si sa nu mai zic ca nu pot scoate toti banii odata,decat 500$ pe zi,căci totusi nu fac 20.000 ron la sesiune sa zic ca nu merge caci e suma prea mare,fac o suma decenta 5000-6000 ron ... cum sa nu te enervezi?! Din cate carduri am avut de-a lungul vietii, nu mi-a fost blocat niciodata unul,si s-au trezit nesimtitii astia sa il blocheze aiurea si fara sa te anunte.
Scrie răspuns